Nieuwste Kortingen

Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Kortingscodes en aanbiedingen

Op deze pagina vind je iedere dag nieuwe kortingscodes en aanbiedingen waar jij vanaf nu ook een hoop geld mee kunt besparen! Je aankopen online doen kan vaak een heel stuk voordeliger uitpakken dan in de winkel. Zo kun je bij diverse webshops online kortingen ontvangen tot wel ruim 70%!

(Tip) Bekijk de Top 10 kortingscodes

Op de hoofdpagina hebben wij een Top 10 Kortingscodes en aanbiedingen geselecteerd. Dit zijn de allerleukste en de meest populaire kortingscodes en aanbiedingen van Kortingen.nl. Benieuwd? Bekijk direct de top 10 »


Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Dagelijks nieuwe kortingscodes en aanbiedingen

Kortingen.nl biedt dagelijks een fris overzicht van de aller nieuwste kortingscodes en aanbiedingen uit een zeer groot overzicht van leuke en zeer uiteenlopende webshops. Ons aanbod aan webshops en alle bijbehorende kortingscodes en aanbiedingen groeit dagelijks waardoor we steeds meer en meer super voordelige en leuke kortingscodes en aanbiedingen kunnen plaatsen. Hiermee kun je ontzettend veel geld besparen wat je natuurlijk weer aan andere leuke dingen kunt uitgeven. In het overzicht met categorieën kun je eenvoudig jouw favoriete onderwerpen vinden waarvoor jij graag kortingscodes en aanbiedingen wilt hebben. Zo vind je nu nog sneller de kortingen die je nodig hebt!

Wat zijn kortingscodes?

Kortingscodes zijn vaak een combinatie van cijfers en letters die een specifieke korting van een specifieke webwinkel. Zodra je wilt afrekenen in een online winkel of webshop wordt er vaak naar een kortingscode gevraagd. Deze kortingscodes houden op dat moment een bepaalde korting in, en elke kortingscode heeft dus zijn eigen kenmerk. Zo gebruikt bijvoorbeeld de H&M kortingscode 1319 voor de actie: 25% korting voor nieuwe klanten. De kenmerken van de kortingscodes kunnen betekenen dat je 10%, 20% of wel 30% korting krijgt over het totaalbedrag, of dat je geen verzendkosten hoeft te betalen. Deze kortingscodes zijn vaak vrij exclusief, van korte duur en tevens erg moeilijk te vinden. En op het moment dat je de code eindelijk vind is deze vaak al verlopen en niet meer geldig. Het team van Kortingen.nl is dagelijks bezig met het speuren naar deze kortingscodes zodat jij dat niet meer hoeft te doen en altijd op tijd gebruik kunt maken van kortingscodes waarmee je een hoop geld kunt besparen. Als je vanaf nu op het punt staat om iets af te rekenen surf je snel naar Kortingen.nl en voert de naam van de webshop in. Dan weet je direct of er beschikbare kortingscodes zijn die jou geld besparen.

Wat zijn aanbiedingen?

De aanbiedingen op Kortingen.nl zijn veelal tijdelijke en soms seizoen-, week en dagaanbiedingen. De geldigheidsduur verschilt dus eigenlijk per dag. Dagaanbiedingen zijn bijvoorbeeld maar 24 uur geldig. Je kunt binnen deze 24 uur gebruik maken van de korting die op dat moment geldt. Weekaanbiedingen zijn hetzelfde als dagaanbiedingen maar duren in plaats van 24 uur een hele week. Je kunt dus de hele week gebruik maken van de korting die op dat moment geldt. Bij de seizoen gebonden kortingen werkt het iets anders. Winkels en webshops overgaan naar een nieuw seizoen gaat veelal de collectie van het seizoen ervoor in de uitverkoop. Dit zijn de momenten waarop er met grote kortingen wordt gesmeten. Bekende bezoekers en gebruikers van Kortingen.nl weten dat de website dan overladen wordt met kortingen vanaf 60% – 70% tot wel 80%! Dat zijn de momenten waarop Nederland massaal via Kortingen.nl gebruik gaan maken van kortingscodes en aanbiedingen. Dat zijn de momenten waarop je veel geld kunt besparen!

Kortingscodes en aanbiedingen of gratis producten en proefmonsters

Op Kortingen.nl heb je dus een ruime keus uit kortingscodes en aanbiedingen of gratis producten en proefmonsters. Zo weet je zeker dat je alle beschikbare kortingen die er zijn kunt vinden op een enkele website. Je hoeft dus niet meerdere websites af te speuren om die ene kortingscode, aanbieding of gratis product te vinden. Het enige wat je vanaf nu nog hoeft te doen is Kortingen.nl dagelijks in de gaten te houden, je direct in te schrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief en te gaan beginnen met een hele hoop geld besparen!