Lotto kortingen

 • Lotto aanbieding

  Ontvang nu een kraspakket t.w.v. €15,- cadeau bij aankoop van loten

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!
 • Lotto aanbieding

  Word nu abonnee van Lotto en ontvang een Selfiestick + Powerbank cadeau!

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Lotto aanbieding

  Neem een Lotto-proefabonnement en speel elke week mee voor €2,- per lot per trekking

  Voorwaarden

  Maak wekelijks kans op de Jackpot van minimaal €7,5 miljoen. Het proefabonnement stopt automatisch na 3 maanden.

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Aanbiedingen vergelijkbaar met Lotto

Verlopen acties

Hieronder vind je onlangs verlopen kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties.

 • Krijg nu een kraspakket t.w.v. €20,- als je Lotto-abonnee wordt Verlopen op: 31 maart 2015
 • Speel met beide Superzaterdag-trekkingen mee, en maak kans op een Bijenkorf cadeaucard t.w.v. € 1000,- Verlopen op: 28 februari 2015
 • Word nu Lotto-abonnee en kies zelf een cadeau uit Verlopen op: 28 februari 2015
Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Over Lotto

Lotto is een van de grootste loterijen in Nederland, waar je kans kunt maken op enorme jackpots. De jackpot loopt geregeld op tot meer dan €10 miljoen of zelfs €15 miljoen, waardoor je als winnaar in één klap nooit meer hoeft te werken. Je kunt online meteen meespelen, je hebt er de mogelijkheid om abonnee te worden of mee te spelen met een voordeelbundel. Op die manier bepaal je zelf hoe je bij Lotto kans wilt maken op de miljoenen die er beschikbaar zijn, of een van de andere prijzen die er worden verdeeld.

Korting bij Lotto

Wil je gebruik maken van een korting bij de Lotto? De voordeelbundels zijn daar uitstekend voor geschikt. Je zorgt er op die manier voor dat je voordelig kans kunt maken op de mooie prijzen, zonder dat je aan de andere kant gebruik maakt van het reguliere abonnement. Blader er online door de mogelijkheden, zodat je zaterdag mogelijk al kans kunt maken op de miljoenen van Lotto.

Ga naar Lotto


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Lotto

De Lotto is een van de grootste loterijen van Nederland, waar je eenvoudig online aan mee kunt spelen. Wil je abonnee worden, of gebruik maken van een voordeelbundel? Je kunt online voordelig gebruik maken van een proefabonnement, of er zelfs via je mobiele telefoon voor zorgen dat je mee kunt spelen. Op die manier zorgt de Lotto ervoor dat je kans kunt maken op mooie prijzen, of de enorme jackpot die er in één klap voor zorgt dat je wellicht als miljonair door het leven kunt gaan.

Je kunt online bij Lotto meespelen of de uitslag bekijken, om na te gaan of je inderdaad een groot bedrag op je bankrekening kunt laten bijschrijven. Wil je daarnaast meer weten over Lotto en de sportprojecten die zij sponsoren? Je kunt hier online meer over lezen, zodat je een goed beeld krijgt van waar de loterij voor staat en wat zij doet. Verder kun je online inloggen bij Lotto om je gegevens in te voeren en die bij te houden, zodat je het jezelf gemakkelijk kunt maken. Tenslotte vind je bij Lotto natuurlijk een aantal aantrekkelijke aanbiedingen, die wij scherp voor je in da gaten houden.

Online meespelen en de uitslag

Wil je online meespelen met Lotto, zodat je kans kunt maken op de prijzen die er beschikbaar zijn? Je hebt online de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten, zodat je keer op keer kans kunt maken. Je doet mee aan de verschillende trekkingen, waar je aan de andere kant een lage prijs per ronde voor betaalt. Wil je wel met de Lotto meespelen, maar liever nog geen gebruik maken van een abonnement? Je kunt online ook direct meespelen of gebruik maken van een voordeelbundel. In die gevallen maak je optimaal gebruik van de acties en aanbiedingen bij Lotto, zonder dat je aan de andere kant vast komt te zitten aan een abonnement waarmee je automatisch meespeelt. Bij het meespelen met de Nationale Postcodeloterij of een andere loterij is er in de regel sprake van een abonnement, maar met Lotto hoeft hiervan dus niet per se sprake te zijn. Je kunt ook een gokje wagen bij Lucky Day en ook hier kun je gewoon zonder een abonnement meespelen.

Heb je al meegespeeld met de Lotto en ben je benieuwd of je in de prijzen bent gevallen? Je kunt die informatie online raadplegen, zodat je daar meteen van op de hoogte bent. Heb je de jackpot gewonnen, of mag je bijvoorbeeld €10.000 op je rekening bij laten schrijven? Het is de moeite waard om als speler van de Lotto regelmatig even na te gaan of je een prijs hebt gewonnen. De kans is groot dat je bij Lotto regelmatig een gratis lot wint, of dat je in ieder geval kunt rekenen op een paar euro winst.

Over Lotto en de sport

Wil je precies weten hoe de Lotto werkt en hoe je kans kunt maken op de hoofdprijzen van miljoenen? Je vindt die informatie op de website, waar je meer kunt lezen over de speluitleg. Je komt er op die manier achter hoe de Lotto tot een winnaar komt, waardoor je de acties en aanbiedingen kunt gebruiken om op een slimme wijze kans te maken. Daarnaast vind je online een aantal veelgestelde vragen en kun je meer lezen over zowel de goede doelen als de achtergrond van de Lotto. Uiteraard vind je er ook de aanbiedingen en acties, die we je hier op de website als eerste presenteren.

Zoals aangegeven sponsort Lotto een aantal goede doelen, die altijd te maken hebben met sport. De loterij is begaan met sportend Nederland, wat betekent dat de Lotto bijvoorbeeld een aantal bekende ambassadeurs heeft. Daarnaast kun je online lezen hoe Lotto ervoor zorgt dat het de sport in Nederland naar een hoger plan tilt en hoe je hier zelf een bijdrage aan kunt leveren. Koop je een lot bij de Lotto, ook al is het via een actie, korting of aanbieding? Je sponsort op die manier de sport, zodat anderen acties aan de slag kunnen. Wil je ook andere goede doelen steunen en daarnaast kans maken op schitterende geldprijzen? Dat kan, want je kunt bijvoorbeeld ook met de Vriendenloterij meespelen en goede doelen steunen, maar ook een loterij als de Staatsloterij zet zich hier voor in.

Mijn Lotto

Heb je al een account bij Lotto, omdat je daar al langer meespeelt? Je kunt online inloggen om je gegevens te beheren, na te gaan of je in de prijzen bent gevallen of om je gegevens te wijzigen. Je hoeft daarvoor geen contact op te nemen met Lotto, je hebt het in plaats daarvan zelf in de hand. Uiteraard kun je daarnaast lezen over de verschillende mogelijkheden om Mijn Lotto te activeren, of ervoor te zorgen dat je een abonnement kunt opzeggen of stoppen.

Wil je graag mee gaan spelen bij de Lotto en daarvoor een account aanmaken? Je kunt je gewoon online aanmelden, zodat je voortaan eenvoudig kunt profiteren van de verschillende acties en aanbiedingen die er beschikbaar zijn. Bovendien kun je online meer lezen over de incassobedragen en de betalingen die er plaatsvinden, voor de trekkingen van de Lotto. Op die manier ben je goed op de hoogte van water mogelijk is, zodat je voordelig mee kunt spelen. Uiteraard zorgen we er hier voor dat je geen korting of actie bij Lotto meer hoeft te missen, zodat je eenvoudig online kans kunt maken op de miljoenen die er beschikbaar zijn.

Aanbiedingen bij Lotto

De aanbiedingen bij Lotto zorgen ervoor dat je op een heel voordelige manier mee kunt spelen, terwijl je aan de andere kant wel kans kunt maken op de grote geldprijzen. Sterker nog, er zijn extra prijzen beschikbaar die het mogelijk maken om bijvoorbeeld een mooie vakantie te winnen, of andere extra’s te ontvangen. De aanbiedingen en kortingen bij Lotto zorgen er wat dat betreft voor dat je op een heel kansrijke manier mee kunt doen aan deze loterij.

We houden de aanbiedingen bij Lotto voor je in de gaten en zorgen er daarnaast voor dat je geen aanbiedingen van andere loterijen meer hoeft te missen. De kortingen kun je veelal eenvoudig aanklikken, we brengen je via de button naar de pagina waar je de loten kunt kopen om voordelig mee te spelen. In bepaalde gevallen is er sprake van een actiecode, in dat geval kun je die bij Lotto invullen. Je zorgt er op die manier voor dat je voordelig je loten kunt kopen, om vervolgens kans te maken op een grote geldprijs en wellicht nooit meer te hoeven werken voor je geld.