Telfort kortingen

 • Telfort aanbieding

  Ontvang €10,- beltegoed bij een prepaid simkaart van €7,50

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!
 • Telfort aanbieding

  Kies voor goedkoop bellen bij Telfort door gebruik te maken van een sim only abonnement

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Telfort aanbieding

  Pak je korting bij Telfort door gebruik te maken van CombiVoordeel

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Aanbiedingen vergelijkbaar met Telfort

Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Over Telfort

Telfort is een aanbieder van internet, televisie, telefonie en mobiele telefonie. Je hebt er de mogelijkheid om een alles in 1 pakket af te nemen, of bijvoorbeeld gebruik te maken van een sim only abonnement. Telfort staat bekend om de scherpe tarieven, in combinatie met de goede service en de prima dienstverlening. Telfort is een dochteronderneming van KPN, waardoor onder andere het netwerk van goede kwaliteit is.

Kortingen bij Telfort

Er zijn standaard diverse kortingen beschikbaar bij Telfort, die het mogelijk maken om bijvoorbeeld voordelig gebruik te maken van telefonie, internet en bellen. Ook op het gebied van mobiele telefonie is Telfort een voordelige provider, zowel bij een abonnement met toestel als een sim only aansluiting. Ben je op zoek naar een van deze producten? Dan is het de moeite waard om bij Telfort op zoek te gaan naar een aantrekkelijke korting op de reguliere tarieven.

Ga naar Telfort


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Telfort

Telfort staat bekend als een ware prijsvechter, het is een dochter van KPN die de prijzen flink scherper neerzet. Dit betekent dat je online voordelig gebruik kunt maken van bijvoorbeeld mobiele telefonie, uiteraard in combinatie met het betrouwbare netwerk van KPN. Wij houden onder andere de website van Telfort goed in de gaten, net als die van de andere providers en prijsvechters binnen de markt. Op die manier zorgen we ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de kortingen en extra’s, zodat je online nooit meer een aanbieding hoeft te missen.

Telfort biedt een aantal verschillende diensten, waaronder natuurlijk voordelige mobiele telefonie. Heb je al ene telefoon en wil je gebruik maken van een sim only abonnement, of ben je op zoek naar een reguliere aansluiting? Je kunt daar bij Telfort uitstekend gebruik van maken, net als van internet, TV en bellen. Wil je gebruik maken van glasvezel, om de hoogst mogelijke snelheden te gebruiken en de beschikking te krijgen over het maximale aantal TV-zenders? Dan ben je bij Telfort aan het juiste adres, wij zorgen er met de kortingen voor dat je er een scherpe prijs betaalt.

Mobiele telefonie

Mobiele telefonie vormt een belangrijke pijler voor Telfort, je kunt er voordelig een abonnement afsluiten. Heb je op dit moment al een mobiele telefoon en wil je graag prepaid bellen, of wil je een sim only abonnement bij Telfort afsluiten? Je betaalt dan alleen voor de belminuten die je wilt gebruiken, vooraf of achteraf. Je kunt bij Telfort rekenen op zeer scherpe tarieven, zelfs wanneer er geen sprake is van een aanbieding of korting. Wat dat betreft is het de moeite waard om Telfort in je vergelijking op te nemen wat mobiele telefonie betreft en wij houden de kortingen scherp voor je in de gaten.

Heb je nog geen mobiele telefoon, of ben je op zoek naar een nieuwe smartphone met een abonnement van Telfort? Dan kun je haast standaard rekenen op een aantrekkelijke korting, er zijn diverse aanbiedingen beschikbaar. In dat geval kun je gebruik maken van de aanbiedingen die er gelden voor de telefoons, bij een abonnement van 2 jaar hoef je daar doorgaans niets voor te betalen. Dat betekent dat je bij Telfort gratis gebruik kunt maken van een nieuwe smartphone, je hoeft alleen te betalen voor het abonnement dat je er afsluit. Kies je via Kortingen.nl voor telefoonabonnementen vergelijken, dan zul je hier ook veelvuldig de aanbiedingen Telfort op dit gebied tegen gaan komen.

Internet, TV en bellen

Daarnaast kun je bij Telfort gebruik maken van een alles in 1 pakket, of een combinatie van twee verschillende diensten. Je hebt de keuze uit internet, TV en bellen, diensten die je er ook los af kunt nemen. Uiteraard betaal je daarvoor bij Telfort een scherpe prijs, terwijl je kunt rekenen op hoge kwaliteit. Maak je bijvoorbeeld gebruik van internet? Je kunt rekenen op een hoge verbindingssnelheid, vooral wanneer je gebruik maakt van glasvezel. TV van Telfort levert je een groot aantal zenders in HD op, terwijl je met telefonie bijvoorbeeld onbeperkt gebruik kunt maken van je vaste aansluiting.

Wil je de verschillende diensten van Telfort combineren, wil je bijvoorbeeld gebruik maken van het alles in 1 pakket dat er beschikbaar is? Je betaalt dan een nog scherpere prijs, je krijgt als het ware een korting op je totale abonnement. Je betaalt een scherpere prijs voor internet, TV en bellen, dan wanneer je die diensten los zou afnemen. Op die manier kun je optimaal profiteren van de aanbiedingen van Telfort, terwijl je er tegelijkertijd voor zorgt dat je hier zo min mogelijk omkijken naar heeft. Wat dat betreft vormen de producten en diensten van Telfort een aantrekkelijke keuze; waarmee je eenvoudig bespaart op de kosten. Telfort staat bekend om de vaste lage prijzen op internet en alles in 1 pakket gebied, waar andere providers vaak de eerste maanden een korting geven op hun abonnementen. Zo krijg je bijvoorbeeld de eerste paar maanden korting bij Online op je internet abonnement, waarna de prijs zal gaan stijgen. Bij Telfort vind je dit soort aanbiedingen niet, maar heb je gewoon altijd een lage prijs.

Glasvezel van Telfort

Indien je optimaal gebruik wilt maken van de diensten van Telfort is het verstandig om daarvoor je glasvezel-aansluiting te gebruiken. Glasvezel vormt de opvolger van ADSL en de kabel, de twee methoden die we gebruiken voor respectievelijk internet en telefonie, naast televisie. Dankzij glasvezel is er een hogere verbindingssnelheid mogelijk, of is het mogelijk om meer signalen voor TV door te geven. Bijkomend voordeel is dat glasvezel veel beter geschikt is voor communicatie in twee richtingen, waardoor je bij Telfort kunt rekenen op een hoge uploadsnelheid tijdens het internetten en interactieve televisie om te kijken wanneer jou dat uitkomt.

De kortingen bij Telfort zorgen ervoor dat je ook voor de verschillende diensten via glasvezel een scherpe prijs betaalt. Je hoeft niet diep in de buidel te tasten, het is in plaats daarvan voldoende om ervoor te zorgen dat je gebruik maakt van de diensten waar je behoefte aan hebt. Wil je bijvoorbeeld een alles in 1 pakket afsluiten, of gebruik maken van de mobiele telefonie? Wij houden de kortingen scherp voor je in de gaten. Wacht dus tot we een mooie aanbieding voor Telfort kunnen presenteren, zodat je een kortingscode kunt toepassen of je net als de rest een zo scherp mogelijke prijs betaalt.

Aanbiedingen en korting bij Telfort

De kortingen bij Telfort kunnen flink oplopen, vooral wanneer je erin slaagt een korting af te dwingen die geldt voor de gehele looptijd. Dit levert uiteindelijk veel meer op dan een eenmalige besparing, omdat bijvoorbeeld het lagere maandbedrag iedere maand weer terugkomt. We houden de kortingen voor de producten en diensten van Telfort goed voor je in de gaten, zodat je altijd het overzicht hebt van de acties die er gelden. We zorgen ervoor dat we je de kortingen als eerste kunnen presenteren, zodat je op basis van ons overzicht precies weet wat er beschikbaar is en hoe je kunt profiteren van een lagere prijs voor de diensten van Telfort.

We houden de website van Telfort goed voor je in de gaten, maar we richten ons daarnaast ook op de andere providers die er actief zijn, want ook een provider als Hollandsnieuwe heeft mooie aanbiedingen, in elk geval op het gebied van mobiele telefoon abonnementen. Op die manier zorgen we ervoor dat je voor de verschillende diensten een zo scherp mogelijke prijs betaalt, vooral wanneer je geen specifieke voorkeur hebt voor een merk of aanbieder. Komt Telfort met een kortingscode of een actie naar voren? Je vindt die als eerste bij ons in het overzicht, zodat je er online direct gebruik van kunt maken.