Nieuwste Gratis producten en proefmonsters

Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Gratis producten en proefmonsters

Op deze pagina vind je iedere dag de allernieuwste gratis producten en proefmonsters. Wij zijn dagelijks op zoek naar de leukste acties en samples die jij kunt scoren, dus hou deze pagina goed in de gaten! Dat is nu echt geld besparen.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting kortingen. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting kortingen. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen.

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Aanbod met gratis producten en proefmonsters

Wil je gebruik maken van gratis producten en proefmonsters, zonder dat je daar zelf bij de verschillende webshops naar op zoek hoeft te gaan? Wij nemen dat werk graag voor je uit handen, wij zorgen ervoor dat je eenvoudig door het complete overzicht kunt bladeren. Wij zetten de gratis producten en proefmonsters voor je op een rij, zodat je de webshop van je keuze aan kunt klikken. Je kunt daar direct een aanvraag doen, of profiteren van de actie die je de gratis producten of proefmonsters op zal leveren.

Op Kortingen.nl vind je iedere dag een fris overzicht van de aller nieuwste en aller leukste gratis producten en proefmonsters. Of je nu op zoek bent naar gratis goodies uit promotie aanbiedingen, gratis gadgets bij een abonnement, dienst of tijdschrift zoals een gratis iPad, gratis tablet, laptop of televisie, gratis samples waarbij bijvoorbeeld alleen de verzendkosten te worden hoeven betaald, of natuurlijk gewoon verschillende leuke gratis producten en hebbedingetjes. Het maakt eigenlijk niet eens uit wat voor soort gratis producten je zoekt, want wij verzamelen ze toch allemaal! De meest populaire gratis producten vind je op de hoofdpagina in de Top 10 gratis producten. Voor een actueel overzicht met de nieuwste gratis producten en proefmonsters kun je natuurlijk gewoon op deze pagina terecht.

Gratis producten testen en aanvragen

Wij komen regelmatig leuke gratis acties tegen waarbij je bijvoorbeeld gratis producten kunt testen. Dit zijn dan producten die momenteel nog niet in de winkels verkrijgbaar is. Een fabrikant wilt dan weten wat jij daar als consument van vind. Denk aan een nieuw soort snoep, chips, ijsjes of frisdrank. Maar ook andere producten zoals een mobiele telefoon, televisies of mp3 spelers. Je kunt deze gratis producten testen en aanvragen daarvoor indienen. Zodra deze acties er zijn vind je die op de gratis producten pagina van Kortingen.nl.

Uiteraard kun je binnen de gratis producten en proefmonsters rekenen op gratis producten van de verschillende bekende merken, net als proefmonsters die je kunt aanvragen om een nieuw merk uit te proberen. Wil je graag gebruik maken van een nieuw parfum of een nieuwe shampoo, of ben je op zoek naar een nieuwe heerlijke koek of wellicht een ander tussendoortje? Het zijn producten waarvan vaak gratis producten en proefmonsters beschikbaar zijn. Uiteraard richten we ons op het complete aanbod, het is doorgaans voldoende om je e-mailadres en/of huisadres op te geven om de producten en proefmonsters te ontvangen. Ook vind je hier bijvoorbeeld waardebonnen van Douglas voor gratis samples van de lekkerste luchtjes en die kun je dan uitprinten en inleveren bij een winkel bij jou in de buurt.

Gratis producten van merken

Je kunt met de gratis producten en proefmonsters zorgen voor producten van de verschillende bekende merken, waarmee je bijvoorbeeld een nieuwe variant uit kunt proberen. Komt er een nieuw type frisdrank op de markt of heeft het merk gewerkt aan een nieuwe variant van een zuiveldrank? Je kunt rekenen op zowel food als non-food aanbiedingen, wij zorgen voor het complete overzicht van gratis producten en proefmonsters. Dit betekent dat je online heel eenvoudig meerdere aanvragen kunt doen, zodat je de kosten voor je inkopen flink kunt drukken en je nieuwe merken kunt ontdekken.

Met name dit laatste is erg interessant, je zorgt er met de gratis producten en proefmonsters voor dat je als eerste kennis kunt maken met de nieuwe merken en de productvariaties die er beschikbaar zijn. Je zorgt er op die manier voor dat jij degene bent die je vrienden daarover kan vertellen, of die al goed weet dat je daar op termijn geen gebruik meer van hoeft te maken. Het mooie van de gratis producten en proefmonsters is dat je ze kosteloos kunt uitproberen. Vervolgens weet je goed of je het product later nog wilt kopen, of dat je toch gebruik blijft maken van de merken die je al hebt staan. Ook worden er bijvoorbeeld gratis producten door aanbieders geleverd als je kiest voor een abonnement. Zo kun je bijvoorbeeld bij energieleverancier Oxxio uit diverse cadeaus kiezen als je daar je energie onderbrengt.

Proefmonsters aanvragen en ontvangen

Binnen de gratis producten en proefmonsters zorgen de monsters ervoor dat je een nieuw product daadwerkelijk kunt uitproberen, het gaat vaak om voeding of verzorgingsproducten. Is er een nieuwe shampoo op de markt die ervoor zorgt dat je haar meer glans krijgt, of gaat het om een masker voor een zachtere huid? Je kunt deze producten dankzij de monsters gewoon gratis uit te proberen. Je loopt met de gratis producten en proefmonsters in ieder geval nog geen enkel risico, in plaats daarvan hoef je alleen aan te geven waar het bedrijf het product of monster voor je naartoe wil sturen.

De gratis producten en proefmonsters zijn uiteraard ook beschikbaar op het gebied van parfum en geurtjes, zodat je die eenvoudig kunt uitproberen. Ging je voorheen graag langs bij een parfumerie om daar de verschillende nieuwe geuren te ruiken, of kreeg je bij je aankoop de bekende monsters in kleinverpakkingen? Je kunt deze ook online eenvoudig aanvragen, zelfs wanneer je verder geen aankoop doet. Je zorgt er met de gratis producten en proefmonsters voor dat je gratis kennis kunt maken met nieuwe producten, of dat je zelf voor een leuke aanvulling op cadeaus aan anderen kunt zorgen.

Adres of e-mailadres invoeren

Wil je gebruik maken van de gratis producten en proefmonsters? Het is over het algemeen voldoende om je e-mailadres op te geven. Het bedrijf dat je de aanbieding doet zal hiervoor gebruik maken om je een e-mail te sturen ter bevestiging, of je op de hoogte te houden van verdere acties. Wil je die e-mailberichten liever niet ontvangen, maar wel graag de gratis producten en proefmonsters aanvragen? Zorg er dan voor dat je je tijdelijk aanmeldt met je e-mailadres, je kunt je later altijd weer afmelden voor de nieuwsbrief wanneer je die niet meer wilt ontvangen.

Het is daarnaast van belang om je huisadres door te geven, aangezien je het bedrijf daarmee kunt laten weten waar je de gratis producten en proefmonsters naartoe wilt laten versturen. Je adres behoort tot de NAW-gegevens (Naam, Adres, Woonplaats) en bevat wat dat betreft geen privacy-gevoelige informatie. Je kunt je adres zonder problemen delen om de gratis producten en proefmonsters aan te vragen. Sterker nog, zodra het bedrijf je eenmaal kent en weet wat je adres is kun je in de toekomst wellicht rekenen op meer gratis producten, zodat je daar eenvoudig gebruik van kunt maken.

Overzicht van gratis producten en proefmonsters

Ben je op zoek naar een zo groot mogelijk aanbod van gratis producten en proefmonsters, waar je online direct gebruik van kunt maken? Wij zorgen ervoor dat je online door de verschillende aanbiedingen kunt bladeren, zodat je een goed beeld krijgt van de acties die er beschikbaar zijn. Deelt een bedrijf gratis producten en proefmonsters uit, in ruil voor een e-mailadres en je huisadres? Wij zorgen ervoor dat we je hier het eerst van op de hoogte brengen, zodat je daar direct optimaal gebruik van kunt maken.

Over het algemeen hoef je geen kortingscode in te voeren voor de gratis producten en proefmonsters, het is voldoende om aan te geven dat je graag deel wilt nemen aan de actie en dat je de producten of monsters wilt ontvangen. Er zijn natuurlijk ook uitzonderingen, want soms zul je voor het verkrijgen van een gratis product een abonnement aan moeten gaan. In het geval van de gratis cadeaus bij Castle Telecom is het bijvoorbeeld nodig om een telefoon abonnement af te sluiten, maar zij hebben dan dus wel een groot assortiment aan gratis producten voor je klaar liggen waar je zelf uit mag kiezen. Wij zorgen ervoor dat je online het overzicht hebt over de verschillende gratis producten en proefmonsters, zelf kun je ervoor zorgen dat je deze ook daadwerkelijk ontvangt. Uiteraard voegen we regelmatig nieuwe acties voor je toe, zodat het de moeite waard is om hier regelmatig doorheen te bladeren. Op die manier hoef je geen gratis producten en proefmonsters meer te missen, waardoor je daar altijd optimaal van kunt profiteren.