Staatsloterij kortingen

 • Staatsloterij gratis

  Gratis kans op een Arke Reischeque t.w.v. €500,- en Staatsloten t.w.v. €175,-. Antwoord is: Zich de koning te rijk voelen

  Bekijk gratis actie Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!
 • Staatsloterij gratis

  Zoek het verschil en maak gratis kans op een Arke reischeque t.w.v. €500,- en een straatje staatsloten!

  Bekijk gratis actie Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Staatsloterij gratis

  Krijg nu een gratis staatslot wanneer je kiest voor automatisch meespelen met de Staatsloterij

  Bekijk gratis actie Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Aanbiedingen vergelijkbaar met Staatsloterij

Verlopen acties

Hieronder vind je onlangs verlopen kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties.

 • Met een lot voor de Koningsdagtrekking van de Staatsloterij maak je kans op 10 hoofdprijzen van 1 miljoen! Verlopen op: 26 april 2015
 • Koop voor 10 maart een lot om kans te maken op de jackpot van 7,5 miljoen Verlopen op: 09 maart 2015
Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Over Staatsloterij

Wil je een lot kopen bij de Staatsloterij, of er zelfs automatisch meespelen? Je kunt dat gewoon online regelen, via de website van de loterij. Door automatisch mee te spelen maak je iedere maand kans op grote geldprijzen, via een eenmalig lot maak je de volgende trekking kans om miljoenen in de wacht te slepen. Lukt het jou de volgende keer wellicht om je leven totaal op z’n kop te zetten, met een lot uit de Staatsloterij?

Korting bij de Staatsloterij

Kortingen bij de Staatsloterij krijg je eigenlijk nooit, je kunt er uiteraard wel rekening op een extraatje wanneer je automatisch gaat meespelen. Je ontvangt dan een gratis staatslot, zodat je de eerste keer met twee kansen mee kunt spelen. Daarnaast is de Staatsloterij de enige loterij die de prijzen belastingvrij kan uitkeren, wat betekent dat je het volledige bedrag op je rekening bij kunt laten schrijven en je maximaal wint.

Ga naar Staatsloterij


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Staatsloterij

De Staatsloterij kent een rijke traditie, het is een loterij die al jaren loopt en op die manier tal van deelnemers miljonair heeft weten te maken. Tegenwoordig kun je er ook online een lot kopen, om ervoor te zorgen dat je kans maakt op de mooie prijzen die er beschikbaar zijn. Het unieke van de Staatsloterij is dat je er belastingvrije prijzen kan winnen. Het is de enige loterij in Nederland die prijzen uit kan keren, waar je vervolgens niet direct belasting over hoeft te betalen. De prijzen bij de Staatsloterij liggen op die manier netto altijd net wat hoger dan bij andere loterijen.

Uiteraard kun je bij de Staatsloterij tegenwoordig online loten kopen, zodat je daar de deur niet meer voor uit hoeft. Daarnaast kun je online de trekkingsuitslag raadplegen, bijvoorbeeld wanneer je benieuwd bent of je wellicht een mooie prijs in de wacht hebt kunnen slepen. Je kunt meer lezen over het spel en hoe de trekking in z’n werk gaat, net als deelnemen aan de acties die er beschikbaar zijn. Komen we kortingen of aanbiedingen voor de Staatsloterij tegen? Dan zijn we uiteraard de eerste die je deze presenteren.

Online loten kopen

Je kunt eenvoudig online loten kopen voor de Staatsloterij, zodat je daar de deur niet meer voor uit hoeft. Je hoeft niet langer naar bijvoorbeeld een kiosk, waar je de mogelijkheid had om een lot te kopen. De Staatsloterij verkoopt de loten gewoon zelf online, zodat je aan kunt geven of je eenmalig of automatisch mee wilt gaan spelen. Je krijgt een bevestiging via e-mail, net als een digitaal lot voor de Staatsloterij. Heb je een mooie prijs gewonnen? Dan word je daar automatisch van op de hoogte gebracht, zodat je op een heel ontspannen manier mee kunt spelen met de Staatsloterij.

Uiteraard betaal je online en scherpe prijs voor de loten die er beschikbaar zijn, vooral wanneer je besluit om automatisch mee te gaan spelen. Je kunt dan gebruik maken van de acties en aanbiedingen die er beschikbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat je online mee kunt spelen met de Staatsloterij en dat je op een voordelige manier kans kunt maken op de prijzen die er beschikbaar zijn. Wil je online loten kopen voor de Staatsloterij? Wij brengen je naar de juiste pagina, zodat je zo snel mogelijk kans kunt maken op een mooie prijs. Er zijn natuurlijk ook nog andere partijen waar je kans op leuke prijzen maakt. Zo kun je ook meespelen met de BankGiro Loterij en kun je de mooiste prijzen winnen bij de Postcodeloterij. Dit zijn prima alternatieven voor de Staatsloterij en je kunt dus kijken welke loterij jou het meeste aanspreekt.

Trekkingsuitslag en het spel

De website van de Staatsloterij biedt je daarnaast bijvoorbeeld de trekkingsuitslag, zodat je zelf eenvoudig na kunt gaan of je een mooie prijs hebt weten te winnen. Heb je een bepaald eindcijfer en ben je benieuwd of daar een prijs op is gevallen, of zou het je deze keer gelukt zijn om de jackpot in de wacht te slepen? Je kunt dit dankzij de trekkingsuitslag op de website van de Staatsloterij eenvoudig zelf nagaan. Je weet direct of je een prijs hebt gewonnen, zodat je van achter je computer wellicht meteen een gat in de lucht kunt springen.

Daarnaast kun je online meer informatie vinden over het spel dat je kunt spelen bij de Staatsloterij. Wil je bijvoorbeeld automatisch meespelen, om er zeker van te zijn dat je geen trekking meer hoeft te missen? Je kunt je online aanmelden en op ieder gewenst moment weer opzeggen, zodat je in ieder geval nergens aan vast zit. Als alternatief kun je eenmalig online meespelen met de Staatsloterij. In dat geval kun je afrekenen met een creditcard of met iDeal. Je zorgt er op die manier voor dat je mee kunt spelen met de volgende trekking van de Staatsloterij, er is geen sprake van een abonnement of enige verplichting.

Zou je wel graag vaker meespelen, maar wil je aan de andere kant niet direct een abonnement afsluiten? Dan kun je bij de Staatsloterij besluiten om 3 trekkingen mee te spelen. Na die 3 trekkingen stopt het abonnement automatisch, zodat je opnieuw nergens echt aan vast zit. Tenslotte kun je bij de Staatsloterij Groepsspelen. Je koopt samen loten, waardoor je als groep meer kans kunt maken op de prijzen die er beschikbaar zijn. Winnen jullie een mooie prijs? Dan delen jullie natuurlijk de opbrengst, zodat jullie er allemaal beter van worden bij de Staatsloterij. Met een groep meespelen met een loterij kan natuurlijk ook als je kiest voor online loten kopen bij de Vriendenloterij, want ook hier speel je met meerdere personen mee met de loterij.

Acties bij de Staatsloterij

Er zijn regelmatig acties en kortingen beschikbaar bij de Staatsloterij, die je bovendien gewoon op de website terug kunt vinden. Heb je er bijvoorbeeld de mogelijkheid om een gratis Staatslot te ontvangen door automatisch mee te gaan spelen? Dat betekent dat je een flinke korting krijgt op de reguliere kosten. Je krijgt als het ware een gratis kans op miljoenen. Dankzij de flexibiliteit van het abonnement kun je daarna direct weer stoppen met de Staatsloterij. Op die manier maak je als het ware gratis kans op miljoenen, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. Tussen alle aanbiedingen omtrent kansspelen en loterijen zitten er veel manieren om grote prijzen als een miljoen te winnen en alhoewel de winkans niet groot is worden er jaarlijks dankzij de Staatsloterij toch een hoop Nederlanders miljonair.

Daarnaast zijn er online andere acties beschikbaar, bijvoorbeeld om via een collectief kans te maken op de prijzen die er beschikbaar zijn. Je kunt online door de verschillende acties bij de Staatsloterij bladeren, zodat je een beter beeld krijgt van de manieren waarop je voordelig mee kunt spelen. Kom je bij de Staatsloterij een interessante actie tegen? Je kunt daar online direct gebruik van maken. Op die manier zorg je ervoor dat je er zelf de deur niet voor uit hoeft en je aan de andere kant optimaal kunt profiteren van het aanbod dat er beschikbaar is.

Kortingen en aanbiedingen

Uiteraard houden we hier op Kortingen.nl de kortingen en aanbiedingen bij de Staatsloterij scherp voor je in de gaten, zodat je nooit meer iets hoeft te missen. Is er een kortingscode voor de Staatsloterij beschikbaar, of kun je er deelnemen aan een nieuwe actie? Wij zorgen ervoor dat we je daar direct van op de hoogte brengen, zodat je weet wat er speelt en hoe je zo voordelig mogelijk kans kunt maken op mooie prijzen. Wij houden de Staatsloterij scherp voor je in de gaten, zodat jij zeker weet dat je online heel eenvoudig en voordelig je loten kunt kopen om mee te spelen.