Studentmobiel kortingen

 • Studentmobiel aanbieding

  Krijg €50,- cashback bij aankoop van een Huawei Ascend P7 met abonnement

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!
 • Studentmobiel gratis

  Krijg nu een iPhone 6 gratis bij verschillende telefoon abonnementen van uiteenlopende providers

  Bekijk gratis actie Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Studentmobiel aanbieding

  Ook voor je sim only abonnement ben je bij Studentmobiel op de juiste plek en vind je scherpe aanbiedingen

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Aanbiedingen vergelijkbaar met Studentmobiel

Verlopen acties

Hieronder vind je onlangs verlopen kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties.

 • Gratis JBL Charge 2 t.w.v. €149,- bij aankoop van een HTC Desire 820 Verlopen op: 11 mei 2015
 • Gratis Sony headset t.w.v. €149,- bij aankoop van een Sony Xperia Z3 Verlopen op: 11 mei 2015
 • Bij Studentmobiel kun je nu kiezen voor een gratis Samsung Galaxy S5 met een abonnement van slechts €21,- per maand bij T-Mobile Verlopen op: 23 februari 2015
Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Over Studentmobiel

Studentmobiel zorgt voor een voordelige mobiele telefoon, of een abonnement waar je maandelijks niet teveel voor betaalt. Ben je op zoek naar een toestel met abonnement, een los abonnement of wellicht een los toestel? Je hebt er de mogelijkheid om een sim only abonnement af te sluiten, of een los toestel te kopen voor het abonnement dat je al hebt lopen. Uiteraard kun je via Studentmobiel terecht bij de verschillende bekende aanbieders.

Kortingen bij Studentmobiel

Je kunt bij Studentmobiel standaard rekenen op aantrekkelijke kortingen, zodat je een scherpe prijs voor de abonnementen en toestellen betaalt. Je kunt online je bestelling plaatsen, het contract uitprinten, ondertekenen en opsturen, om daarna je bestelling te ontvangen. Op die manier maakt Studentmobiel de bestellingen zo gemakkelijk mogelijk, waardoor hier minimale kosten aan verbonden zijn en je er standaard een zeer scherpe prijs betaalt.

Ga naar Studentmobiel


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Studentmobiel

Studentmobiel is een online aanbieder van mobiele telefoons, waar je regelmatig kunt rekenen op aantrekkelijke aanbiedingen. Dat betekent dat je een zeer scherpe prijs betaalt, voor de telefoons waar je in ieder geval 1 of 2 jaar gebruik van kunt maken. Uiteraard heb je de mogelijkheid om online bij Studentmobiel een los toestel aan te schaffen, of kun je gebruik maken van de kortingen op de abonnementen die er gelden voor de verschillende smartphones die er beschikbaar zijn.

Je hebt bij Studentmobiel een aantal verschillende mogelijkheden, je kunt daardoor de telefoon kopen op de manier die je wenst. Wil je bijvoorbeeld een toestel met abonnement kopen, zoals je dat bij je provider ook zou doen? Je hebt bij Studentmobiel uiteraard de keuze uit de verschillende providers die er actief zijn. Daarnaast kun je er een sim only abonnement afsluiten, eventueel met mobiel internet via 4G. Verder ben je bij Studentmobiel aan het juiste adres voor een contractverlenging, of kun je er een los toestel en eventuele accessoires kopen. Je kunt er altijd rekenen op aantrekkelijke kortingen en acties, zodat je bij Studentmobiel een zo scherp mogelijke prijs betaalt.

Toestel met abonnement kopen bij Studentmobiel

Wil je bij Studentmobiel een toestel met een abonnement kopen? Dit zijn de aanbiedingen en kortingen zoals je die ook bij de providers zou vinden, al betaal je vaak een lagere prijs. Studentmobiel heeft de mogelijkheid om de toestellen en abonnementen met grotere aantallen in te kopen, jij kunt vervolgens rekenen op een deel van het voordeel dat zij behalen. Wat dat betreft is het de moeite waard om bij Studentmobiel op zoek te gaan naar een toestel met een abonnement, vooral op het moment dat je vanuit de provider bijvoorbeeld al goed weet waar je naar op zoek bent. Tussen alle telecom kortingen zul je dan ook geregeld die van Studentmobiel gaan vinden.

De kans is groot dat je een aantrekkelijke korting op het toestel met abonnement krijgt, of dat je de smartphone zelfs helemaal gratis mee kunt nemen. Je hoeft daar dan niet voor te betalen, terwijl je er na afloop van de contractduur uiteraard wel de eigenaar van bent. Wat dat betreft zorg je er met een goedkoop toestel met abonnement van Studentmobiel voor dat je heel voordelig kunt bellen. Je betaalt een vast bedrag per maand, waarmee je ervoor zorgt dat je voldoende belminuten hebt, net als een telefoon om daar gebruik van te maken. De aanbiedingen van Studentmobiel zullen, als je goed kijkt, veel weg hebben van de kortingen die Gsmwijzer aanbiedt en dat klopt ook, want dit is namelijk een zusterbedrijf van Studentmobiel en zowel aanbiedingen als prijzen zullen dus heel veel op elkaar lijken.

Sim only abonnement en 4G

Heb je aan de andere kant al een smartphone liggen, of wil je die liever los aankopen en gebruik maken van een sim only abonnement? Ook in dat geval kun je goed bij Studentmobiel terecht, je hebt er de mogelijkheid om een los abonnement af te sluiten bij de verschillende providers. Ben je al klant bij een bepaalde provider, of wil je die juist een keer objectief met elkaar kunnen vergelijken? Die kans krijg je bij Studentmobiel, waarmee je ervoor zorgt dat je een zo scherp mogelijke prijs betaalt voor de internet MB’s en de belminuten waar je gebruik van wenst te maken. Studentmobiel biedt je, net als Kortingen.nl, de mogelijkheid tot sim only abonnementen vergelijken en je kunt dus heel goed kijken welke aanbieding tot de beste deal leidt.

Bovendien kun je bij Studentmobiel zelf aangeven of je graag gebruik wilt maken van 4G, of dat je bijvoorbeeld genoegen neemt met de verbindingen via 3G. Bekijk je regelmatig filmpjes en wil je ook muziek kunnen streamen of grote bestanden downloaden? De verbindingen via 4G verlopen bijna net zo snel als een gemiddelde wifi-verbinding, waardoor dat in dat geval van toegevoegde waarde is. Houd er aan de andere kant rekening mee dat de abonnementen met 4G ondanks de aanbiedingen van Studentmobiel duurder zijn dan de abonnementen met de reguliere snelheden voor het mobiele internet. Hou je van onbeperkte bundels bij je telefoon abonnement, dan zou je eens de onbeperkte bundels van Robin Mobile kunnen proberen, zodat je ook altijd kunt rekenen op een vast bedrag per maand en nooit zonder data of belminuten kan komen te zitten.

Contractverlenging bij Studentmobiel

Ben je al klant bij een van de providers en wil je graag je contract verlengen, maar dan wel met een nieuwe smartphone die je zo voordelig mogelijk op de kop kunt tikken? Je kunt in dat geval gebruik maken van een contractverlenging bij Studentmobiel. Je zorgt er daarmee voor dat je de mogelijkheid hebt om gewoon klant te blijven bij de provider waar je nu zit, terwijl je toch kunt rekenen op een aantrekkelijk extraatje. Je betaalt bijvoorbeeld een lagere prijs per maand, of je kunt er dankzij de aanbieding van Studentmobiel voor zorgen dat je eenmalig minder hoeft te betalen voor de smartphone. Een telefoon abonnement verlengen kan dus tot kortingen leiden en dat kun je ook onder meer zien bij de acties van Typhone, waarbij je veelal goedkoper uit zult zijn bij een verlenging van het telefoon abonnement.

Je kunt de contractverlenging via Studentmobiel heel eenvoudig regelen, je hebt daar zelf in ieder geval geen omkijken naar. Het is voldoende om je gegevens met betrekking tot de huidige aansluiting door te geven. Studentmobiel zorgt er dan voor dat de provider op de hoogte wordt gebracht van het nieuwe abonnement dat je gaat gebruiken en stuurt je daarnaast natuurlijk de smartphone toe waar je gebruik van wilt gaan maken. Vervolgens gaat het nieuwe contract zo snel mogelijk voor je in, zodat je daar direct mee aan de slag kunt en je via Studentmobiel een zo scherp mogelijke prijs betaalt.

Los toestel en accessoires

Heb je al een abonnement en ben je daarvoor op zoek naar een los toestel, of wil je daarmee gebruik gaan maken van een sim only aansluiting via Studentmobiel? Je kunt bij Studentmobiel ook losse toestellen aankopen, net als de accessoires die je kunt gebruiken om die te beschermen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een hoesje of een bepaald kabeltje? Je vindt de accessoires bij Studentmobiel, net als de recente toestellen die je kunt bestellen. Wat dat betreft is het de moeite waard om gewoon eens door het aanbod van Studentmobiel te bladeren, de kans is groot dat je er een mooie nieuwe smartphone met een uitgebreide korting kunt bestellen.

Uiteraard zijn er zowel kortingen, aanbiedingen als acties beschikbaar bij Studentmobiel, in een aantal gevallen zelfs met een kortingscode. Dat betekent dat je de code over kunt nemen om die vervolgens bij Studentmobiel op de site in te vullen, net voordat je gaat afrekenen. Is er sprake van een reguliere korting of actie? Wij brengen je naar de pagina waar je daarvan kunt profiteren. Wat dat betreft kun je heel eenvoudig profiteren van de kortingen en acties die er beschikbaar zijn bij Studentmobiel, zodat je een zo scherp mogelijke prijs betaalt.