De Volkskrant kortingen

 • Volkskrant gratis

  Gratis Samsung Galaxy Tab 4 + 38% korting op een 2-jarig abonnement op De Volkskrant

  Bekijk gratis actie Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!
 • Volkskrant aanbieding

  Probeer nu 2 weken lang De Volkskrant voor slechts €5,-

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Volkskrant gratis

  Ontvang een gratis Kobo E-reader t.w.v. €99,- bij een abonnement van 18 maanden op De Volkskrant

  Bekijk gratis actie Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Aanbiedingen vergelijkbaar met De Volkskrant

Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Over de Volkskrant

De Volkskrant is een van de bekende kranten van Nederland. Het is een serieuze krant, die je onder andere het nieuws uit binnen- en buitenland brengt. Daarnaast kun je er rekenen op een sterke opinie-sectie, waar je onder andere columns kunt lezen. Verder vind je bij de Volkskrant het nieuws over bijvoorbeeld de economie en op het gebied van sport, net als nieuws binnen de technologie en techniek.

Kortingen bij de Volkskrant

Wil je een abonnement afsluiten op de Volkskrant, of wil je de krant een aantal keren ontvangen? Dan kun je rekenen op aantrekkelijke kortingen. Je kunt een abonnement afsluiten en een cadeau ontvangen, of er bij de Volkskrant voor zorgen dat je een scherpe prijs betaalt. Wat dat betreft bestaat er verschillende mogelijkheden, je kunt je bij de Volkskrant online voordelig abonneren op zowel de papieren als de digitale krant, zodat je zelf bepaalt hoe je deze wilt lezen.

Ga naar De Volkskrant


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

De Volkskrant

Lees je regelmatig de Volkskrant en zou je daar graag voordeliger gebruik van maken? Een abonnement vraagt om een behoorlijke investering, behalve wanneer je gebruik kunt maken van een aantrekkelijke korting. Je zorgt er op die manier voor dat je voordelig het nieuws kunt lezen, net als de achtergronden die je van deze krant kunt verwachten. De Volkskrant gaat vaak verder waar andere kranten kiezen voor een nieuwe headline, om dieper op het nieuws en de ontwikkelingen in te gaan.

Wij zorgen ervoor dat we de kortingen voor de Volkskrant scherp voor je in de gaten houden, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat je het nieuws uit binnen- en buitenland tot je kunt nemen. Wil je graag de stukken binnen de opinie of over de economie lezen, of vind je het vooral van belang dat je de stukken over cultuur en leven uitgebreid door kunt nemen? Van sport tot aan de andere onderdelen, we zorgen er met de kortingen voor de Volkskrant voor dat je een zo scherp mogelijke prijs betaalt. Uiteraard kun je de krant op papier of digitaal lezen, afhankelijk van je specifieke voorkeur.

Binnen- en buitenland

Wil je het nieuws uit binnenland en buitenland goed in de gaten houden, of ‘s morgens met een papieren krant zorgen voor het overzicht? Je kunt een abonnement nemen op de krant, wij zorgen er met de kortingen voor dat je een scherpe prijs betaalt. Je kunt op die manier eenvoudig geld overhouden, terwijl je aan de andere kant wel elke dag netjes de krant krijgt. Betaal je de volledige prijs voor een abonnement op de Volkskrant? Dan kun je in ieder geval rekenen op een welkomstgeschenk, dankzij de acties waar we je hier op de site graag van op de hoogte brengen. Ook kun je extra voordeel halen uit het feit dat je een proefabonnement op de Volkskrant kunt nemen tegen een zeer aantrekkelijk tarief om dan pas later te beslissen een volledig abonnement af te sluiten met bijvoorbeeld zo’n mooi welkomstgeschenk.

Dit betekent dat je het nieuws uit binnen- en buitenland kunt lezen wanneer je wilt, vooral wanneer je gebruik maakt van een digitaal abonnement. Heb je een iPad of een andere tablet en wil je daarom graag de Volkskrant lezen? Je kunt gebruik maken van een digitaal abonnement. Het voordeel hiervan is dat je ook direct door kunt klikken naar bijvoorbeeld de websites of achtergronden die worden aangehaald. Op die manier kun je het nieuws op een meer rijke manier beleven, waardoor je alles uit de Volkskrant kunt halen wat erin zit.

Opinie en economie

Houd je van de Volkskrant vanwege het unieke karakter van de krant, waarin opinie een heel duidelijke rol speelt? De krant kiest niet altijd voor de grootste headlines en de schandalen die we van andere kranten kennen, in plaats daarvan zorgt de Volkskrant voor een duidelijk standpunt en een uniek perspectief op de wereld. In de Volkskrant staan onder andere een aantal mooie columns, die ervoor zorgen dat opinie er een heel duidelijke rol inneemt. Veel hiervan kun je online niet gratis lezen, je zal een abonnement af moeten sluiten om hier toegang tot de krijgen, zoals je bijvoorbeeld ook een abonnement op het AD nodig hebt om daar volledige toegang te krijgen tot alle nieuwsberichten online.

Hetzelfde geldt voor een deel van de artikelen op het gebied van economie. Je hebt daar niet zomaar de toegang tot, maar dankzij de kortingen op de abonnementen voor de Volkskrant kun je daar toch heel voordelig gebruik van maken. Je zorgt er op die manier voor dat je het nieuws kunt lezen wanneer het jou uitkomt, of dat je iedere dag de krant ontvangt met de artikelen die je graag wilt lezen. De verschillende mogelijkheden zorgen er samen met de kortingen bij de Volkskrant voor dat je hier voordelig gebruik van kunt maken, dankzij de aanbiedingen en acties die we je presenteren.

Cultuur, leven en sport

Een ander onderdeel van de Volkskrant waar veel mensen van genieten is die met het oog op cultuur en leven. Je hebt daar de mogelijkheid om artikelen te lezen op het gebied van bijvoorbeeld theater en andere uitjes. Wil je de krant gebruiken om inspiratie opdoen, of ervoor zorgen dat je een goed beeld krijgt van de kwaliteit van de shows die er op dit moment beschikbaar zijn? Je kunt online de secties voor cultuur en leven bekijken. Je hebt echter een abonnement nodig om de artikelen ook daadwerkelijk allemaal te kunnen lezen, zodat je onbeperkt toegang hebt tot de Volkskrant.

Ook de sportsectie van de Volkskrant heeft een aantal liefhebbers, al ligt de nadruk hier minder duidelijk op dat bij een aantal andere kranten. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat je eenvoudig op de hoogte kunt blijven van de sportprestaties die er plaatsvinden, net als van de ontwikkelingen op dit gebied. Is er sprake van een belangrijke transfer, of komen er opvallende zaken aan het licht? Dankzij cultuur, leven en sport uit de Volkskrant kun je net wat meer verdieping zoeken binnen het nieuws, om goed belezen voor de dag te komen.

Service en kortingen bij de Volkskrant

De website van de Volkskrant kun je onder andere gebruiken om een aantrekkelijke korting te benutten, of om contact op te nemen met de krant. Heb je een probleem met de levering van de papieren krant, of merk je dat de digitale versie helaas niet zo werkt zoals je dat verwacht had? In die gevallen kun je online eenvoudig contact opnemen, om aan te geven wat er aan de hand is. De kans is groot dat je snel op een oplossing kunt rekenen, zodat je de Volkskrant weer kunt lezen of je zo snel mogelijk alsnog een krant zal ontvangen. Mocht je interesse in de Volkskrant hebben, dan kun je ook de acties van 123tijdschrift volgen, want naast proefabonnementen kun je hier ook regelmatig langdurige abonnementen afsluiten op diverse kranten en tijdschriften waarbij er altijd sprake is van korting.

Ben je vooral op zoek naar een korting op de Volkskrant, bijvoorbeeld op het moment dat je een abonnement af wilt sluiten? Je hebt de keuze uit een papieren abonnement of een digitaal abonnement, afhankelijk van de manier waarop je de krant wil lezen. Het is verstandig om dit vooraf na te gaan, wij houden ondertussen de kortingen en acties voor je in de gaten. Dit betekent dat je er direct van kunt profiteren, zonder dat je de website van de Volkskrant steeds zelf in de gaten hoeft te houden. Uiteraard letten we ook op de andere kranten, om je een overzicht van de kortingen en acties aan te kunnen bieden.