Marktplaats kortingen

 • Marktplaats aanbieding

  Bekijk het grote assortiment dagaanbiedingen van Marktplaats en bespaar tot maar liefst 80%

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!
 • Marktplaats aanbieding

  Je auto verkopen? Kies voor Marktplaats en bereik zeer goedkoop een groot publiek (1 miljoen unieke bezoekers per maand)

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Aanbiedingen vergelijkbaar met Marktplaats

Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Over Marktplaats

Marktplaats is het online adres voor tweedehands aankopen en biedt je de mogelijkheid om je eigen spullen te koop aan te bieden. Het aanbod varieert er van antiek en kunst tot auto’s en boeken. Daarnaast kun je er bijvoorbeeld computers en van alles voor in je vrije tijd vinden, net als diensten, vakmensen en dieren of toebehoren. Het aanbod bij Marktplaats is enorm, waardoor je er altijd datgene vindt waar je specifiek naar op zoek bent.

Kortingen bij Marktplaats

Wil je een auto te koop zetten op Marktplaats, of gaat het je om een ander waardevol bezit? Dan betaal je daarvoor een lage prijs, net als wanneer je jouw advertentie in de schijnwerper wilt zetten of wanneer je een website toe wilt voegen. Regelmatig gelden er kortingen, zodat je bij Marktplaats een scherpe prijs betaalt om je spullen te koop te kunnen aanbieden bij een zeer grote doelgroep.

Ga naar Marktplaats


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Marktplaats

Marktplaats is de grootste Nederlandse site op het gebied van tweedehands spullen, auto’s en vakmensen. Je kunt er rekenen op een zeer uitgebreid aanbod, dat je voordelig op de kop kunt tikken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar nieuw speelgoed voor de kinderen, iets voor je huis of de inrichting of wellicht zakelijke goederen zoals voor in de horeca? Je vindt bij Marktplaats een zeer uitgebreid assortiment, uiteraard in combinatie met de kortingen die ervoor zorgen dat je een zo scherp mogelijke prijs betaalt. Aan de andere kant kun je op Marktplaats heel voordelig je eigen spullen verkopen, door hier online een advertentie voor aan te maken.

Wil je een computer verkopen, heb je een smartphone over of geef je je kleding graag nog een tweede leven? Je kunt er online gratis een advertentie plaatsen, daarnaast kun je op Marktplaats gebruik maken van handige mogelijkheden om je aanbieding beter onder de aandacht te brengen. Wij houden de kortingen en acties van Marktplaats goed voor je in de gaten, zodat je daar direct van kunt profiteren en je er geen aanbieding meer hoeft te missen.

Tweedehands producten op Marktplaats

Marktplaats staat natuurlijk vooral bekend om de tweedehands spullen die je er kunt kopen, zo is de website immers ooit begonnen. Het is als het ware een online vrijmarkt, waar je in je vrije tijd gewoon eens doorheen kunt neuzen, of waar je heel specifiek op zoek kunt gaan. Je kunt op Marktplaats gebruik maken van zowel een zoekmogelijkheid als specifieke categorieën. Door een maximale afstand ten opzichte van je eigen postcode in te voeren zorg je ervoor dat Marktplaats je alleen het aanbod bij jou in de omgeving laat zien.

Aan de andere kant kun je zelf je producten verkopen op Marktplaats. Dit is gewoon gratis, je kunt er zelf een advertentie aanmaken door in ieder geval een titel en omschrijving op te geven. Plaats je daarnaast ook een aantal foto’s? Je hebt de mogelijkheid om die tegen een kleine betaling uit te lichten, of er na verloop van tijd voor te zorgen dat je advertentie op Marktplaats weer bovenaan komt te staan. Op die manier zorg je er via Marktplaats voor dat je goedkoop gebruikte spullen kunt kopen, of dat je aan de andere kant gratis je eigen producten op de site kunt zetten. Het is wat dat betreft een site voor en door verkopers, net als voor en door kopers.

Auto kopen op Marktplaats

Marktplaats is echter allang niet meer alleen het adres voor tweedehands spullen die je alleen op de rommelmarkt tegenkomt. Het is daarnaast bijvoorbeeld ook een grote naam op het gebied van tweedehands auto’s. Je vindt er een uitgebreid assortiment occasions, zowel van particulieren als van autohandelaren. Dankzij de aanbiedingen van particulieren kun je rekenen op een aantrekkelijke korting op de reguliere prijzen voor de auto’s. Aan de andere kant kun je via Marktplaats ook proberen je eigen auto te verkopen, dankzij het grote aantal bezoekers is de kans groot dat er iemand bij zal zitten die de auto van je wil overnemen.

Binnen de auto’s op Marktplaats heb je de keuze uit een groot aantal verschillende merken. Wil je een gebruikte BMW kopen, ben je op zoek naar een Opel occasion of wil je wellicht met korting een Peugeot of Volkswagen op de kop tikken? Dan ben je op Marktplaats aan het juiste adres, je hebt er de mogelijkheid om een gebruikte auto te kopen waar je een scherpere prijs voor betaalt dan bij de dealers en de verschillende autobedrijven in het land.

Diensten en vakmensen

Verder is Marktplaats onder andere een grote aanbieder van diensten en vakmensen, zij hebben er immers de mogelijkheid om een advertentie te plaatsen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar iemand die je op het gebied van huis en tuin uit de brand kan helpen, of ben je op zoek naar kleine reparaties die je met korting uit kunt laten voeren? Het grote aantal vakmensen dat zich online presenteren op Marktplaats zorgt ervoor dat je hen ook bij je in de buurt kunt vinden. Daardoor kun je voordelig gebruik maken van een vakman die je online op Marktplaats vindt, zodat je de klus naar tevredenheid uit kunt laten voeren.

Verder vind je op Marktplaats bijvoorbeeld een uitgebreid aanbod aan diensten op het gebied van auto en vervoer. Je kunt er een verhuiswagen huren om ervoor te zorgen dat je daarvoor een scherpe prijs betaalt, of er met een korting op de taxikosten voor zorgen dat je voordelig naar een andere stad of plaats kunt reizen. Je vindt op Marktplaats onder andere specialisten op het gebied van huishouden, gezin en dier, net als in een aantal andere categorieën. Je kunt er gewoon eens op je gemak doorheen bladeren, zodat je een goed beeld krijgt van wat er op Marktplaats zoal beschikbaar is.

Het ontstaan van Marktplaats.nl

Marktplaats.nl is in 1999 opgericht door Rene van Mullem.  Aan het einde van het jaar 1999 verkocht Rene 95.01% aandelen van de populaire online marktplaats aan het kringloopbedrijf Het Goed. De 4 jaren daarna werd de website met succes verder uitgebouwd, totdat de grootste handelsplatform van de wereld voor het aanbieden van nieuwe of tweedehands spullen contact opnam met het kringloop bedrijf voor een overname van de Nederlandse marktplaats. Dit bedrijf was Ebay. Zij boden 225.000.000 euro voor Marktplaats.nl. Dat bod werd ook geaccepteerd. Op dat moment besloot Rene Mullem ook zijn overgebleven 4.99% aan Ebay te verkopen. Wat hem overigens ook in een klap rijk maakte!

Kortingen en aanbiedingen bij Marktplaats

De kortingen en aanbiedingen bij Marktplaats zorgen ervoor dat je er altijd een scherpe prijs betaalt, zowel voor de tweedehands producten, de auto’s als de diensten en vakmensen die er beschikbaar zijn. Je kunt de verschillende aanbieders online met elkaar vergelijken en gemakkelijk anoniem contact met ze opnemen. Daarnaast zorgt Marktplaats voor een goede controle op eventuele onbetrouwbare profielen, die proberen misbruik te maken van de mogelijkheden. Je kunt daarom veilig gebruik maken van het aanbod van Marktplaats, zodat je altijd een scherpe prijs betaalt voor de aankopen die je er doet.

Wil je gebruik maken van het aanbod van Marktplaats? Het is voldoende om er gratis een account aan te maken en een advertentie te plaatsen, of er zelf op zoek te gaan naar de producten die je wilt kopen. Je kunt er reageren via de e-mail of telefonisch contact opnemen met de verkopers. Op die manier kun je een afspraak maken voor de verkoop van de tweedehands spullen, kun je een proefrit gaan maken of wellicht een vakman inhuren. Hoe je ook gebruik wenst te maken van de aanbiedingen van Marktplaats, je kunt er rekenen op een flinke korting op de reguliere tarieven.