Categorie Vervoer

Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Wil je voordelig gebruik maken van vervoer, of zorgen voor een korting op een mooie auto of een van de onderdelen die je daarvoor nodig hebt? Op het gebied van vervoer heb je de keuze uit tal van kortingen, die we je graag online presenteren. Wij gaan voor je op zoek naar de kortingen bij de verschillende webshops en retailers, zodat jij er eenvoudig gebruik van kunt maken. Dankzij de kortingen op Vervoer in de meest brede zin van het woord betaal je nooit meer teveel, zonder dat je daar veel tijd of moeite in hoeft te steken.

Uiteraard houden we voor de kortingen in de categorie Vervoer een groot aantal webwinkels in de gaten. We richten ons onder andere op Europcar en diverse andere autoverhuurders, zodat je een voordelig een auto kunt huren. Wil je in Nederland een auto huren, of daar op vakantie gebruik van maken? Dankzij de kortingen betaal je er standaard een scherpe prijs, net als bijvoorbeeld bij Kwik Fit. Verder kun je rekenen op kortingen van onder andere een ANWB lidmaatschap voor pechhulp. Op die manier zorgen we binnen het Vervoer graag voor een uitgebreid aanbod aan kortingen en acties.


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Auto huren met korting

Je kunt online een auto huren met korting, door gebruik te maken van de actiecodes die er beschikbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat je een scherpe prijs betaalt, waardoor er geld overblijft voor de rest van de reis of andere leuke dingen. Heb je binnenkort een auto nodig, of wil je een specifieke auto huren voor een bijzondere gelegenheid? De kortingen op Vervoer zorgen ervoor dat je een scherpe prijs betaalt, zonder dat je daar zelf veel tijd in hoeft te steken. Het is voldoende om door ons online aanbod aan kortingen te bladeren, zodat je daar direct gebruik van kunt maken.

Wil je geen auto huren, maar ben je bijvoorbeeld op zoek naar de verhuur van een motor of een aanhangwagen? Ook in die gevallen kun je binnen het Vervoer rekenen op aantrekkelijke kortingen bij onder meer Hertz of CheapCars, we zorgen ervoor dat we ze netjes voor je verzamelen. Je hoeft er daarom zelf niet naar op zoek te gaan, het is voldoende om door ons overzicht te bladeren. Zit de kortingscode voor de webwinkel van je keuze er nog niet bij? Kom dan gewoon nog eens terug, we voegen regelmatig nieuwe acties toe.

Voordelig naar de garage

Moet je auto binnenkort naar de garage, of wil je je motor eens goed na laten kijken? Dankzij de kortingen binnen het Vervoer die er beschikbaar zijn betaal je daarvoor standaard een scherpe prijs. Je hoeft er niet diep voor in de buidel te tasten, het is in plaats daarvan voldoende om online te profiteren van de acties die er beschikbaar zijn. Wil je bijvoorbeeld voordelig een APK laten uitvoeren, of ervoor zorgen dat je winterbanden niet teveel kosten? Hier kun je aantrekkelijke kortingen op krijgen, zodat je een scherpe prijs betaalt.

Aan de andere kant kun je rekenen op acties van verschillende uitstekende garages, die je op basis van een uitstekend specialisme van dienst kunnen zijn. Je kunt onder andere rekenen op kortingen van Kwik Fit, maar ook andere aanbieders zorgen voor aanbiedingen op het gebied van Vervoer. Dit betekent dat je er standaard een scherpe prijs betaalt, of dat je tijdelijk gebruik kunt maken van de kortingen met betrekking tot Vervoer. Bekijk de verschillende aanbiedingen voordat je een aankoop doet of je een besluit neemt, op die manier weet je zeker dat je optimaal kunt profiteren van de aanbiedingen die er beschikbaar zijn.

Korting op een auto of fiets

Wil je een auto kopen, of ben je op zoek naar een nieuwe fiets bij Fietsenwinkel.nl? Het zijn aankopen die je niet dagelijks doet, waardoor het verstandig is om op zoek te gaan naar een geschikte korting. We presenteren je hier onder andere de aanbiedingen van Marktplaats, waar je online de mogelijkheid hebt om je spullen aan te bieden of juist producten te kopen. Dankzij de aanbiedingen en acties betaal je een scherpe prijs voor het Vervoer, net als bijvoorbeeld via Speurders. Wat dat betreft is het de moeite waard om door ons online aanbod van kortingen en acties te bladeren, bijvoorbeeld wanneer je een auto wilt kopen of verkopen.

Heb je je oog laten vallen op een mooie fiets, maar valt de prijs helaas hoger uit dan je gedacht had? De kans is groot dat je bij ons in de categorie Vervoer een kortingscode tegenkomt, waardoor je een scherpe prijs betaalt. Uiteraard zijn er zowel kortingscodes als acties en aanbiedingen beschikbaar. Je zorgt er op die manier voor dat je de fiets of andere producten voordelig in huis kunt halen. Binnen de categorie Vervoer houden we een groot aantal webshops in de gaten, waardoor je kunt rekenen op een grote variatie aan producten, die je in tal van gevallen goed kunt gebruiken.

Kortingscodes en aanbiedingen

Uiteraard kun je binnen de categorie Vervoer rekenen op verschillende soorten producten en kortingen. We bieden je een groot aantal kortingscodes aan, die je kunt invoeren tijdens het afrekenen. Door de code in te voeren zal de prijs die je dient af te rekenen dalen, zonder dat je daar verder iets voor hoeft te doen. Je krijgt een aantrekkelijke korting tot tientallen procenten, waardoor je een scherpe prijs voor de producten of diensten op het gebied van Vervoer die je graag wilt bestellen.

Maak je gebruik van een gratis actie of een van de andere aanbiedingen die er beschikbaar zijn? Dan is het nog een stuk gemakkelijker, je hoeft dan niet eens gebruik te maken van een kortingscode. Wij brengen je via de button direct naar de pagina van de webshop binnen het Vervoer waar het om gaat. Je hebt daar direct de mogelijkheid om een aankoop te doen, waarbij je uiteraard een aantrekkelijke korting ontvangt op de bestelling die je plaatst. Dankzij onze kortingen, aanbiedingen en acties op het Vervoer betaal je in ieder geval nooit meer teveel, terwijl je eenvoudig door de verschillende kortingscodes heen kunt bladeren.