Ziggo kortingen

 • Ziggo aanbieding

  Ontvang de eerste 6 maanden minimaal €15,95 korting per maand bij alles-in-1 van Ziggo

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!
 • Ziggo aanbieding

  Ontvang de eerste 6 maanden minimaal €12,50 per maand korting op TV + Internet van Ziggo

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Ziggo aanbieding

  €10,- korting bij TV Standaard of TV Extra

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Aanbiedingen vergelijkbaar met Ziggo

Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Over Ziggo

Ziggo is een van de grootste kabelaars in Nederland, waar je gebruik kunt maken van internet, televisie en telefonie. Uiteraard kun je er gebruik maken van de bekende alles in 1 pakketten, of kun je een combinatie van twee van de diensten afnemen. Je betaalt bij Ziggo een scherpe prijs, terwijl je kunt rekenen op een groot aantal TV-zenders in HD, een hoge internetsnelheid en de mogelijkheid tot onbeperkt bellen.

Kortingen bij Ziggo

Je kunt bij Ziggo in ieder geval korting krijgen door een alles in 1 pakket af te sluiten. Daarnaast kun je voordelig gebruik maken van de mobiele mogelijkheden en is ook de klantenservice er van een goed niveau. Dat betekent dat je bij Ziggo een scherpe prijs betaalt voor de diensten waar je gebruik van maakt, waarmee je op het gebied van telefonie, internet en televisie niets tekort zal komen.

Ga naar Ziggo


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Ziggo

Ben je klant bij Ziggo, of denk je erover daar één of meerdere diensten af te nemen? Het is sinds de fusie met UPC de grootste kabelaar van Nederland, waardoor de kans groot is dat je er klant bent of je dat graag wilt worden. Uiteraard zijn er scherpe aanbiedingen en kortingen beschikbaar bij Ziggo, zodat je er een voordelige prijs betaalt voor de verschillende diensten. Veel van de diensten kun je online aanvragen, al is er bij Ziggo ook een goede klantenservice beschikbaar wanneer je contact op wilt nemen.

Je hebt bij Ziggo bijvoorbeeld de keuze voor een alles in 1 pakket, of de pakketten waarin je 2 van de 3 diensten kunt combineren. Je maakt dan gebruik van internet, televisie en telefonie. Daarnaast kan Ziggo ook de mobiele telefonie voor je verzorgen, je bepaalt zelf waar je gebruik van wilt maken. Ben je op zoek naar de klantenservice van Ziggo, of wil je inloggen in je eigen omgeving? Je kunt daarvoor gebruik maken van Mijn Ziggo, waar je veel van de zaken eenvoudig online kunt regelen, zodat je geen contact hoeft op te nemen met een medewerker.

Alles in 1 pakket bij Ziggo

Indien je gebruik wilt maken van de acties en aanbiedingen die er beschikbaar zijn bij Ziggo kun je het best kiezen voor een alles in 1 pakket. Je zorgt er daarmee voor dat je korting krijgt op de verschillende diensten, de bundel hiervan is voordeliger dan de losse diensten bij elkaar opgeteld. Je maakt met een alles in 1 pakket van Ziggo gebruik van internet, televisie en telefonie. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende pakketten, net als mogelijke aanvullingen om het aanbod volledig naar je persoonlijke wens samen te stellen.

Wil je het alles in 1 pakket van Ziggo vooral gebruiken voor het snelle internet, of ben je juist op zoek naar een groot aantal TV-zenders? Je hebt de keuze uit 3 verschillende pakketten; gericht op de matige gebruiker, de gemiddelde gebruiker en de grootverbruiker. Maak je met meerdere gezinsleden gebruik van het internet en wil je een uitgebreid zenderpakket afnemen? Of woon je alleen en kijk je haast geen TV? Je kunt de pakketten van Ziggo online met elkaar vergelijken, om hier een goede keuze uit te maken en optimaal te profiteren van de korting op de diverse diensten die er beschikbaar is.

Internet en televisie

Wil je bij Ziggo gebruik maken van de pakketten met 2 van de 3 diensten, of wil je die zelfs helemaal individueel afnemen? Je kunt bij Ziggo onder andere goed terecht voor een betrouwbare internetverbinding. Ziggo maakt hiervoor gebruik van een zeer degelijk netwerk, dat een uitstekende snelheid aanbiedt. Wil je gebruik maken van een snel abonnement voor meerdere gezinsleden, of heb je aan de andere kant voldoende aan voordelig internet met een lagere snelheid? Je kunt zelf bepalen welke aanbieding van Ziggo het best geschikt is in jouw situatie, zodat je een zo scherp mogelijke prijs betaalt.

Hetzelfde aanbod geldt voor televisie van Ziggo, ook daar heb je de mogelijkheid om de verschillende pakketten met elkaar te vergelijken. Kijk je bijvoorbeeld weinig TV en heb je voldoende aan het basispakket met zenders? Of kijk je aan de andere kant juist veel TV en wil je bijvoorbeeld ook HBO en Fox Sports ontvangen? Je kunt bij Ziggo gebruik maken van analoge televisie, digitale televisie en interactieve televisie. Op die manier sluit het pakket uitstekend aan op je wensen met betrekking tot televisie, zodat je én het betrouwbare TV-signaal van Ziggo gebruikt én je daarnaast een scherp tarief betaalt. Wanneer het je alleen om televisie als dienst te doen is kun je niet bij Ziggo terecht, want hier wordt televisie namelijk alleen maar in een pakket aangeboden. Je kunt voor alleen televisie bij Canal Digitaal kijken, om maar een partij te noemen, want zij bieden wel enkel televisie abonnementen aan.

Telefonie en mobiel

Ziggo kan je als provider bovendien goed van dienst zijn met telefonie, zowel voor je vaste aansluiting als voor je mobiele telefoon. Wil je gebruik maken van een vast abonnement voor een onbeperkt aantal belminuten per maand? Je zorgt er met Ziggo op die manier voor dat je een scherpe prijs per maand betaalt, onafhankelijk van het aantal gesprekken dat je voert en de duur daarvan. Uiteraard geldt er een lage prijs per maand, al kun je ook nog altijd besluiten om gewoon per minuut af te rekenen. Wat dat betreft is Ziggo flexibel in de wijze van telefonie waar je gebruik van maakt, zodat je ook dit deel van het pakket of de losse dienst op je wensen af kunt stemmen.

Als klant van Ziggo kun je daarnaast kiezen voor een mobiel abonnement. Je krijgt dan niet alleen de beschikking over een groot aantal belminuten, SMS-berichten en internet MB’s, daarnaast kun je gebruik maken van de wifi-spots van andere klanten. Inmiddels gaat het om veel meer dan 1 miljoen plaatsen in Nederland, waardoor je haast overal de beschikking hebt over een wifi-verbinding. Uiteraard gelden er bij Ziggo ook voor mobiele telefonie scherpe kortingen en aantrekkelijke aanbiedingen, dus het is de moeite waard om er gewoon eens doorheen te bladeren.

Klantenservice en Mijn Ziggo

Heb je een vraag over een van de diensten van Ziggo, of wil je online een wijziging doorgeven? Je kunt daarvoor gebruik maken van de klantenservice, of de mogelijkheden die je hebt bij Mijn Ziggo. Je kunt er een smartcard activeren, je internetabonnement wijzigen of ervoor zorgen dat je optimaal gebruik kunt maken van de telefonie die je er afneemt. Wat dat betreft zorgt Ziggo er met Mijn Ziggo en de klantenservice voor dat je kunt rekenen op een uitstekende service, zowel wanneer je er klant bent als wanneer je er over denkt om een overeenkomst aan te gaan.

Wij houden de kortingen bij Ziggo scherp voor je in de gaten, zodat we je als eerste op de hoogte kunnen brengen van aanbiedingen en acties. Is er sprake van een korting op de prijs van het alles in 1 pakket, of lanceert Ziggo een andere dienst die je gratis of voordelig uit kunt proberen? Wij zorgen ervoor dat je er als eerste van weet, zodat je er direct gebruik van kunt maken. Bekijk regelmatig ons overzicht met kortingen en aanbiedingen, zowel voor Ziggo als de andere providers die er in Nederland actief zijn.