Partners

Op deze pagina plaatsen wij websites waarmee Kortingen.nl samenwerkt. Dit kunnen diverse soorten samenwerkingen zijn, variërend van partners waarmee wij samenwerken voor de verschillende vormen van online marketing voor Kortingen.nl, tot samenwerkingen met webshops en bedrijven waarvoor wij vermeldingen, advertenties en/of advertorials op de website plaatsen.

Korting voor studenten (Tip) – Ben je student en wil je ook graag profiteren van speciale kortingen alleen voor studenten? Dan is Studentenkorting.nl de uitgesproken website voor jou! Je zult verbaasd staan als je erachter komt waar je als student allemaal korting kunt krijgen op vertoon van je studentenkaart of collegekaart. Als student heb je het al niet breed, waarom dan teveel betalen? Kijk snel waar je als student allemaal korting op kunt krijgen!

Gratis iPad – Wil je graag een gratis iPad of andere tablet scoren? Dat kan! Op Gratisipad.nl vind je een actueel overzicht met alle aanbiedingen waarbij jij direct eenvoudig gebruikt kunt maken van een iPad aanbieding. Zo kun je bij een energie, telefoon, tijdschrift, studie of kranten abonnement een iPad cadeau krijgen. Kijk snel of er een leuke aanbieding voor je tussen zit!