Speurders kortingen

 • Speurders aanbieding

  Bekijk de deals van de dag op Speurders.nl en bespaar tot meer dan 80%

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!
 • Speurders aanbieding

  Speur naar tweedehands en nieuwe producten, of plaats een gratis advertentie

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Aanbiedingen vergelijkbaar met Speurders

Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Over Speurders

Speurders voert een groot aantal rubrieken, die je kunt gebruiken om te zoeken naar tweedehands spullen, of zelf een advertentie te plaatsen. Wil je een computer of een auto verkopen, of ben je aan de andere kant juist op zoek naar een computer of een nieuwe wasmachine? Je vindt bij Speurders een zeer groot aantal aangeboden producten, waar je eenvoudig doorheen kunt bladeren. Daarnaast kun je op de homepage direct gebruik maken van de trends, zodat je de seizoensproducten gemakkelijk vindt.

Kortingen bij Speurders

Je kunt bij Speurders daarnaast gebruik maken van een leuke veiling, waar je zelf bepaalt wat je wilt betalen voor bepaalde aankopen. Regelmatig zijn er kortingen beschikbaar voor de veiling, zodat je voordelig kunt deelnemen. Op die manier vormt Speurders een interessante keuze wanneer je op zoek bent naar voordelige tweedehands producten, die je gewoon van anderen uit je omgeving over kunt nemen.

Ga naar Speurders


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Speurders

Speurders is een van de grote online marktplaatsen in Nederland, waar je heel eenvoudig zelf een advertentie kunt plaatsen. Heb je iets te verkopen, of ben je aan de andere kant juist ergens naar op zoek? Dankzij de online mogelijkheden van Speurders zorg je er eenvoudig voor dat je gebruik kunt maken van een aantrekkelijke aanbieding. Je betaalt een scherpe prijs, waarmee je ervoor zorgt dat je een mooie aankoop kunt doen. Komen er mooie aanbiedingen of kortingen voorbij bij Speurders? Dan plaatsen wij die uiteraard als eerste in ons overzicht.

Je hebt bij Speurders onder andere de keuze uit de trends en aanbiedingen, waarmee je er direct vanaf de homepage voor zorgt dat je een mooie aankoop kunt doen. Daarnaast heb je de keuze uit een groot aantal verschillende rubrieken, die ervoor zorgen dat je specifiek op zoek kunt gaan. Verder vind je op de website van Speurders zowel particuliere als zakelijke aanbieders, zodat je het aanbod uitstekend in kunt schatten. Wil je vooral profiteren van de kortingen en aanbiedingen die er bij Speurders te vinden zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Trends en aanbiedingen bij Speurders

Direct wanneer je de website van Speurders opent kom je een aantal belangrijke trends tegen. Dit zijn de advertenties die de laatste tijd erg populair zijn, of waarmee de verkoper er graag voor zorgt dat deze in de spotlights verschijnt. Je zal merken dat je regelmatig kunt rekenen op aantrekkelijke kortingen, bijvoorbeeld via de veilingen die er beschikbaar zijn. Speurders zorgt er op die manier voor dat je zelf kunt bepalen wat je ergens voor wilt betalen, je zit niet vast aan de prijs die een verkoper daarvoor wenst te ontvangen.

Dit betekent dat je binnen de trends bij Speurders een groot aantal aanbiedingen kunt vinden, zonder dat het officieel kortingen zijn. Daarnaast is er namelijk een onderdeel van de website beschikbaar met daadwerkelijke aanbiedingen. Je kunt er tientallen procenten korting krijgen op je aanbod, regelmatig lopen de kortingen zelfs op tot boven de 50% of 75%. Dat betekent dat je bij Speurders nog een fractie van de prijs betaalt voor de producten, waar je direct gebruik van kunt maken. Houd er rekening mee dat de acties maar tijdelijk beschikbaar zijn, op is wat dat betreft op.

Diverse rubrieken bij Speurders

Uiteraard kun je bij Speurders heel eenvoudig op zoek gaan binnen de verschillende rubrieken die er beschikbaar zijn. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar iets als een TV of apparatuur op het gebied van audio? Je kunt daarnaast op zoek gaan naar een nieuwe auto, onderdelen voor auto’s of bijvoorbeeld een nieuwe bedrijfswagen. Verder vind je bij Speurders een uitgebreid aanbod op het gebied van bouw en tuin, net als aan computers, hardware en software. Wil je een mooie nieuwe computer kopen, ben je op zoek naar een leuk huisdier of gaat het je om andere elektronica? Het aanbod bij Speurders is zeer divers, waardoor je op een groot aantal mooie aanbiedingen kunt rekenen, zoals dit ook geldt voor de tweedehands spullen op Marktplaats.nl die daar worden aangeboden.

Het aanbod bij Speurders bestaat bovendien uit een groot aantal diensten, het gaat dan bijvoorbeeld om de mogelijkheid om op een baan te solliciteren of om op zoek te gaan naar een leuke date. Je vindt er wat dat betreft niet alleen aanbiedingen op het gebied van fotografie of speelgoed voor de kinderen, daarnaast kun je rekenen op muziek en films, muziekinstrumenten en bijvoorbeeld sieraden die je iemand cadeau kunt doen. Wil je gebruik maken van een mooie aanbieding die je online op de kop kunt tikken? De rubrieken bij Speurders helpen je er gemakkelijk doorheen te bladeren.

Zakelijke aanbieders

Een uniek onderdeel van Speurders is het onderscheid tussen de particuliere en de zakelijke verkopers. Bij verschillende andere marktplaatsen loopt dit aanbod behoorlijk door elkaar heen, waardoor het niet altijd duidelijk is met wie je zaken doet. Dat geldt niet voor Speurders, je kunt daar heel duidelijk aangeven of je op zoek bent naar de aanbiedingen van andere particulieren, of dat je liever op zoek wilt gaan naar de zakelijke aanbiedingen die er beschikbaar zijn. Wil je voordelig een nieuw product aankopen, of aan de andere kant gebruik maken van de tweedehands aanbiedingen bij Speurders?

Je kunt zelf aangeven of je bijvoorbeeld zakelijk wilt zoeken naar producten op het gebied van computers en elektronica, of dat je op zoek bent naar een mooie reis of een dagje uit. De zakelijke aanbieders leveren je de beste producten, waar je aan de andere kant toch een heel scherpe prijs voor betaalt. Daarnaast kun je terecht bij de particuliere aanbieders op Speurders, die je kunt vergelijken met de aanbiedingen op andere marktplaatsen om gebruikte spullen van de hand te doen. Heb je zelf iets over waar je graag nog aan over wenst te houden? Dan kun je op Speurders gewoon gratis een advertentie plaatsen. Je kunt ook zakelijk adverteren op Speurders. Je kunt hiervoor een kijkje nemen op de website van TMG om te zien welke mogelijkheden je hierin hebt, aangezien Speurders onderdeel uitmaakt van de Telegraaf Media Groep, zoals bijvoorbeeld ook Groupdeal en natuurlijk ook De Telegraaf zelf.

Kortingen en aanbiedingen bij Speurders

Bovendien kun je bij Speurders in de beide gevallen rekenen op aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen, je betaalt er altijd een scherpe prijs voor de producten die je er kunt bestellen. Dat betekent onder andere dat je er de mogelijkheid hebt om heel voordelig je aankopen te doen, of aan de andere kant zelf toch nog een leuk bedrag te ontvangen. Heb je spullen staan waar je geen gebruik meer van maakt? Via Speurders kom je eenvoudig in contact met iemand die er nog wel wat voor over heeft en graag een aankoop bij je doet.

Aan de andere kant kun je online bij Speurders op zoek gaan naar de pareltjes die er beschikbaar zijn, zodat je een scherpe prijs betaalt voor de producten die je graag wilt bestellen. Wil je er zeker van zijn dat je niet teveel betaalt en houd je er bijvoorbeeld van om wat te onderhandelen over de prijs? Dan is het de moeite waard om het aanbod van Speurders goed te bekijken. Je kunt er online voor zorgen dat je zelf de prijs bepaalt die je wilt betalen, om een mooie aankoop te doen waar je vervolgens snel de beschikking over hebt.