T-Mobile kortingen

 • T-Mobile aanbieding

  Bekijk de aanbiedingen van T-Mobile in de webshop

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!
 • T-Mobile aanbieding

  24 maanden lang korting met een sim only abonnement van T-Mobile

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • T-Mobile aanbieding

  Krijg korting op bellen, sms’en en mobiel internet met de voordeelbundels van T-Mobile

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • T-Mobile aanbieding

  Bij T-Mobile heb je nu de gelegenheid om je telefoon abonnement niet alleen zelf samen te stellen, maar ook wanneer je maar wilt bij te stellen naar jouw wensen

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Aanbiedingen vergelijkbaar met T-Mobile

Verlopen acties

Hieronder vind je onlangs verlopen kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties.

 • Bij de T-Mobile Transfermarkt krijg je tot 50% korting op je abonnement als je overstapt Verlopen op: 21 juni 2015
Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Over T-Mobile

T-Mobile is een van de grote aanbieders van telefonie in Nederland, waar je online de mogelijkheid hebt om producten af te nemen. Wil je er een abonnement afsluiten, zoek je naar een prepaid aansluiting of ben je benieuwd naar de losse toestellen die je er kunt bestellen? Uiteraard kun je online meer lezen over de verschillende abonnementen en voorwaarden, of kun je bij T-Mobile online direct een bestelling plaatsen.

Kortingen bij T-Mobile

Kortingen bij T-Mobile zijn behoorlijk zeldzaam, behalve wanneer je een nieuwe mobiele telefoon met een abonnement aan wilt schaffen. Je betaalt dan een scherpe prijs voor het apparaat, of je krijgt de telefoon zelfs gewoon gratis mee. Dit betekent dat je profiteert van een aantrekkelijke korting. Ben je op zoek naar een abonnement, of de voorwaarden om het abonnement te vergelijken met die van andere aanbieders? Je vindt die informatie op de website van T-Mobile.

Ga naar T-Mobile


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

T-Mobile

T-Mobile is een van de grootste providers van Nederland, je kunt door heel het land rekenen op een goed netwerk met een prima bereik. Heb je er een abonnement en wil je dit verlengen, of wil je gebruik maken van de scherpe aanbiedingen die er beschikbaar zijn? Wij houden de webshop van T-Mobile goed voor je in de gaten, om je direct op de hoogte te brengen van de kortingen die er beschikbaar zijn. Je betaalt op die manier nooit teveel voor de telefoons die je er koopt, of de abonnementen die je er afsluit.

Uiteraard heb je online bij T-Mobile onder andere de mogelijkheid om een nieuwe telefoon of een abonnement aan te schaffen. Op die manier kun je gebruik maken van de voordelige diensten die er bij T-Mobile beschikbaar zijn. Wil je liever gebruik maken van een prepaid aansluiting, of internet afnemen waar je op je laptop of een tablet gebruik van kunt maken? Je kunt bij T-Mobile een keuze maken uit de verschillende onderdelen van de shop, of er contact opnemen met de klantenservice. Er is online veel informatie beschikbaar, zodat je de juiste keuze kunt maken.

Telefoons en abonnementen bij T-Mobile

Wil je een nieuwe telefoon bestellen bij T-Mobile? Je hebt online de keuze uit een aantal verschillende abonnementen, die je er heel eenvoudig kunt bestellen. Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld een Apple iPhone of een Samsung smartphone? Je kunt de verschillende telefoons met aantrekkelijke kortingen bestellen, ook wanneer je ze los aan wilt schaffen. Heb je al een abonnement bij T-Mobile? Dan kun je na 1 of 2 jaar een nieuw abonnement afsluiten, waarbij je waarschijnlijk ook een nieuwe telefoon uit mag zoeken. Op die manier maak je optimaal gebruik van het voordeel dat er online beschikbaar is.

Daarnaast heb je bij T-Mobile de keuze uit een aantal verschillende abonnementen. Je zorgt er op die manier voor dat je voordelig gebruik kunt maken van belminuten, internet MB’s en de SMS-berichten. Je kunt optimaal gebruik maken van je mobiele telefoon, terwijl je daarvoor een scherp bedrag per maand betaalt. Uiteraard kun je met de abonnementen van T-Mobile rekenen op een hoge snelheid van de internetverbinding, net als een goede betrouwbaarheid van het netwerk. Weet je al goed hoeveel belminuten je af wilt nemen? Dan kun je ze bij T-Mobile eenvoudig online bestellen. Naast T-Mobile zijn er ook nog andere telefoonproviders waar je een telefoon abonnement af kunt sluiten en daarnaast toch gewoon gebruik van het T-Mobile netwerk kunt maken. Zo is bijvoorbeeld een bekende en goedkope telefoonprovider als Simpel een partij waarbij je een telefoon abonnement af kunt sluiten en vervolgens het netwerk van T-Mobile gebruikt. Ook een telefoon abonnement afsluiten bij Tele2 zal resulteren in het gebruik van het T-Mobile netwerk en als laatste is ook telefoonprovider Ben gelinkt aan hetzelfde netwerk.

Prepaid en mobiel internet

Je hebt bij T-Mobile verder de keuze uit bijvoorbeeld een aantal prepaid telefoons, net als de prepaid simkaart om daar gebruik van te maken. Zoals de naam van de overeenkomst al aangeeft betaal je hiervoor vooraf. Je koopt een losse telefoon, of je maakt gebruik van een telefoon die je al hebt liggen. Zodra je belminuten of internet wilt gebruiken dien je vooraf geld op de simkaart te zetten, door (online) op te waarderen. Je hebt dan als het ware tegoed, om gebruik te maken van het netwerk dat T-Mobile beschikbaar stelt.

Wil je gebruik maken van internet, maar niet met een smartphone of een andere mobiele telefoon die je tot je beschikking hebt? Dan kun je gebruik maken van de aparte overeenkomsten voor internet, bijvoorbeeld voor gebruik op een tablet of op een computer. Je kunt er met de abonnementen van T-Mobile voor internet voor zorgen dat je ook onderweg de mogelijkheid hebt om een email te versturen, of je het laatste nieuws nog even door kunt nemen. Op die manier is het internet van T-Mobile van grote toegevoegde waarde, dankzij de regelmatige kortingen betaal je hiervoor bovendien een scherpe prijs.

Bestellingen en toestellen bij T-Mobile

Daarnaast kun je op de website van T-Mobile terecht voor de klantenservice, onderverdeeld in een aantal verschillende categorieën. Wil je bijvoorbeeld meer weten over een bestelling die je hebt gedaan, of een abonnement dat je bij T-Mobile hebt lopen? Je kunt online door de verschillende facturen van de afgelopen tijd bladeren, of de tarieven bekijken zodat je goed weet waar je aan toe bent. Maak je gebruik van kortingen binnen een abonnement? Ook die kun je online terugvinden, je kunt bij T-Mobile al je gegevens oproepen en daarnaast meer lezen over eventuele vragen die je hebt.

Wil je meer weten over bepaalde toestellen, of wil je contact opnemen met T-Mobile om een reparatie uit te laten voeren? Is je scherm kapot of doet je toestel het de laatste tijd niet goed meer? Je kunt bij T-Mobile terecht met vragen over zowel je simkaart, je voicemail als bepaalde apps waar je gebruik van maakt. Op die manier biedt T-Mobile je een uitgebreide service, waar je aan de andere kant scherpe tarieven voor betaalt. Op het moment dat je vragen hebt over je toestel of de mogelijkheden kun je bij T-Mobile gebruik maken van de toestelhulp die er beschikbaar is.

Netwerk en contact

Tenslotte kun je bij T-Mobile terecht voor vragen over het netwerk of op het moment dat je contact wilt opnemen. Ben je benieuwd naar de dekkingskaart of heb je het idee dat er sprake is van een storing? Je kunt bij T-Mobile je datasnelheid verhogen, of ervoor zorgen dat je ook in het buitenland voordelig gebruik kunt maken van je abonnement. Verder vind je op de website bij T-Mobile de gegevens om contact op te nemen, je kunt de provider bijvoorbeeld een e-mail sturen of opbellen, afhankelijk van je voorkeur.

Wil je gebruik maken van de diensten van T-Mobile en profiteren van een aantrekkelijke korting? Je kunt onze site daarvoor in de gaten houden, wij zorgen ervoor dat we je de acties en aanbiedingen steevast zo snel mogelijk presenteren. Dat betekent dat je geen korting meer hoeft te missen, terwijl je er daarnaast voor zorgt dat je niet iedere keer de websites van T-Mobile en de andere providers in de gaten hoeft te houden. Wij nemen dat werk graag voor je uit handen, zodat je eenvoudig kunt profiteren van de kortingen die er beschikbaar zijn, om voordelig je aankopen te doen.