Veelgestelde vragen

Hoe werkt Kortingen.nl?

Kortingen.nl werkt heel eenvoudig. Als je bijvoorbeeld op het punt staat een product af te rekenen in een webshop zoals Zalando of Bol.com wordt er vaak om een kortingscode of actiecode gevraagd. Die heb je op dat moment natuurlijk niet, maar Kortingen.nl misschien wel! In dat geval neem je de volgende stappen:

 • Je gaat naar www.kortingen.nl
 • Je typt in de zoekbalk de betreffende webshop in waar jij op dat moment een kortingscode voor zoekt
 • Je zoekt de juiste kortingscode uit, kopieert de code uit het scherm dat verschijnt en keert terug naar de webshop om af te rekenen. Simpel!

Ook als je niet op het punt staat om af te rekenen in een webshop kun je op Kortingen.nl altijd lekker rondneuzen en snuffelen naar leuke kortingen en aanbiedingen en gratis producten. Wij houden de website dagelijks up to date met nieuwe acties!

 

Hoe werkt een kortingscode?

Een kortingscode of actiecode is een unieke code passend bij een unieke korting. Vaak gaat het om codes voor kortingen op producten in de webshops en gratis verzendkosten. Dankzij de kortingscodes kun je het gewenste product of dienst direct met korting af rekenen.

 • Je gaat naar www.kortingen.nl
 • Je typt vervolgens in de kortingen zoekbalk de naam van de webshop in waar jij op dat moment een kortingscode of actiecode voor zoekt
 • Je zoekt de juiste kortingscode uit, kopieert de kortingscode uit het schermpje dat tevoorschijn komt en keert vervolgens weer terug naar de webshop om af te rekenen

 

De kortingscode werkt niet!?

Kortingen.nl plaatst uitsluitend actuele en werkende kortingscodes op de website. Verlopen kortingscodes worden automatisch onder ”verlopen kortingscodes” geplaatst zodra de datum van de actie verstreken is. Het kan natuurlijk weleens voorkomen dat om een of andere reden een kortingscode niet werkt, dat kan meerdere oorzaken hebben, maar nooit om bezoekers en gebruikers van Kortingen.nl kortingscodes aan te bieden die niet werken. Indien een kortingscode niet werkt kan dit ook door een van de volgende oorzaken komen:

 • Kortingscodes zijn vaak niet geldig of te gebruiken i.c.m andere kortingen. De code kan bijvoorbeeld ook alleen geldig zijn op één categorie of product. Tevens dient er vaak aan een minimum bedrag te worden voldaan alvorens de kortingscode in werking treedt. Lees daarom ook altijd de voorwaarden van de actie of kortingscode goed door. Soms zijn kortingen namelijk alleen voo0r nieuwe klanten.
 • Heb je de code wel goed gekopieerd? Kortingscodes zijn vaak HoOfDLeTTeR en cijfer gevoelig. Kopieer de code uit het scherm dat tevoorschijn komt en klik vervolgens op de button ”Ga naar de webshop” en probeer het nog eens.

Heb je de bovenstaande punten nogmaals uitgevoerd en werkt de code nog steeds niet? Dan kan het aan de aanbieder en Kortingen.nl liggen en de wijze waarop de kortingen en kortingscodes onderling elkaar gecommuniceerd worden. Blijft het probleem zich voordoen, neem contact op!

Hoelang zijn de kortingen geldig?

Hoe lang de kortingen geldig zijn lees je in de korting zelf. Soms zijn kortingen maar enkele dagen geldig, maar kortingen kunnen net zo goed een aantal weken of zelfs een maand geldig zijn. In de kortingen staat precies vermeld hoeveel dagen en uren een korting nog te gebruiken is. Zodra een korting verlopen is zul je deze ook niet meer in het actuele overzicht zien staan maar verplaatst de korting zich naar ”verlopen kortingen” en kun je er vanaf dat moment geen gebruik meer van maken.

(Tip) Op de hoofdpagina vind je een overzicht met alle kortingen die vandaag gaan verlopen. Dit is dus de laatste kans dat je gebruikt kunt maken van deze kortingen!

Kortingen delen met anderen (Tip)

Ben je enthousiast over een korting of ken je iemand die een bepaalde korting fantastisch zou vinden? Dan wil je die natuurlijk direct delen! Kortingen.nl maakt het mogelijk om leuke kortingen, aanbiedingen en gratis producten heel eenvoudig direct met je vrienden en familie te delen. Dat werkt heel simpel:

 • Boven elke button zie je het icoontje ”delen”
 • Als je hier op klikt verschijnt er een extra schermpje
 • Maak nu je keuze om te delen via Facebook en E-mail. Of beide!

delen-kortingen

De Kortingen.nl nieuwsbrief

Wil jij automatisch op de hoogte blijven van de nieuwste kortingen, aanbiedingen en gratis producten? Schrijf je dan in voor de Kortingen.nl nieuwsbrief! Zodra je bent ingeschreven ontvang je vanaf dat moment automatisch de leukste en meest voordelige aanbiedingen rechtstreeks in je mailbox! Zo ben je overal en altijd als eerste op de hoogte.

Kortingen.nl gaat zeer discreet met jou email adres om en gebruikt deze uitsluitend om je op de hoogte te houden van nieuwe kortingen. Dat is ook de reden dat je je hebt ingeschreven voor de Kortingen.nl nieuwsbrief en daar houden wij ons netjes aan.

Ben je ingeschreven voor de Kortingen.nl nieuwsbrief maar wil je je weer uitschrijven? Dat is geen probleem. In de nieuwsbrief helemaal onderaan de pagina vind je een linkje ”uitschrijven”. Via deze link kun je je uitschrijven voor de nieuwsbrief, je zult vanaf dat moment niet meer op de hoogte worden gehouden over nieuwe kortingen, aanbiedingen en gratis producten.

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close