Vriendenloterij kortingen

 • Vriendenloterij aanbieding

  Win nu een prijs t.w.v. €20,- bij aankoop van een of meerdere loten!

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!
 • Vriendenloterij aanbieding

  Speel direct mee en maak kans op schitterende prijzen

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Aanbiedingen vergelijkbaar met Vriendenloterij

Verlopen acties

Hieronder vind je onlangs verlopen kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties.

 • Gratis cadeaupakket van de Vriendenloterij t.w.v. €131,- bij aankoop van één of meerdere loten Verlopen op: 30 juni 2015
 • 2 keer zoveel prijzen en 45 auto’s om te winnen tijdens de Jackpotmaand! Verlopen op: 31 mei 2015
 • Ontvang een gratis cadeaukaart t.w.v. €20,- of €20,- cash Verlopen op: 25 mei 2015
 • Speel mee en maak kans op een voetbalreis naar keuze met 3 vrienden én €25.000,- Verlopen op: 31 maart 2015
 • Elke minuut prijs bij de Vriendenloterij met 150.000 prijzen in maart! Verlopen op: 31 maart 2015
Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Over Vriendenloterij

De Vriendenloterij zorgt voor geweldige prijzen, die je samen met je vrienden kunt delen. Heb je al eens een mooie prijs gepakt met een loterij en zitten je vrienden er altijd net naast, of ben je er enorm aan toe om samen weer eens wat te gaan beleven? Dan is dit je kans, het is een uitstekend idee om je aan te melden bij de Vriendenloterij.

Prijzen winnen bij de Vriendenloterij

Je maakt bij Vriendenloterij een grote kans op prijzen, waardoor het de moeite waard is om gewoon eens mee te spelen. Bovendien kun je online je kans grijpen bij de Vriendenloterij en direct nagaan of je de winnaar bent, zodat je je vrienden daarmee kunt verrassen. Kun jij ze binnenkort het goede nieuws vertellen dat jullie er samen op uit gaan? Dit is een goed moment om je aan te melden voor de Vriendenloterij.

Ga naar Vriendenloterij


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Vriendenloterij

Wil je meespelen met de Vriendenloterij en zorgen voor een aantrekkelijke korting, of ben je benieuwd welke prijzen je er in de wacht kunt slepen? Je kunt bij de Vriendenloterij gemiddeld kans maken op meer dan 100.000 prijzen, waardoor de kans groot is dat je er snel een lachende winnaar bent. Bovendien heb je bij de Vriendenloterij ook de kans om je vrienden blij te maken, waardoor je er samen voor zorgt dat het meer dan de moeite waard is om er mee te spelen.

Je kunt bij de Vriendenloterij eenvoudig online meespelen, door je aan te melden en aan te geven hoeveel loten je wilt kopen. Je kunt er meteen rekenen op een cadeaupakket, terwijl je daarnaast ook online de uitslagen en de prijzen kunt bekijken. Verder heb je bij de Vriendenloterij de mogelijkheid om online je profiel bij te houden en kun je er aanvullende informatie inwinnen. Het is de moeite waard om gewoon eens door de website van de Vriendenloterij te bladeren. Wij zorgen ervoor dat we de kortingen, acties en aanbiedingen voor je in de gaten houden, zodat je daar in ieder geval eenvoudig gebruik van kunt maken.

Online meespelen

Wil je meteen online meespelen met de Vriendenloterij, zodat je kans kunt maken op de prijzen die er beschikbaar zijn? Je hebt online de mogelijkheid om je aan te melden door je gegevens in te voeren. Je kunt aangeven hoeveel loten je wilt kopen, zodat je bovendien zelf invloed hebt op de kans die je maakt op een mooie prijs. Het is wat dat betreft de moeite waard om even door het aanbod bij de Vriendenloterij te bladeren en na te gaan hoe je je online kunt aanmelden. Dankzij de kortingscodes en aanbiedingen die we je presenteren kun je bovendien rekenen op aantrekkelijke extra’s.

Een van de extra’s bij de Vriendenloterij is bijvoorbeeld een cadeaupakket dat je ontvangt. Dit betekent dat je heel eenvoudig voordeel kunt behalen, door je online aan te melden en ervoor te zorgen dat je meteen in de prijzen kunt vallen. Je hoeft daar bovendien niets voor te doen, iedereen ontvangt het pakket en is op die manier een winnaar. Is er sprake van een andere kortingsactie of aanbieding bij de Vriendenloterij? We zorgen ervoor dat je daar direct gebruik van kunt maken, zodat je optimaal kunt profiteren van het voordeel dat er beschikbaar is.

Vriendenloterij uitslagen en prijzen

Uiteraard kun je bij de Vriendenloterij online nagaan welke prijzen er gevallen zijn en of je wellicht bij de prijswinnaars zit. Je kunt de uitslagen meteen online bekijken en eenvoudig nagaan of je lot je een mooi bedrag op heeft weten te leveren. In dat geval is het overigens niet nodig om contact op te nemen met de de Vriendenloterij, je kunt de prijs gewoon automatisch uit laten betalen. Je kunt het bedrag dat je wint op je rekening verwachten, of de prijs in je account terugvinden. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je de prijs kunt delen met vrienden, of je er zelf een leuk dagje tussenuit kunt op kosten van de Vriendenloterij.

De prijzen bij de Vriendenloterij vallen gegarandeerd, er is geen sprake van geldprijzen die vallen op loten die niet verkocht worden, zoals bij de Staatsloterij bijvoorbeeld wel het geval is. Wat dat betreft kun je er rekenen op een eerlijke loterij, wat niet bij alle andere aanbieders het geval is. Ook dat is een reden om mee te spelen met de Vriendenloterij, nog los van de kortingen en acties die we je online presenteren om op een zo voordelig mogelijke manier mee te kunnen spelen. Ook een loterij als de BankGiro Loterij maakt het je vaak mogelijk om direct van een welkomstaanbieding te profiteren op het moment dat je besluit mee te spelen, dus ook dat kan interessant zijn.

Profiel en informatie

Je hebt bij de Vriendenloterij de mogelijkheid om online een profiel aan te maken, waarmee je er onder andere voor zorgt dat je zelf het beheer kunt voeren over je gegevens. Heb je na verloop van tijd een nieuw telefoonnummer, ga je verhuizen of heb je een ander rekeningnummer waarop de Vriendenloterij de gewonnen bedragen over kan maken? Het is heel eenvoudig om die wijzigingen online door te geven, zodat je daarvoor geen contact hoeft op te nemen met een medewerker. Het is wat dat betreft de moeite waard om je profiel bij de Vriendenloterij goed in te vullen.

Daarnaast vind je bij de Vriendenloterij online wat aanvullende informatie, bijvoorbeeld over het spel dat je er kunt spelen en hoe dit in z’n werk gaat. Hoe trekt de Vriendenloterij een winnaar en hoe zorg je er met de kortingen of aanbiedingen voor dat je daar voordelig gebruik van kunt maken? Verder kun je nagaan welke goede doelen de Vriendenloterij steunt en wat de achtergrond van de loterij zelf is. Wil je er contact opnemen met de klantenservice, bijvoorbeeld met een vraag over de uitslag of over je eigen profiel? Ook in dat geval ben je bij de aanvullende informatie van de Vriendenloterij aan het goede adres, zodat je er veel van de zaken gewoon zelf kunt regelen.

Aanbiedingen bij de Vriendenloterij

Wij zorgen ervoor dat we de kortingen bij de Vriendenloterij goed voor je in de gaten houden, zodat je daar zelf niet steeds achteraan hoeft te gaan. Is er een actiecode beschikbaar, of zorgt een aanbieding ervoor dat je bij de Vriendenloterij de mogelijkheid hebt om heel voordelig loten te kopen? Dan zorgen wij ervoor dat je de kortingen in ieder geval niet mist. In plaats daarvan kun je er direct online van profiteren en zorg je ervoor dat je voordelig kans kunt maken op de mooie prijzen die er beschikbaar zijn. Ook is bijvoorbeeld meespelen met Lotto voordelig, aangezien je voor slechts een paar euro meedingt naar mooie prijzen.

Gaat het om een reguliere korting bij de Vriendenloterij, of een algemene actie waar iedereen gebruik van kan maken? Het is voldoende om de button bij ons op de site aan te klikken, we brengen je dan naar de actiepagina waar je hiervan kunt profiteren. Gaat het om een kortingscode? Je kunt die bij ons op de site overnemen en die invullen tijdens het bestellen bij de Vriendenloterij. De actie wordt dan voor je geactiveerd, waardoor je een lagere prijs betaalt voor het lot, je gratis mee kunt spelen of je kunt rekenen op een mooi cadeaupakket van de Vriendenloterij.