Nuon kortingen

Aanbiedingen vergelijkbaar met Nuon

Verlopen acties

Hieronder vind je onlangs verlopen kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties.

 • Krijg nu 10% korting op stroom van Nuon bij een 1-jarig contract + €40,- cashback Verlopen op: 31 december 2015
 • Krijg 4 bioscoopbonnen cadeau bij een nieuw energiecontract Verlopen op: 31 december 2015
 • Ontvang nu 3 maanden gratis stroom bij een 1-jarig contract Verlopen op: 31 december 2015
 • Ontvang tot €300,- lentekorting op design zonnepanelen Verlopen op: 17 april 2015
Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Over Nuon

Nuon levert stroom en gas, maar is een bedrijf dat veel meer doet dan dat. Via aantrekkelijke acties als Nuon Blijven Loont heb je de mogelijkheid om tot 25% korting op de stroomtarieven te verzamelen, op het moment dat je als klant lange tijd trouw blijft aan Nuon. Daarnaast organiseert het bedrijf regelmatig acties om bijvoorbeeld clubteams extra’s te kunnen bieden, of kun je er gebruik maken van handige tips om energie te besparen. Je kunt bij Nuon rekenen op een goede klantenservice en diverse mogelijkheden op het gebied van duurzame energie.

Kortingen en besparen bij Nuon

Nuon heeft de laatste tijd flink aan de tarieven gewerkt, waardoor je er nu standaard een scherpe prijs betaalt. Daarnaast kun je rekenen op handige tips om energie te besparen. Op die manier profiteer je van voordeel op de energierekening, eventueel met behulp van de slimme gadgets waar je bij Nuon de beschikking over krijgt.

Ga naar Nuon

Energieleveranciers vergelijken

Direct energie vergelijken


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Nuon

Nuon is een van de grootste energieleveranciers in Nederland, waar je bovendien op een voordelige manier terecht kunt. Jarenlang stond Nuon bekend om de relatief hoge tarieven, daar is echter verandering in gekomen. Je kunt er nog altijd rekenen op de goede service, al komt Nuon in vergelijkingen steeds vaker als heel voordelig naar voren. Dat betekent dat het de moeite waard is om Nuon in je vergelijking mee te nemen, of er direct gebruik te maken van de aanbiedingen die er beschikbaar zijn. Je kunt bij Nuon gebruik maken van zowel stroom als gas, naast de online tool die je duidelijk aangeeft welke energie het best bij je past.

Je kunt bij Nuon onder andere een contract voor energie afsluiten, of meer lezen over duurzame energie en daar op een heel bewuste manier voor kiezen. Ben je op zoek naar mogelijkheden om energie te besparen, of wil je contact opnemen met Nuon? Je kunt daarvoor uitstekend online terecht, net als voor de aanbiedingen van Nuon Exclusief en Mijn Nuon om je eigen gegevens te beheren. Wij houden de aanbiedingen en kortingen scherp voor je in de gaten, zodat je daar meteen gebruik van kunt maken.

Energie en duurzame energie

Nuon staat natuurlijk bekend om de levering van energie, vandaar dat dit een belangrijk onderdeel van de website vormt. Je kunt er rekenen op aantrekkelijke kortingen op Nuon, die gelden voor zowel gas als voor stroom. Wil je er de beide diensten afnemen, of maak je gebruik van stadsverwarming van Nuon en wil je ook de stroom daar graag gaan afnemen? Je kunt zelf aangeven wat je wel en niet af wilt nemen bij Nuon. Gas is gas en stroom is stroom, al is het natuurlijk de moeite waard om goed te kijken naar het groene karakter hiervan.

Wil je bijvoorbeeld duurzaam energie afnemen, zodat je het milieu zo min mogelijk belast met je behoefte aan stroom en gas? Je kunt bij Nuon gebruik maken van de duurzame energie en profiteren van aanbiedingen om zelf groene stroom op te gaan wekken. Je kunt daarbij onder andere denken aan het gebruik van zonnepanelen, die je via Nuon op een heel voordelige manier aan kunt schaffen. Je hebt vervolgens de mogelijkheid om zelf je energie op te wekken, waarmee je er binnen Nuon voor kunt zorgen dat we iets minder afhankelijk worden van het gebruik van grote kolencentrales en andere vervuilende methoden. Je kunt overigens zowel het aanbod van grijze als groene stroom vergelijken via onze website en daar zie je dan uiteraard ook hoe het aanbod van Nuon zich verhoudt tot die van de andere energie aanbieders, zoals bijvoorbeeld de groene stroom van Electrabel.

Energie besparen en klantenservice

Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar Nuon helpt je als energieleverancier daarnaast graag met het besparen van energie. Des te minder energie je verbruikt, des te beter dit is voor het milieu en des te lager de energierekening aan het eind van het jaar. Dat zorgt er uiteindelijk weer voor dat je een tevreden klant bent bij Nuon, waardoor er wel degelijk interesse bestaat om je te wijzen op kortingen en mogelijkheden tot besparen. Wil je energie besparen? Je kunt online bij Nuon een aantal tips lezen, zodat je hier op een meer zuinige manier mee om kunt gaan. Kies je bijvoorbeeld voor energie van Oxxio, dan kun je bij deze aanbieder rekenen op allerlei energiebesparende gadgets die je gratis toegezonden krijgt. Dat is dus ook een manier om energie te gaan besparen.

Kom je er zelf niet goed uit, of heb je moeite met het aflezen van de meterstand? In die gevallen kun je contact opnemen met de klantenservice van Nuon, net als wanneer je bijvoorbeeld een vraag hebt over de jaarafrekening die je hebt ontvangen. De klantenservice van Nuon zorgt ervoor dat je snel op een helder antwoord kunt rekenen, waardoor je meteen weet waar je aan toe bent. Het mooie van de klantenservice van Nuon is dat je die op diverse manieren kunt bereiken, ook door gebruik te maken van de sociale media.

Nuon Exclusief en Mijn Nuon

Nuon zorgt er met Nuon Exclusief bovendien voor dat je als klant van de organisatie kunt rekenen op leuke extraatjes en aantrekkelijke kortingen. Je kunt er voordelig een dagje uit of gebruik maken van acties en kortingen op andere vlakken, zonder dat je daar aan de andere kant wat voor hoeft te doen. Je kunt bij Nuon profiteren van het feit dat je bij een van de grote energieleveranciers zit, samen met een groot deel van de rest van Nederland. Uiteraard kun je ondertussen besparen op de kosten van je stroom en gas, zodat je met een contract bij Nuon een uitstekende keuze maakt. Je kunt ook besparen op energie door te vergelijken bij Gaslicht en op die manier mogelijk ook nog een welkomstaanbieding in de vorm van korting of een cadeau te ontvangen.

Ben je eenmaal klant bij Nuon en neem je daar bijvoorbeeld stroom en/of gas af? Dan heb je er de mogelijkheid om een account aan te maken binnen Mijn Nuon. Dit is een online portaal om je gegevens door te geven en bijvoorbeeld aan te geven welk maandbedrag je wilt betalen. Je kunt de meeste wijzigingen eenvoudig zelf doorgeven, zodat je daarvoor geen contact meer op hoeft te nemen met de klantenservice. Dat zorgt ervoor dat je via Mijn Nuon zelf de controle hebt, uiteraard ook op het moment dat er een actie of aanbieding beschikbaar komt. Wil je graag groene stroom, maar daar niet meer voor hoeven te betalen dan voor grijze stroom, dan kun je bijvoorbeeld eens bij Qurrent kijken. Omdat zij vaak ook met een welkomstaanbieding werken kan dit interessant zijn om in elk geval eens te vergelijken met de kosten van Nuon voor groene stroom.

Kortingen en aanbiedingen bij Nuon

Ben je nog geen klant van Nuon en denk je erover na om dat wel te worden? Dan is het interessant om de aanbiedingen op de website goed in de gaten te houden. Je zorgt er daarmee voor dat je een lage prijs betaalt voor de energietarieven, zowel voor stroom als voor gas. Is er tijdelijk sprake van een aanbieding of een korting? Dit kan je gemakkelijk een paar honderd euro per jaar schelen. Dat betekent dat je heel voordelig gebruik kunt maken van energie bij Nuon, mits je de aanbiedingen en kortingen even af kunt wachten.

Uiteraard houden wij de acties en aanbiedingen bij Nuon scherp voor je in de gaten, zodat we je daar het eerst van op de hoogte kunnen brengen. We doen dat ook bij de andere energieleveranciers, zodat je die op een eenvoudige manier met elkaar kunt vergelijken. We voorkomen dat je nog langer teveel betaalt voor je stroom en gas, terwijl je bij Nuon aan de andere kant kunt rekenen op een uitstekende service. Het is daarom de moeite waard om onze website goed in de gaten te houden, dan zorgen wij ervoor dat je heel voordelig gebruik kunt maken van de levering van stroom en/of gas door Nuon.