Tubantia kortingen

 • Tubantia aanbieding

  Ontvang 14% korting op een jaarabonnement op dagblad Tubantia – €22,50 per maand

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!
 • Tubantia aanbieding

  87% op een Tubantia proefabonnement – Betaal slechts €9,95 voor 6 weken

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Aanbiedingen vergelijkbaar met Tubantia

Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Over Tubantia

Wil je graag op de hoogte blijven van het lokale nieuws? Onlangs won de Tubantia de prijs voor de beste Europese krant van het jaar, wat aangeeft dat je er kunt rekenen op een uitstekende nieuwsvoorziening. Je vindt er uiteraard het nieuws uit de regio, bijvoorbeeld uit Enschede, Hengelo en Almelo. De Tubantia is de krant voor Overijssel, die ervoor zorgt dat je goed op de hoogte bent van wat er om je heen gebeurt.

Korting bij Tubantia

Wil je graag voordelig de Tubantia lezen, wil je het liefst gebruik maken van een aanbieding? Je krijgt er regelmatig een aantrekkelijke korting op de reguliere tarieven voor een abonnement, zodat je daar heel voordelig gebruik van kunt maken. Daarnaast kun je bij de Tubantia online gratis het nieuws lezen, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft. Je bent op die manier altijd op de hoogte van het lokale nieuws.

Ga naar Tubantia


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Tubantia

Tubantia is een regionale krant, die je zowel online als op papier kunt lezen. Ben je naast het nieuws ook op zoek naar meer achtergronden en wil je bijvoorbeeld graag weten wat er speelt in de regio? Je kunt bij Tubantia rekenen op zowel het nieuws als aantrekkelijke aanbiedingen in de webwinkel. Wij houden de beide elementen goed voor je in de gaten, net als eventuele kortingen en acties die er plaatsvinden. Is er een kortingscode beschikbaar bij Tubantia? Wij zorgen ervoor dat je vanuit Overijssel in ieder geval niets meer hoeft te missen.

Je vindt bij Tubantia allereerst het nieuws uit de regio, daarmee kan de krant zich immers onderscheiden van bijvoorbeeld de landelijke dagbladen die er beschikbaar zijn. Ben je daarnaast geïnteresseerd in bijvoorbeeld sport of toch het algemene nieuws? Ook dat vind je bij Tubantia, waardoor je de mogelijkheid hebt om nieuws vanuit verschillende kanalen tot je te nemen. Ben je specifiek op zoek naar nieuws op het gebied van misdaad of het gebied van show? Ook daarvoor ben je bij Tubantia aan het juiste adres, net als voor de kortingen en aanbiedingen vanuit de webwinkel die je online kunt vinden.

Tubantia brengt nieuws uit de regio

Het nieuws uit de regio speelt een belangrijke rol bij Tubantia, je kunt er lezen wat er in de omgeving gebeurt. Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gaande is, of meer achtergronden lezen bij het nieuws uit de regio? Tubantia is de krant die er de ruimte voor heeft, het is de lokale krant die ervoor zorgt dat je bijvoorbeeld na kunt gaan wat er bij Twente gebeurt of wat er gaande is in Enschede. Je bent altijd goed op de hoogte van het regionale nieuws, je kunt uiteraard zelf bepalen of je de Tubantia in een digitale of papieren vorm wilt lezen.

Dankzij het nieuws uit de regio weet je goed wat er in de omgeving speelt, al kun je bij Tubantia daarnaast ook rekenen op het nieuws uit binnen- en buitenland. Wij richten ons in het bijzonder op de aanbiedingen en de acties waar je in de krant over kunt lezen. Zodra er een aantrekkelijke korting beschikbaar is zorgen wij ervoor dat je daar direct van op de hoogte bent. Je kunt op die manier heel voordelig de Tubantia lezen, of gebruik maken van de aanbiedingen voor in de regio. Zoek je aanbiedingen in het noorden van het land, bekijk dan de aanbiedingen voor de Leeuwarder Courant of het voordeel op het Dagblad van het Noorden.

Sport en algemeen

Uiteraard zijn er verschillende onderdelen binnen de krant beschikbaar, één daarvan is de sectie met sport. Je vindt er het sportnieuws uit de regio, zodat je bijvoorbeeld na kunt gaan hoe de lokale clubs het doen of wie erin slaagt om zich op een positieve wijze te onderscheiden. Wil je daarnaast weten hoe bijvoorbeeld FC Twente of Heracles Almelo het doen? Ook daarvoor ben je bij Tubantia aan het juiste adres. Je vindt er wat dat betreft het sportnieuws waar je wat aan hebt, dankzij de aanbiedingen en kortingen kun je het nieuws op een voordelige wijze tot je nemen.

Zoek je naar meer algemeen nieuws en wil je bijvoorbeeld weten wat er speelt in Enschede, Hengelo of Almelo? Van Oldenzaal tot de Reggestreek of de Achterhoek in het algemeen; je kunt er rekenen op algemeen nieuws waar in de landelijke kranten over het algemeen geen ruimte voor is. Een groot aantal van de lezers geniet op z’n gemak van het nieuws in de Tubantia, wij zorgen ervoor dat je bovendien de aanbiedingen en kortingen mee kunt nemen. Je hoeft daar niet steeds zelf naar op zoek, wij houden de kortingscodes en acties voor je in de gaten en brengen je er direct van op de hoogte.

Misdaad en show

Is er sprake van misdaad in een van de regio’s? Je leest het als eerste in de Tubantia, dat is immers de krant die er bovenop zit en daardoor over het algemeen goed weet wat er gaande is. Houd je van de spannende verhalen of wil je gewoon weten hoe veilig het de laatste tijd eigenlijk is bij jou in de regio? Je kunt het lezen in de Tubantia, wij richten ons uiteraard vooral op de acties en aanbiedingen om je daar vlot van op de hoogte te brengen.

Hetzelfde geldt voor het nieuws op het gebied van show. Je vindt in de Tubantia een aantal interessante artikelen, wij richten ons vooral op het nieuws over shows dat je een korting op kan leveren. Is er sprake van een speciale actie of een aanbieding die ervoor zorgt dat je voordelig naar een voorstelling kunt? Wij zorgen ervoor dat je de korting niet over het hoofd zal zien, zelfs wanneer je de Tubantia niet leest. Op die manier maken we het regionale nieuws zo aantrekkelijk mogelijk en helpen we je eenvoudig te profiteren van het voordeel dat er te behalen valt.

Webwinkel van Tubantia

Tenslotte is het de moeite waard om onze aanbiedingen vanuit de webwinkel van de Tubantia goed in de gaten te houden. Je hebt er onder andere de keuze uit heerlijke flessen wijn, naast andere producten op het gebied van eten en drinken. Je betaalt er een lage prijs voor het uitgebreide assortiment, het is de moeite waard om er gewoon eens een kortingscode in te voeren en een aanbieding mee te pakken. Wij zorgen ervoor dat we je de kortingen en acties online presenteren. We doen dat in een helder overzicht, zodat je vanuit de webwinkel van Tubantia bijvoorbeeld voordelig een fles wijn kunt bestellen.

Ben je op zoek naar tickets voor een dagje uit of wil je graag een keer op reis zonder daar een hoge prijs voor te betalen? Geen probleem, wij verzamelen de verschillende aanbiedingen voor je en zorgen ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van de aanbiedingen die er beschikbaar zijn bij Tubantia. Je betaalt op die manier nooit teveel, terwijl je er nauwelijks tijd of moeite in hoeft te steken. Blader door onze aanbiedingen voor de Tubantia en bekijk ook die voor de overige regionale kranten, zodat je altijd optimaal kunt profiteren van de acties die er beschikbaar zijn.