Trouw kortingen

Aanbiedingen vergelijkbaar met Trouw

Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Over Trouw

Trouw is een traditionele krant, die graag zorgt voor een stuk verdieping achter het nieuws. De krant verslaat niet alleen het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, maar probeert daarnaast ook de achtergronden te schetsen. Het is wat dat betreft een unieke krant die op een specifieke wijze omgaat met het nieuws, dat diverse lezers sterk waarderen. In Trouw is er onder andere ruimte voor opinie, groen en religie en filosofie.

Kortingen op Trouw

Wil je graag Trouw lezen en daarbij profiteren van een aantrekkelijke korting? Je kunt een abonnement nemen op de papieren krant, waarmee je ervoor zorgt dat je een voordelige prijs betaalt. Daarnaast kun je bij Trouw gebruik maken van de online krant, zodat je deze altijd en overal kunt lezen. Uiteraard betaal je ook dan een scherpe prijs voor de krant, zodat je de achtergronden van Trouw voordelig in kunt zien en je altijd op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen.

Ga naar Trouw


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Trouw

Trouw is een van de bekende kranten in Nederland, waar je uiteraard ook online het nieuws kunt lezen. Je vindt er onder andere het nieuws van vandaag, in combinatie met de headlines en achtergronden zoals je die ook elders vindt. Trouw zorgt voor een betrouwbare vorm van nieuwsgaring, waarbij je geen last hebt van schreeuwerige koppen die de aandacht proberen te trekken. In plaats daarvan probeert Trouw een zo objectief mogelijke houding in te nemen, om je het nieuws op een heldere manier te kunnen aanbieden.

Je vindt bij Trouw uiteraard zowel nieuws als opinie, twee elementen van groot belang voor een (digitale) krant. Dat betekent dat je er snel op de hoogte bent van het nieuws, terwijl je de opinie-artikelen kunt gebruiken voor wat meer achtergrond bij de ontwikkelingen die er plaatsvinden. Verder kun je bij Trouw rekenen op een apart gedeelte voor groen nieuws, met betrekking tot de ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie. Wil je meer lezen over religie en filosofie, of er met de foto’s en video voor zorgen dat je op een multimediale manier gebruik kunt maken van het aanbod dat er beschikbaar is? Wij zorgen ervoor dat je goed op de hoogte bent van acties en aanbiedingen bij Trouw, zodat je daar online direct gebruik van kunt maken.

Nieuws en opinie

Het laatste nieuws vind je meteen bij Trouw, direct op de homepage of in de digitale krant die je kunt lezen. Wil je eenvoudig even nagaan wat er vandaag naar buiten is gekomen, of hoe de ontwikkelingen afgelopen nacht zijn verder gegaan? Je vindt direct op de homepage of voorin de digitale krant een overzicht, zodat je binnen een paar minuten op de hoogte bent van de headlines. Trouw zorgt op die manier voor een uitgebreid aanbod aan nieuws, waar je eenvoudig gebruik van kunt maken.

Heb je behoefte aan wat meer opinie en achtergrond bij het nieuws? Dan is het de moeite om bij Trouw op zoek te gaan naar de opinie-artikelen. Ze zorgen ervoor dat je de verschillende perspectieven tegenover elkaar kunt zetten, of dat je de kans krijgt om hier zelf een duidelijke mening over te formuleren. Uiteraard kun je gebruik maken van een abonnement of een losse editie om alles op het gebied van opinie bij Trouw te kunnen lezen. Wij zorgen er met de aanbiedingen en kortingen bij Trouw voor dat je daar een zo scherp mogelijke prijs voor betaalt.

Groen en religie bij Trouw

Trouw besteedt veel aandacht aan het milieu en de ontwikkelingen binnen de natuur. De krant heeft daar een apart gedeelte voor ingericht, wat betekent dat je je specifiek op dat nieuws kunt richten. Wil je weten hoe het milieu ervoor staat, of ervoor zorgen dat je de ontwikkelingen op dit gebied goed in de gaten kunt houden? Dankzij de aanbiedingen en acties voor zowel de digitale kranten als de papieren varianten zorg je er bij Trouw eenvoudig voor dat je goed op de hoogte kunt blijven en je bovendien wat dieper op de materie in kunt gaan dan bij een aantal andere nieuwssites.

Hetzelfde geldt voor onderwerpen als religie en filosofie. Hier is bij lang niet alle kranten ruimte voor, vooral online niet. Dat maakt het interessant om gebruik te maken van een voordelig abonnement op Trouw, of online het nieuws tot je te nemen. Dankzij de artikelen op het gebied van religie en filosofie heb je de mogelijkheid om wat verdieping aan te brengen. Het is wat dat betreft de moeite waard om gewoon eens een digitale krant te kopen, of er met de papieren versie voor te zorgen dat je wat dieper op de zaak in kunt gaan.

Video en foto

Uiteraard kun je bij Trouw rekenen op meer dan alleen tekst in de vorm van artikelen. Je hebt er daarnaast ook toegang tot video en foto, vooral wanneer je gebruik maakt van de digitale krant die er beschikbaar is. Dankzij video kun je de situatie aan de andere kant van de wereld uitstekend inschatten, of krijg je beeld bij de verhalen die je leest. Lees je de papieren krant, of maak je gebruik van de digitale krant? Dankzij verwijzingen kom je online uit bij de video’s, of kun je gebruik maken van de foto’s die er bij Trouw beschikbaar zijn.

De foto’s zorgen ervoor dat je je een beeld kunt vormen bij een natuurramp, of je een gezicht hebt bij een held of een belangrijke opinie-maker. Waar het je ook om gaat, dankzij het gedeelte met video en foto kun je bij Trouw rekenen op een multimediaal geheel, dat op het gebied van nieuws zeer de moeite waard is. Dankzij de aanbiedingen en kortingen betaal je bij Trouw een scherpe prijs voor de krant, vooral op het moment dat je gebruik kunt maken van een speciale actie.

Kortingen en aanbiedingen bij Trouw

Wij zorgen ervoor dat we de kortingen en aanbiedingen bij Trouw scherp voor je in de gaten houden, zodat je daar zelf niet steeds achteraan hoeft te gaan. Het is in plaats daarvan voldoende om na te gaan welke aanbiedingen er beschikbaar zijn, of de kortingen bij Trouw te vergelijken met die van andere kranten. We zorgen voor het complete overzicht en brengen je via de buttons direct naar de juiste pagina, of zorgen voor actiecodes die je zelf kunt invoeren. Je kunt de code overnemen en online invoeren, waarmee je ervoor zorgt dat Trouw de prijs voor je aan zal passen. Trouw vormt overigens een onderdeel van de Persgroep, waar ook andere kranten toe behoren, zoals het Algemeen Dagblad, de Volkskrant en het Parool. Dit betekent dan ook dat de aanbiedingen van deze kranten vaak wel wat van elkaar weg zullen hebben en dat een van deze ochtendkranten dus wellicht ook interessant zou kunnen zijn.

Uiteraard betaal je online een scherpe prijs voor Trouw, bijvoorbeeld wanneer je gebruik wenst te maken van de digitale krant. Je kunt deze lezen op een iPad of een andere tablet, waarmee je ervoor zorgt dat je bovendien de beschikking hebt over een internetverbinding om ook de aanvullende media tot je te nemen. Daarnaast kun je online een abonnement afsluiten op de papieren krant van Trouw. De acties en aanbiedingen op Kortingen.nl zorgen ervoor dat je in de beide gevallen een scherpe prijs betaalt, terwijl je kunt rekenen op objectieve nieuwsgaring van een hoog niveau.