Trivago kortingen

 • Trivago aanbieding

  Vergelijk de meest voordelige hotelprijzen met hoge kortingen op 259 boekingssites!

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Aanbiedingen vergelijkbaar met Trivago

Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Over Trivago

Trivago maakt het mogelijk om de verschillende boekingssites voor hotels met elkaar te vergelijken, zodat je zeker weet dat je de scherpste prijs betaalt. Wil je binnenkort bijvoorbeeld een paar nachten in Amsterdam verblijven en ben je benieuwd naar de kosten, of zoek je naar de prijzen voor een overnachting in Barcelona? Via Trivago kom je er eenvoudig achter waar je de hotels het meest voordelig kunt boeken, zodat je in ieder geval niet teveel betaalt.

Kortingen via Trivago

Uiteraard kun je online eenvoudig aangeven wanneer je graag wilt vertrekken en met hoeveel personen je wilt verblijven. Trivago biedt je geen kortingen aan, maar helpt je wel om de scherpste prijs te vinden en daarmee maximaal te profiteren van het aanbod dat er beschikbaar is. Je ziet via Trivago onder andere wat je bij Booking.com, Expedia of Hotels.com voor de overnachting(en) zou betalen, zodat je direct een afweging kunt maken.

Ga naar Trivago


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Trivago

Trivago is de grootste zoekmachine op het gebied van hotels, de website vergelijkt meer dan 250 verschillende boekingssites en zorgt op die manier voor een aanbod van meer dan 700.000 hotels. Wil je waar ook ter wereld graag een paar dagen weg, of ben je op zoek naar een luxe vakantie waarbij het je aan niets zal ontbreken? Het is in de beide gevallen de moeite waard om gebruik te maken van Trivago. Je komt unieke plaatsen en bijzondere bestemmingen tegen, die je dankzij de vergelijking op een voordelige wijze kunt boeken.

Trivago helpt je heel eenvoudig te zoeken naar hotels, je kunt op de homepage van Trivago direct invoeren waar je graag naartoe wilt. Vervolgens ontvang je tal van aanbiedingen van de verschillende hotels, die je online met elkaar kunt vergelijken om daar op je gemak een keuze uit te maken. Trivago heeft kantoren over heel de wereld en kan je via meer dan 50 platforms vervolgens in je eigen taal van dienst zijn. Wil je online een hotel boeken? Het is de moeite waard om dat via Trivago te doen. Je betaalt daar niets voor, terwijl je aan de andere kant kunt rekenen op de scherpst mogelijke prijs.

Zoeken naar hotels

Wil je zoeken naar hotels, bijvoorbeeld op het moment dat je een stedentrips naar Londen of Parijs wilt maken? Er is niets gemakkelijker dan het gebruik van Trivago, het is voldoende om in te voeren waar je graag naartoe wilt. Je kunt een land, een plaats, een regio of de naam van een hotel invoeren, afhankelijk van wat je al weet van de vakantie die je wilt gaan vieren. Weet je al wanneer je wilt vertrekken en met hoeveel personen je wilt reizen, of is dat op dit moment nog niet goed duidelijk? Geen probleem, je kunt op een heel soepele manier gebruik maken van de zoekmachine van Trivago. Er zijn overigens nog meer sites zoals Trivago. Wat te denken van Hotels.com, dat in tientallen landen actief is en in al die landen de mogelijkheid biedt de goedkoopste hotels te vinden. Een andere vergelijkingssite is bijvoorbeeld Hotelopia, waar ook een uitgebreide vergelijking van hotels kan worden gedaan.

Bovendien kun je bij eenvoudig aangeven wanneer je wilt vertrekken en of je een luxe hotel zoekt, of dat je aan de andere kant juist heel voordelig wilt verblijven. Er ontstaat een overzicht van aanbiedingen van hotels bij Trivago, die je via de verschillende boekingssites, zoals Booking.com, kunt boeken. Je boekt niet direct bij Trivago zelf, de website brengt je een overzicht van de verschillende scherpe aanbiedingen. Dat betekent dat je er vervolgens zelf voor kunt zorgen dat je een zo scherp mogelijke prijs betaalt, zodat je voordelig op reis kunt.

Tal van aanbiedingen via Trivago

Het is met name het grote aantal aanbiedingen bij Trivago dat ervoor zorgt dat het de ideale plaats is om je zoektocht te beginnen. Je kunt rekenen op meer dan 700.000 hotels over heel de wereld, wat onder andere betekent dat je door heel Europa en ver daar buiten geschikte hotels kunt vinden. Wil je gewoon binnen Nederland op pad, of zoek je een hotel aan de andere kant van de wereld? Het is in de beide gevallen verstandig om gebruik te maken van de kortingen en aanbiedingen bij Trivago, die ervoor zorgen dat je een scherpe prijs betaalt.

De aanbiedingen van Trivago zijn afkomstig van meer dan 250 verschillende boekingssites. Zij doen moeite om hotels aan hun aanbod toe te voegen en je een zo laag mogelijke prijs aan te bieden. Trivago verzamelt de verschillende aanbiedingen en zorgt ervoor dat je deze eenvoudig online met elkaar kunt vergelijken. Je voorkomt op die manier dat je een aanbieding over het hoofd ziet. In plaats daarvan helpt Trivago je om de laagste prijs te betalen, terwijl je aan de andere kant op een heel ontspannen en comfortabele wijze op reis kunt.

Kantoren over heel de wereld

Trivago is een internationale onderneming, met vestigingen in een groot aantal verschillende landen. Je vindt de kantoren van Trivago bijvoorbeeld in Dusseldorf, in Palma, Leipzig en Shanghai. Daarnaast is de website actief op 51 verschillende platforms en spreken de medewerkers 25 verschillende talen. Wat dat betreft kun je er ook gewoon in het Nederlands terecht op het moment dat je een vraag hebt, je hoeft er de Engelse taal niet voor te spreken. Het is daarom de moeite waard om goed te kijken naar het aanbod van Trivago en er op zoek te gaan naar een hotel dat je eenvoudig online kunt boeken.

Trivago bestaat uit een innovatief en internationaal team, dat er net als jij van houdt om op reis te gaan, zonder daar een hoge prijs voor te betalen. Dit zorgt ervoor dat het team achter Trivago er alles aan doet om je de meest scherpe aanbiedingen van alle boekingssites aan te bieden, zodat je daar online een keuze uit kunt maken. De kortingen en acties van Trivago zorgen er immers voor dat je voordelig op reis kunt, zodat je meer overhoudt om op de plaats van bestemming van te genieten.

Online boeken via Trivago

Wil je online een vakantie boeken en maak je gebruik van het aanbod bij Trivago? Je kunt er de aanbiedingen van hotels vergelijken binnen de verschillende boekingssites, om eenvoudig na te gaan waar je de laagste prijs betaalt en waar je ervoor zorgt dat je gemakkelijk een boeking kunt maken. Blijkt Booking.com de meest voordelige, of zie je op Trivago dat je het hotel beter bij Hotels.com of Hotels.nl kunt boeken? Je komt er eenvoudig achter, zodat Trivago je helpt om door middel van de acties en kortingen een lage prijs te betalen voor de overnachtingen die je in het hotel wilt maken. Is het je niet per se te doen om het vergelijken van hotels, maar wil je wel graag de allerbeste hotelaanbiedingen kunnen vinden? Je vindt tientallen aanbiedingen voor hotels op Hotelaanbiedingen.nl, maar wat je ook nog zou kunnen doen is dat je kijkt of er een aantrekkelijke hotelkamer in de veiling van Hotelkamerveiling.nl te vinden is waar je een bod op kunt uitbrengen voor bijvoorbeeld een goedkoop weekendje weg.

Uiteraard houden wij de specifieke aanbiedingen en acties bij Trivago voor je in de gaten, zodat we je daar meteen van op de hoogte kunnen brengen. Kun je er profiteren van een aantrekkelijke korting, of komen we een aanbieding tegen die je via Trivago heel eenvoudig op de kop kunt tikken? We zorgen ervoor dat we je met de buttons voor de aanbiedingen meteen naar de juiste pagina bij Trivago brengen. Je kunt daar je hotel boeken voor een scherpe prijs, zodat je vanaf dat moment uit kunt kijken naar een heerlijke vakantie of een paar dagen om de spreekwoordelijke batterij weer even op te laden.