Tele2 kortingen

Aanbiedingen vergelijkbaar met Tele2

Verlopen acties

Hieronder vind je onlangs verlopen kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties.

 • 50% korting op de eerste 4 maanden van een HBO pakket Verlopen op: 11 mei 2015
 • Bestel nu je Samsung Galaxy Alpha bij Tele2 en ontvang daar gratis een Samsung Galaxy Tab 3 bij Verlopen op: 11 mei 2015
 • Probeer nu een sim only abonnement van Tele2 de eerste maand geheel gratis Verlopen op: 31 maart 2015
Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Over Tele2

Tele2 is een van de prijsvechters binnen de markt, het is een merk voor onder andere mobiele telefonie. Daarnaast is Tele2 echter ook een aanbieder voor vaste telefonie en internetdiensten, waardoor je er voor meerdere zaken terecht kunt. Ben je op zoek naar een mobiel abonnement, of wil je aan de andere kant gebruik maken van de vaste diensten die er verkrijgbaar zijn?

Kortingen bij Tele2

Je kunt regelmatig profiteren van aantrekkelijke kortingen bij Tele2. Je krijgt bijvoorbeeld korting op het moment dat je er een abonnement voor langere tijd afsluit, of wanneer je er meerdere producten af wilt nemen. Het is wat dat betreft de moeite waard om de site en ontwikkelingen goed in de gaten te houden. Tele2 wil zich als provider in Nederland duidelijk verder ontwikkelen en probeert met kortingen en zo groot mogelijk aantal klanten aan zich te binden.

Ga naar Tele2


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Tele2 behoort tot zowel de prijsvechters op mobiele telefonie, als de grote providers die je met verschillende pakketten van dienst kunnen zijn. Je kunt er rekenen op aantrekkelijke kortingen en scherpe aanbiedingen, in combinatie met een goede kwaliteit van de abonnementen en andere producten. Het is daarom zeer de moeite waard om het aanbod bij Tele2 goed in de gaten te houden. Wij zorgen ervoor dat je geen korting meer hoeft te missen, zonder dat je regelmatig naar Tele2 hoeft te surfen of je de andere providers in de gaten dient te houden.

Je hebt bij Tele2 onder andere de mogelijkheid om mobiele telefonie af te nemen, net als internet dat je op een telefoon of tablet kunt gebruiken. Heb je al een smartphone en zoek je naar een sim only abonnement, of wil je er ook graag een nieuwe telefoon bij bestellen? Je kunt bij Tele2 alle kanten op en er tevens terecht voor een alles in 1 pakket voor thuis. Uiteraard zorgt Tele2 voor een goede klantenservice, wij zorgen er met ons overzicht van aanbiedingen en acties voor dat je geen korting meer hoeft te missen.

Mobiele telefonie en internet

De kans is groot dat je Tele2 kent van de mobiele telefonie en het internet waar je onderweg gebruik van kunt maken. Heb je er een abonnement of ken je iemand die daar gebruik van maakt? Tele2 staat bekend om de scherpe tarieven voor mobiele telefonie, net als de grote mate van flexibiliteit waar je met betrekking tot de abonnementen voor kunt kiezen. Je bepaalt zelf het aantal belminuten dat je per maand af wilt nemen, of hoe lang je klant wilt blijven bij Tele2. De scherpe tarieven zorgen er samen met de flexibiliteit voor dat Tele2 zich heeft weten te ontwikkelen tot een gevestigde naam in Nederland.

Wil je gebruik maken van mobiel internet, het liefst op een hoge snelheid via 4G? Je kunt daarvoor goed terecht bij Tele2, zowel voor een smartphone, een tablet als een laptop waar je ook onderweg gebruik van wenst te maken. Wat dat betreft is Tele2 een volledige provider, die ervoor zorgt dat je zowel thuis, onderweg als op de zaak de toegang hebt tot bijvoorbeeld het internet. Je betaalt hiervoor aan de andere kant een scherpe prijs, vooral wanneer je gebruik maakt van de aanbiedingen en kortingen die er beschikbaar zijn.

Internet, bellen en TV

Ook thuis kun je uitstekend gebruik maken van de diensten van Tele2, je hebt daarvoor de alles in 1 pakketten, net als de losse abonnementen voor internet, bellen en televisie. Wil je gebruik maken van snel internet, zodat je thuis met het hele gezin gebruik kunt maken van de verbinding? Wil je graag onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand, of ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk zenders in HD kunt ontvangen? Je kunt daarvoor uitstekend terecht bij Tele2, de diverse diensten zitten goed in elkaar en kennen een scherpe prijs per maand.

Uiteraard kun je er daarnaast voor kiezen om de diensten onafhankelijk van elkaar af te nemen, of een pakket samen te stellen met 2 van de onderdelen. Wat dat betreft heb je bij Tele2 een grote mate van vrijheid. Wil je profiteren van de maximale korting die er beschikbaar is? Je kunt dan het best gebruik maken van het alles in 1 pakket van Tele2, inclusief internet, televisie en bellen. Op die manier zorg je ervoor dat je optimaal kunt profiteren van de beschikbare aanbiedingen en kortingen, de combinatie van de diensten is beschikbaar voor een bedrag lager dan de kosten voor de drie onafhankelijke diensten.

Klantenservice bij Tele2

Uiteraard kun je bij Tele2 rekenen op een goede klantenservice, bijvoorbeeld op het moment dat je vraag hebt over de verschillende diensten. Wil je meer weten over internet, televisie of telefonie; of zoek je naar hulp bij je mobiele abonnement? Je kunt eenvoudig contact opnemen met Tele2 en aangeven wat er aan de hand is, of waar je graag meer over wilt weten. Wat dat betreft is Tele2 een prijsvechter met aantrekkelijke kortingen en scherpe aanbiedingen, terwijl je er daarnaast goed terecht kunt op het moment dat je er zelf niet (meer) uitkomt.

Ben je al klant bij Tele2, bijvoorbeeld via een eerdere aanbieding of een scherpe korting op de kosten per maand? Je kunt er dan gebruik maken van je eigen account, onder andere om je gegevens in te zien of deze te veranderen. Wat dat betreft heb je bij Tele2 heel duidelijk zelf de touwtjes in handen. Veel van de zaken kun je gewoon zelf regelen, daar heb je de hulp van de medewerkers niet bij nodig. Wat dat betreft denkt Tele2 goed na over het reduceren van de kosten en het bieden van zelfstandige mogelijkheden, zodat je aan de andere kant optimaal kunt profiteren van kortingen en acties.

Aanbiedingen en kortingen van Tele2

Wil je gebruik maken van de aanbiedingen en kortingen van Tele2? Wij houden de website goed voor je in de gaten, zodat we de verschillende acties direct op de site aan kunnen bieden. Je kunt er wat dat betreft zeker van zijn dat je als eerste gebruik kunt maken van de aanbiedingen bij Tele2, wij zorgen ervoor dat we de kortingen direct bij ons in het overzicht voor je opnemen. Bovendien houden we naast Tele2 ook de andere providers goed in de gaten, zodat je de verschillende aanbiedingen met elkaar kunt vergelijken.

Kom je een aanbieding of actie tegen bij Tele2? In de meeste gevallen kun je daarvan profiteren door deze eenvoudig weg aan te klikken. Wij zorgen ervoor dat je op de goede pagina terechtkomt, zodat je de aanbieding beter kunt bekijken of je daar bij Tele2 direct gebruik van kunt maken. Is er sprake van een kortingscode? Deze dien je in te voeren tijdens het bestelproces, je zal dan zien dat de prijs wordt aangepast. Uiteraard geven we je duidelijk aan hoe je gebruik kunt maken van de korting bij Tele2, zodat je er een zo scherp mogelijke prijs betaalt voor het pakket dat je wilt afnemen.