Squla kortingen

 • Squla aanbieding

  Nu tijdelijk FlitsQuiz t.w.v. €9,99 cadeau bij een Squla abonnement

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Aanbiedingen vergelijkbaar met Squla

Verlopen acties

Hieronder vind je onlangs verlopen kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties.

 • 25% korting op een lidmaatschap voor een jaar Verlopen op: 01 oktober 2015
Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Over Squla

Squla is een online adres om kinderen bij te scholen, er zijn tal van pakketten beschikbaar om op een leuke manier te kunnen leren. De website is al enkele keren genomineerd voor website van het jaar en wordt onder andere goed beoordeeld door de verschillende consumentenprogramma’s. Bovendien is 96% van de klanten tevreden over de service, iets wat Squla natuurlijk keer op keer verder probeert te verbeteren.

Kortingen bij Squla

Je kunt bij Squla gebruik maken van een jaarlidmaatschap, waar je een mooi cadeau bij krijgt. Wij houden de cadeaus en aanbiedingen bij Squla goed voor je in de gaten, zodat we je daar direct van op de hoogte kunnen brengen. Kun je er rekenen op een aantrekkelijke korting of een mooi cadeau? Wij zorgen ervoor dat je daar direct van op de hoogte bent, het is voldoende om ons overzicht met kortingen voor bijvoorbeeld Squla goed in de gaten te houden.

Ga naar Squla


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Squla

Squla zorgt voor een totaal nieuwe benadering van school; het biedt de mogelijkheid om online te leren aan de hand van een innovatieve methode die zich vooral richt op het plezier. Squla zorgt voor meer leerplezier bij de leerlingen, waardoor zij werken aan hun zelfvertrouwen en de kans krijgen om hun talenten verder uit te bouwen. Het is een programma voor thuis, op basis van een volledig pakket voor de groepen 1 tot en met 8. Wij zorgen er uiteraard voor dat je Squla met korting kunt gebruiken, of dat je gebruik kunt maken van de acties en aanbiedingen die zich voordoen.

Je hebt online de mogelijkheid om de tour van Squla te bekijken en bijvoorbeeld een indruk te krijgen van de tienduizenden quizvragen die er beschikbaar zijn. Je kunt er online kijken naar de games en uitlegfilmpjes die aansluiten op de lesstof. Squla werd ontwikkeld door specialisten uit het onderwijs en game-experts, die goed weten hoe je spelenderwijs steeds een stap verder komt. Al meer dan 80.000 kinderen maken gebruik van Squla, uiteraard vrij van advertenties en op een volledig veilige en verantwoorde wijze.

Squla voor alle groepen

Squla is er voor alle groepen, dankzij de uitgebreide ondersteuning op basis van de verschillende vakken. Het gaat bijvoorbeeld om rekenen en taal, twee van de basisvakken waar veel kinderen moeite mee hebben. Dankzij Squla hebben zij de mogelijkheid om hier op een leuke manier mee te oefenen. Ze krijgen er plezier in en winnen aan zelfvertrouwen, waardoor het vervolgens beter lukt om de reguliere stof op te nemen. Dankzij de aanbiedingen en kortingen bij Squla is het bovendien heel voordelig mogelijk om te oefenen met spelling, begrijpend lezen en bijvoorbeeld een vak als topografie. Het pakket zorgt wat dat betreft voor oefeningen met betrekking tot het gehele spectrum.

Andere vakken die voorkomen bij Squla zijn bijvoorbeeld geschiedenis en aardrijkskunde. Het zijn vakken waar we vroeg of laat allemaal mee te maken krijgen, al vinden leerlingen het vaak lastig om zich hiervoor te motiveren. Squla speelt daar een belangrijke rol bij, het slaagt er zelfs bij vakken als natuur en techniek of Engels voor dat leerlingen er graag mee aan de slag gaan. De spelende wijze van leren zorgt ervoor dat Squla van grote toegevoegde waarde is voor kinderen die het anders lastig hebben om mee te komen of zich voldoende te ontwikkelen.

Squla Cito-modules

Leerlingen krijgen in de latere groepen op de basisschool te maken met de Cito toets, Squla helpt ze daar goed op voor te bereiden. Al vanaf groep 3 zijn er quizvragen beschikbaar die samen met Cito werden ontwikkeld. Op die manier worden de kinderen alvast wegwijs gemaakt in de wijze van vragen stellen, waardoor de toets aan het eind van de periode op de basisschool een minder ingrijpend geheel vormt. De Cito-modules van Squla zijn er zowel voor de groepen 1 tot en met 3 als de groepen 4 tot en met 8. De verschillende pakketten zitten op een wijze in elkaar die aansluit bij de belevingswereld van de kinderen in die groepen.

De kortingen en aanbiedingen voor Squla zorgen ervoor dat kinderen de mogelijkheid hebben om op een heel voordelige wijze alvast te oefenen met de vraagstelling en de stof in het algemeen. Er is extra veel beeld en geluid beschikbaar voor de kleinste kinderen, terwijl er filmpjes met uitleg beschikbaar zijn voor de meer lastige onderwerpen in de hogere groepen. Er is feedback beschikbaar na het geven van een antwoord en het is tevens mogelijk om gebruik te maken van een Android tablet of een iPad.

Spelenderwijs leren en inzichtelijk voor ouders

Squla zorgt er vooral voor dat kinderen er de mogelijkheid hebben om spelenderwijs te leren, ze hoeven het niet langer te doen met alleen de droge stof die school aanbiedt. In plaats daarvan hebben ze de mogelijkheid om samen met anderen te spelen en de uitdaging aan te gaan, om elkaars score te verbeteren. Bovendien kunnen de kinderen in Squla extra punten en munten verdienen met vakken waar ze meer moeite mee hebben, om ze te stimuleren net een stapje extra te doen. Het is de motivatie op basis van de spelelementen die ervoor zorgt dat kinderen er graag mee aan de slag gaan. Bovendien is het mogelijk om te spelen voor beloningen in de Squla-winkel, waar de aanbiedingen voor bijvoorbeeld InterToys en bioscopen ervoor zorgen dat er daadwerkelijk wat moois te verdienen valt. Kinderen gaan daar graag mee aan de slag, waardoor het een uitstekend idee is bij een aanbieding of korting gebruik te maken van Squla.

Uiteraard biedt Squla ouders een maximale inzichtelijkheid, zodat ze eenvoudig na kunnen gaan waar de kinderen mee bezig zijn en welke resultaten deze behalen. Dankzij Squla heb je als ouder 24/7 inzicht in de resultaten via zowel het web als de app, waardoor er nooit meer onduidelijkheid bestaat over het feit of het huismerk af is. Squla zorgt bovendien voor wekelijkse voortgangsrapporten per e-mail. Er is een mogelijkheid om de kinderen aan te moedigen, waarmee ouders er via de speciale app voor zorgen dat de kleine mogelijk nog net een stapje extra zal zetten.

Aanbiedingen bij Squla

De verschillende mogelijkheden maken Squla tot een uitstekend middel om kinderen meer te motiveren en ze een hulpmiddel in handen te geven om met de verschillende lastige vakken aan de slag te gaan. Het is een goed hulpmiddel om de schoolprestaties te verbeteren en bijvoorbeeld voor een betere voorbereiding op de Cito toets te zorgen.

Wij houden de aanbiedingen en kortingen voor Squla scherp voor je in de gaten, zodat je daar vanaf onze website eenvoudig gebruik van kunt maken. Is er sprake van een actie of een andere korting die ervoor zorgt dat Squla voordelig beschikbaar is? Wij zorgen ervoor dat deze hier direct beschikbaar is, zodat je zeker weet dat je niet teveel betaalt. Op die manier is Squla bovendien een goedkope manier om je kleine meer te motiveren en spelenderwijs voor meer zelfvertrouwen te zorgen; een waardevolle combinatie.