Postcodeloterij kortingen

 • Postcodeloterij aanbieding

  Speel direct mee met de Postcodeloterij om kans te maken op de grootste prijzenpot ooit!

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Aanbiedingen vergelijkbaar met Postcodeloterij

Verlopen acties

Hieronder vind je onlangs verlopen kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties.

 • Speel mee voor de ZomerPrijzenpot van 50 miljoen! (eerste maand gratis) Verlopen op: 30 augustus 2015
 • Prik De Pin actie: Prik de gouden pin en maak direct kans op geweldige prijzen Verlopen op: 27 mei 2015
 • Bingo mee in maart met de Postcodeloterij en maak kans op 5 miljoen euro Verlopen op: 31 maart 2015
 • Maak nu met de Postcodeloterij iedere dag in maart kans op maar liefst €100.000,- Verlopen op: 25 februari 2015
Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Over Postcodeloterij

De Postcodeloterij is een van de grootste loterijen van Nederland, waarin je meespeelt op basis van je postcode. Je kunt je online aanmelden om loten te kopen, zodat je er bij de volgende verdeling van miljoenen bij kunt zijn en je in ieder geval niet misgrijpt. Uiteraard kun je daarnaast meespelen voor de diverse doelen, die je automatisch ondersteunt op het moment dat je een lot koopt bij de Postcodeloterij.

Korting bij de Postcodeloterij

Online heb je toegang tot de uitslagen, de goede doelen en de prijzen, zodat je direct na kunt gaan of je wellicht al wat gewonnen hebt. Wil je meespelen? Wacht dan op een van de acties, je kunt regelmatig gratis loten activeren of op een andere manier profiteren. Op die manier krijg je als het ware korting op de loten van de Postcodeloterij, zodat je op een voordelige manier mee kunt spelen om kans te maken op de mooiste prijzen.

Ga naar Postcodeloterij


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Postcodeloterij

Denk je erover om deel te nemen aan de Postcodeloterij, of heb je er al een lot en ben je benieuwd naar de uitslag? Je vindt die informatie online, net als meer achtergronden bij de goede doelen die de Postcodeloterij steunt. Verder kun je er nagaan welke prijzen er beschikbaar zijn en kun je direct mee gaan spelen. Je vindt op de website van de Postcodeloterij achtergronden bij de organisatie en meer informatie over de TV-programma’s, zodat je een goed beeld krijgt van waar de Postcodeloterij voor staat.

Uiteraard kun je online de verschillende spellen spelen en contact opnemen met de klantenservice, bijvoorbeeld op het moment dat je ergens zelf niet helemaal uitkomt. Ben je op zoek naar een korting op deelname bij de Postcodeloterij? Je kunt online gebruik maken van de acties en aanbiedingen die er beschikbaar zijn. Je betaalt een scherpe prijs voor de loten, waarmee je in eerste instantie zorgt voor het steunen van de verschillende goede doelen. Daarnaast maak je zelf kans op mooie prijzen, zoals de geldbedragen of de auto’s die er regelmatig worden verloot onder de deelnemers.

Uitslagen en goede doelen

Heb je de uitslag van de Postcodeloterij gemist en wil je nagaan of je er afgelopen keer wellicht in bent geslaagd om een mooie prijs in de wacht te slepen? Het is de moeite waard om de pagina met prijzen te bekijken. Met name wanneer je hebt deelgenomen op basis van een aanbieding of een korting is dit de moeite waard. Wellicht levert de Postcodeloterij je op die manier een prachtige prijs op, terwijl je daar aan de andere kant een zeer scherp bedrag voor hebt betaalt. Uiteraard heb je dan wel de goede doelen gesteund, waardoor je hoe dan ook een winnaar bent bij de Postcodeloterij en dankzij de korting op loterijen wordt het nu extra aantrekkelijk gemaakt eens een keer een gokje te gaan wagen.

Wil je weten om welke goede doelen het specifiek gaat, waar de Postcodeloterij het geld aan uit geeft dat er overblijft na het uitkeren van de prijzen? Het gaat om een groot aantal goede doelen, zowel in Afrika als gewoon hier in Nederland. Je zorgt wat dat betreft heel eenvoudig voor een goede daad, door mee te spelen met de Postcodeloterij. Doe je dat op basis van een actie of een aanbieding? Dan zorg je er op een heel eenvoudige manier voor dat je een scherpe prijs betaalt voor deelname aan de Postcodeloterij, wat je bovendien een mooie prijs op kan leveren.

Prijzen en meespelen met de Postcodeloterij

Je maakt bij de Postcodeloterij kans op een groot aantal verschillende prijzen. Dat geldt voor de reguliere abonnees, net als voor de deelnemers op basis van een specifieke actie of een aanbieding. Je kunt er uiteraard rekenen op verschillende geldprijzen, die ervoor zorgen dat je ineens miljonair bent, of je kunt rekenen op tienduizenden euro’s aan prijzen per lot. Speel je mee met de Postcodeloterij en doe je dat na een aanbieding of actie met meerdere loten? Dan is de kans groot dat ook de prijzen flink op zullen lopen, waardoor je een aanzienlijk bedrag kunt ontvangen. Ook meespelen met Lucky Day kan zorgen voor het winnen van flinke prijzen, ondanks dat je voor relatief weinig geld al meespeelt.

Wil je zelf meespelen, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die je op dat gebied hebt? Je kunt online loten kopen voor de Postcodeloterij, zodat je de volgende trekking direct kans kunt maken op de prijzen die er worden uitgedeeld. Uiteraard kun je online zelf aangeven met hoeveel loten je mee wilt spelen, bijvoorbeeld om de kans op winst te vergroten of om ervoor te zorgen dat je zo voordelig mogelijk mee kunt spelen. Je kunt online de verschillende acties en aanbiedingen bekijken, zodat je een beeld krijgt van de mogelijkheden bij de Postcodeloterij. Veel loterijen werken ook met leuke cadeaus voor nieuwe klanten. Zo kun je bijvoorbeeld geregeld een welkomstcadeau krijgen bij deelname aan de vriendenloterij en zo zijn er nog een paar loterijen die dit handig doen om nieuwe klanten te werven.

Organisatie en TV

Online vind je onder andere meer informatie over de Postcodeloterij als organisatie, bijvoorbeeld wanneer je geïnteresseerd bent in de achtergronden. Wil je weten hoe de Postcodeloterij ervoor zorgt dat je op een eerlijke manier kans kunt maken op de prijzen en hoe ze ervoor zorgen dat ook de minder bedeelden op aarde kunnen rekenen op een mooie prijs? De hulp die de goede doelen bieden met het geld van de Postcodeloterij geldt immers als een belangrijke vorm van ontwikkelingssamenwerking. Het zorgt ervoor dat u kans maakt op mooie prijzen, terwijl anderen kunnen rekenen op een beter leven.

De kans is groot dat u de programma’s van de Postcodeloterij regelmatig bekijkt. Het gaat bijvoorbeeld om Één tegen 100 en Miljoenenjacht, twee van de populaire spelshows op dit gebied. Als lid van de Postcodeloterij kun je kans maken op een plaats in de studio, waardoor je wellicht een mooie prijs kunt winnen. Ontvang je een uitnodiging om naar de studio te komen en kun je als deelnemer aantreden? In dat geval kun je kans maken op een mooie prijs. Het is de Postcodeloterij die de prijs uit zal keren, waardoor je buiten je reguliere loten om een aanvullend mooi bedrag kunt winnen.

Spellen van de Postcodeloterij en de klantenservice

Je kunt online meer lezen over de verschillende spellen die er beschikbaar zijn, waarmee je er bij de Postcodeloterij voor kunt zorgen dat je een mooie prijs kunt winnen. Daarnaast is het de moeite waard om contact op te nemen met de klantenservice, bijvoorbeeld op het moment dat je er zelf niet helemaal uitkomt. Je zorgt er op die manier voor dat je na kunt gaan hoe je meerdere loten kunt kopen. De klantenservice van de Postcodeloterij staat bekend om de snelle reacties, zodat je vlot weet waar je aan toe bent.

Wil je gebruik maken van de aanbiedingen en acties bij Postcodeloterij? Wij zorgen ervoor dat je daar als eerste van op de hoogte bent. We zorgen ervoor dat we zowel de Postcodeloterij als de andere loterijen goed voor je in de gaten houden. Dit betekent dat je geen aanbieding meer hoeft te missen, in plaats daarvan zorgen we ervoor dat je voortaan voordelig mee kunt spelen. Uiteraard kun je aan de andere kant wel kans maken op de mooie prijzen die er beschikbaar zijn. Wellicht helpt de Postcodeloterij je ervoor te zorgen dat je binnenkort als miljonair door het leven kunt gaan, of steun je in ieder geval de verschillende goede doelen.