Online kortingen

 • Online aanbieding

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €20,- korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!
 • Online aanbieding

  Krijg €6,- korting per maand met de FOX combi-deal en ontvang zowel FOX Sports Eredivisie als FOX Sports International

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Online gratis

  Bestel nu HBO als extra tv-zender bij Online en ontvang de eerste 2 maanden gratis

  Bekijk gratis actie Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Online aanbieding

  Ontvang de eerste 12 maanden maximaal €20,- per maand korting met internet van Online

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Aanbiedingen vergelijkbaar met Online

Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Over Online

Online is een provider van internet, die je daarnaast de mogelijkheid biedt om bellen en televisie af te nemen. Wil je gebruik maken van een voordelig alles in 1 pakket, waar je slechts een paar tientjes per maand voor betaalt? Je krijgt televisie met meer dan 60 zenders, op basis van een interactief abonnement. Daarnaast kun je bij Online rekenen op snel internet tot 100 Mb/s. Dat betekent dat je haast onbeperkte mogelijkheden hebt, voor een scherpe prijs per maand.

Acties bij Online

Regelmatig heb je bij Online de mogelijkheid om gebruik te maken van acties. Je krijgt dan bijvoorbeeld 12 maanden korting op de reguliere tarieven, zodat je de diensten voordelig kunt gebruiken. Je betaalt een scherpe prijs per maand, terwijl je aan de andere kant wel de beschikking hebt over snel internet en televisie zoals jij dat wenst.

Ga naar Online


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Online

Online is een van de voordelige providers, je kunt er een abonnement afnemen voor internet, televisie en telefonie. Uiteraard kun je zelf aangeven of je bij Online gebruik wilt maken van een alles in 1 pakket, een pakket met internet en TV, een pakket met internet en bellen of alleen het internet. Online richt zich van oorsprong op het internet, waardoor dit de basis vormt voor het eventuele pakket dat je af wilt nemen. Dankzij de kortingen en aanbiedingen betaal je bij Online een scherpe prijs per maand, of kun je rekenen op aantrekkelijke extra’s.

Het alles in 1 pakket bij Online vormt de meest uitgebreide keuze en zorgt ervoor dat je gebruik kunt maken van alle drie de diensten. Dit betekent dat je kunt rekenen op een snelle internetverbinding, naast een pakket voor TV met tal van zenders en een goed abonnement om mee te bellen. Wil je aan de andere kant liever alleen internet en TV of internet en bellen afnemen? Ook in die gevallen ben je bij Online aan het goede adres, wij zorgen ervoor dat we de aanbiedingen, acties en kortingen goed voor je in de gaten houden.

Alles in 1 pakket bij Online

Wil je optimaal gebruik maken van de diensten die er beschikbaar zijn bij Online? Dan vormt het alles in 1 pakket een goede keuze. Je kunt dan uiteraard rekenen op internet, in combinatie met TV en telefonie. Voor de verschillende diensten kun je rekenen op gratis installatie, zodat je daar bij Online zelf in ieder geval geen omkijken naar hebt. Heb je daar in het verleden moeite mee gehad, of wil je zo voordelig en eenvoudig mogelijk gebruik maken van het aanbod bij Online? Dan vormt dit waarschijnlijk een goede keuze voor je.

Je kunt naast het internet rekenen op televisie, uiteraard in de hoge HD kwaliteit. Dat betekent dat je met een alles in 1 pakket van Online kunt rekenen op een hoge beeldkwaliteit, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de HDTV die je hebt staan. Bovendien kun je rekenen op video on demand, wat ervoor zorgt dat je zelf kunt bepalen wanneer je naar bepaalde programma’s wilt kijken. Een andere dienst bij Online is Begin Gemist, waarmee je gewoon terug kunt spoelen naar het begin van een (live) programma, op het moment dat je iets te laat bent ingeschakeld.

Ten derde kun je bij Online gebruik maken van telefonie, zodat je onbezorgd kunt bellen. Uiteraard kun je bellen en TV kijken of gebruik maken van het internet, het is geen enkel probleem om de verschillende diensten op hetzelfde moment te gebruiken. Maak je gebruik van een uitgebreid alles in 1 pakket bij Online? Dan kun je daar met je gezin goed mee uit de voeten. De snelheid van het internet is hoog genoeg en het aantal TV-zenders is groot, terwijl je dankzij de kortingen en aanbiedingen een heel scherpe prijs betaalt voor het totale pakket bij Online. Online is binnen de markt van internet toch een van de meest goedkope en een andere goedkope internetaanbieder is Tele2. Niet alleen hebben zij lage prijzen, maar daarnaast is er bij hen ook geregeld sprake van kortingen, bijvoorbeeld over de eerste paar maanden.

Internet & TV afnemen

Wil je het internet graag combineren met een abonnement voor TV, maar heb je voor je telefonie al een ander abonnement of heb je daar geen behoefte aan? Steeds meer mensen maken alleen nog maar gebruik van hun mobiele telefoon, een vaste aansluiting hebben zij niet meer tot hun beschikking. Je kunt dan gebruik maken van een abonnement voor internet en TV bij Online. De kortingen en acties zorgen ervoor dat je hier al vanaf een paar tientjes per maand gebruik van kunt maken. Je betaalt een scherpe prijs per maand, terwijl je aan de andere kant kunt rekenen op een betrouwbare dienstverlening.

Uiteraard heb je binnen internet & TV bij Online de keuze uit verschillende snelheden van het internet. Wil je gebruik maken van een zo snel mogelijk abonnement, of er met de kortingen bij Online voor zorgen dat je daar op een heel voordelige wijze gebruik van kunt maken? Je hebt zelf de keuze, ook om het abonnement voor TV naar wens uit te breiden. Wil je gebruik maken van bepaalde betaalzenders, of vind je het van belang dat je zoveel mogelijk zenders in HD tot je beschikking hebt? Je kunt via de website de pakketten bij Online vergelijken, en uiteraard vind je via onze website alle aanbiedingen en kortingen die er van Online in omloop zijn. Wil je niet alleen de pakketten van Online bekijken, maar bijvoorbeeld ook de internetpakketten van Ziggo, dan kun je deze allemaal ook gewoon direct vergelijken met een postcodecheck, waarbij dan de goedkoopste internetaanbieders vanzelf naar voren zullen komen. Je kunt hier direct beginnen met alles in 1 pakketten vergelijken.

Internet & Bellen

Andere abonnementen van Online richten zich bijvoorbeeld op de combinatie van internet en bellen. Wil je gebruik maken van de snelle verbindingen voor het internet en daarnaast de telefoon pakken wanneer je wenst? Dan is het de moeite waard om een abonnement voor telefonie af te nemen naast die voor het gebruik van je computer en andere mobiele apparaten. Uiteraard heb je opnieuw de keuze uit verschillende snelheden voor het internet. Je zorgt er op die manier voor dat je betaalt voor de wijze waarop je er gebruik van maakt.

Je kunt voor het bellen met Online gebruik maken van de Hallo Bellen bundels, net als van nummerbehoud. Dat betekent dat je gewoon je eigen nummer kunt blijven gebruiken. Daarnaast betaal je maandelijks een scherpe prijs, waarvoor je bij Online de beschikking hebt over zowel een snelle internetverbinding als een telefoonlijn die je gewoon op hetzelfde moment kunt gebruiken. Heb je op dit moment al een ander abonnement voor internet & telefonie? Dan is het de moeite waard om online de aanbiedingen met elkaar te vergelijken en mogelijk over te stappen, je betaalt bij Online een scherpe prijs per maand voor een betrouwbare verbinding. Indien het je niet zo zeer om korting voor je internet te doen is, maar gewoon om een vaste lage prijs, dan kun je eens naar het internet aanbod dat Telfort te bieden heeft kijken, want zij houden namelijk gewoon de maandelijkse prijs laag, zonder dat daarbij sprake is van een specifieke korting.

Alleen internet bij Online

Wil je alleen internet afnemen bij Online? Ook in dat geval kun je gebruik maken van aantrekkelijke aanbiedingen, wij zorgen ervoor dat we de acties en kortingen voor je in de gaten houden. Is er een andere provider met een scherpe aanbieding? Ook die vind je bij ons op de website. Je weet op die manier zeker dat je nooit teveel betaalt. Je kunt voordelig gebruik maken van de abonnementen bij Online, waarmee je zeker weet dat je kunt rekenen op een betrouwbare verbinding.