NRC kortingen

 • Nrc-handelsblad gratis

  Gratis iPad Air, iPad Air 2 of iPad Mini 3 bij een abonnement op NRC Handelsblad of nrc.next

  Bekijk gratis actie Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!
 • Nrc-handelsblad aanbieding

  Aanbieding nrc.next: 1 jaar lang, 6 dagen in de week van €13,41 per week voor slechts €5,77 per week

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Nrc-handelsblad gratis

  Gratis iPhone 6 bij NRC Handelsblad

  Bekijk gratis actie Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Aanbiedingen vergelijkbaar met NRC

Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Over NRC

NRC is een van de grootste kranten van Nederland, dat bovenop het nieuws zit en daarnaast bijvoorbeeld een aantal weblogs biedt. Deze weblogs geven wat meer achtergronden bij het nieuws, ze zorgen op die manier voor een belangrijke mate van verdieping. Daarnaast is NRC sterk op het gebied van carrière, het is een krant die daar duidelijk aandacht voor heeft, net als voor cultuur en de andere vormen van media die er beschikbaar zijn.

Kortingen op NRC

Wil je NRC in de papieren versie ontvangen, of de krant digitaal lezen op bijvoorbeeld een iPad? Indien je er een abonnement afsluit betaal je een scherpe prijs, zodat je voordelig toegang krijgt tot al het nieuws. Daarnaast kun je bij NRC rekenen op bijvoorbeeld NRC Next, waar je een afzonderlijk abonnement op kunt nemen om ook die artikelen dagelijks te kunnen lezen.

Ga naar NRC


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

NRC

Lees je graag NRC of ben je op zoek naar een krant die het nieuws brengt op een manier die je aanspreekt? Het unieke van NRC is dat de krant een jong publiek weet aan te spreken, ook zonder gebruik te maken van NRC Next. De krant maakt goed gebruik van het online kanaal en zorgt er met een digitale en een papieren versie van de krant voor dat je deze kunt lezen op de wijze die je wenst.

NRC staat bekend om uiteraard het nieuws, maar ook om de politieke verslaglegging die er bijvoorbeeld geldt rondom de verkiezingen die er in binnen- en buitenland plaatsvinden. Daarnaast vind je bij NRC een aantal weblogs en columns, waarin de schrijvers de mogelijkheid hebben om wat meer de diepte in te gaan of hun eigen mening te ventileren. NRC is een krant die je onder andere de kans biedt om een mooie carrière na te jagen en die veel aandacht heeft voor cultuur. Uiteraard zijn er ook kortingen beschikbaar bij NRC, wij zorgen ervoor dat we de aanbiedingen scherp voor je in de gaten houden, zoals we dat ook met de kortingen van het Algemeen Dagblad en alle andere landelijke en ook regionale ochtendkranten zullen doen.

Nieuws en de verkiezingen

Je vindt bij NRC in ieder geval het nieuws van vandaag, zowel uit binnen- als buitenland. Wil je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je goed op de hoogte blijft van wat er om ons heen speelt, of wil je ervoor zorgen dat je goed weet wat er in het buitenland gaande is? NRC zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent, dankzij de tijdstippen van plaatsen die de krant op de homepage vermeldt weet je direct wat er aan de hand is en hoe lang dat gaande is. Ook het nieuws uit het buitenland is bij NRC in goede handen, zodat je er altijd op de hoogte blijft van de ontwikkelingen.

Bovendien staat NRC bekend om de goede bronnen rondom het politieke spel, waar onder andere tijdens de verkiezingen sprake van is. Komen er verkiezingen aan of zijn die juist net achter de rug en dient er een formatie plaats te vinden? Dat zijn de momenten waarop de NRC zich heel duidelijk als specialist weet te profileren, de kans is groot dat je de krant regelmatig voorbij ziet komen. Het is wat dat betreft een goed idee een abonnement op NRC af te sluiten wanneer je daarvan graag op de hoogte wilt blijven.

Weblogs en columns van NRC

Binnen het nieuws probeert NRC uiteraard zo objectief mogelijk te berichten, er zijn twee onderdelen van de krant waar de redacteuren meer vrijheid hebben. Het gaat bijvoorbeeld om de weblogs, net als de columns die er worden gepubliceerd. De weblogs bieden de schrijvers van NRC de kans om dieper op de materie in te gaan, bijvoorbeeld door een onderwerp langer te volgen en dit van verschillende kanten te belichten. Bovendien zorgt NRC op die manier voor een heel duidelijke binding met de doelgroep van dit moment, met name jongeren lezen graag online de weblogs die er verschijnen.

Een andere vorm van de krant waarin een redacteur een eigen mening kan ventileren of meer diepgang kan betrachten is de column. Deze zijn bij NRC zowel op papier als online beschikbaar, waardoor je daar met de verschillende abonnementen gebruik van kunt maken. Je zorgt ervoor dat je mee kunt gaan in het verhaal dat de redacteur schetst, of je kunt je daar aan de andere kant juist flink tegen afzetten. Wat dat betreft vormt NRC een krant met een eigen gezicht, de krant is niet bang om zo nu en dan op een opvallende manier uit de hoek te komen.

Carrière en cultuur

Wil je een mooie carrière maken en ben je benieuwd naar de banen die er beschikbaar zijn, of zoek je naar een krant die je het juiste nieuws brengt en de wegen kent om je naar de top te helpen? Dan is NRC een krant die goed bij je past. Je vindt er vacatures van prestigieuze bedrijven, die op zoek zijn naar werknemers die het nieuws volgen en ook graag de achtergronden kennen. Indien je er van houdt om op de inhoud te discussiëren is de kans groot dat je aan het NRC een mooie krant zal hebben.

Daarnaast vind je bij NRC voldoende aandacht voor cultuur. Dit betekent dat je er recensies vindt van bijvoorbeeld voorstellingen en boeken, maar ook dat het nieuws er soms op een wijze wordt gebracht die specifiek bedoeld is voor het publiek van de theaters en musea. Bezoek je regelmatig een museum of een theater en vind je het belangrijk dat dit ook in de krant z’n onderdeel krijgt? Dan is NRC een geschikte krant, de krant legt de nadruk heel duidelijk op wat er op het gebied van cultuur in Nederland gebeurt.

Kortingen bij NRC

Uiteraard kun je NRC lezen op de manier die je wilt en kun je er zonder problemen profiteren van een aantrekkelijke actie of een korting. Ben je van plan om een abonnement af te sluiten en wil je dat graag digitaal gaan lezen, of ben je aan de andere kant juist van plan om de krant op papier te gaan lezen? Je bepaalt zelf hoe je daar mee om wilt gaan, in de beide gevallen betaal je bij NRC een scherpe prijs. Je ontvangt daarvoor netjes iedere dag de krant, net als de bijlagen en aanvullende katernen die er voor de leden beschikbaar zijn. Bij NRC vind je zeer geregeld aanbiedingen voor gratis elektronica of andere cadeaus die dan bij een abonnement op NRC worden geleverd. Dit kennen we ook van andere ochtendkranten, want zo vind je ook veelvuldig aanbiedingen bij De Volkskrant en ook bij een krant als Trouw komen deze vaak voor.

Wil je de krant digitaal lezen of het NRC op papier ontvangen en daarvoor gebruik maken van een abonnement? In die gevallen kun je een aantrekkelijk welkomstcadeau ontvangen, zodat je heel voordelig de krant kunt lezen. Je betaalt een scherpe prijs per krant, waardoor je aan het eind van de maand of het jaar als het ware geld over kunt houden. Is er sprake van acties bij NRC of komt er een aantrekkelijke korting voorbij? Wij zijn de eerste die je daarvan op de hoogte brengen, zodat je direct kunt profiteren van de korting bij NRC om voordelig de krant te lezen en het nieuws tot je te nemen.