Netflix kortingen

 • Netflix gratis

  Probeer Netflix nu 1 maand gratis, en bekijk je favoriete films en series online

  Bekijk gratis actie Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Aanbiedingen vergelijkbaar met Netflix

Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Over Netflix

Netflix is een online aanbieder van films en series, die je vervolgens altijd en overal tot je beschikking hebt. Wil je genieten van de meest actuele series wanneer je thuis bent, of die juist onderweg bekijken? Dankzij Netflix kun je zowel thuis genieten van al het beeldmaterialen, als onderweg via een mobiel apparaat. Je kunt een app downloaden voor je mobiele telefoon of tablet, zodat je geen aflevering hoeft te missen en je kunt kijken wanneer jij wilt.

Kortingen bij Netflix

Je kunt bij Netflix rekenen op een scherpe prijs per maand, waardoor kortingen er eigenlijk totaal overbodig zijn. Je kunt er echter wel profiteren van een speciaal aanbod voor nieuwe klanten, je kunt er een maand lang gratis gebruik van maken. Dat betekent dat je zonder kosten toegang krijgt tot het volledige aanbod van Netflix. Vervolgens betaal je een scherp bedrag per maand, waarvoor je onbeperkt gebruik kunt maken van het zeer uitgebreide aanbod.

Ga naar Netflix


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Netflix

Netflix biedt je voordelig de mogelijkheid om onbeperkt te genieten van films en series, vaak direct vanaf het moment dat deze in Amerika beschikbaar zijn. Dit betekent dat je nooit meer een aflevering hoeft te missen en je naar een film kunt kijken wanneer jij dat wilt. Je kunt thuis met het hele gezin gebruik maken van Netflix, of er ook onderweg voor zorgen dat je alles kunt bekijken waar je behoefte aan hebt. Dankzij de gratis maand voor Netflix kun je bovendien gewoon gratis kennismaken.

Je vindt bij Netflix een uitgebreid aanbod aan films en series, onder andere uit Amerika. Je hoeft niet te wachten tot deze in Nederland op televisie komen, je hebt er via internet al direct de beschikking over. Bovendien kun je via tal van apparaten gebruik maken van Netflix. Heb je een smartTV staan, maak je gebruik van een PS3, Wii of Xbox? Al die apparaten bieden ondersteuning voor het gebruik van Netflix. Je kunt de films en series streamen via internet en dankzij het abonnement zonder enige verplichtingen kun je de overeenkomst met Netflix altijd weer eenvoudig opzeggen.

Uitgebreid aanbod films en series

Netflix zorgt voor een uniek en uitgebreid aanbod aan films en series, waardoor je altijd kunt rekenen op de meest actuele media. Lanceert men in Amerika een nieuwe serie? Dan kun je daar op heel korte termijn via Netflix naar kijken, je hoeft niet te wachten tot de serie hier in Nederland op TV komt. Daarnaast kun je rekenen op films die nog in de bioscoop draaien of daar inmiddels net uit zijn. Wat dat betreft zorg je er met Netflix voor dat er altijd wat op TV is, je hoeft je niet langer te beperken tot het aanbod van de bekende zenders in Nederland.

Daarnaast zorg je er met Netflix voor dat je de films en series kunt kijken op het moment dat het jou uitkomt. Zendt de Nederlandse zender de serie uit op het moment dat je zelf niet thuis bent, of is dat je eigenlijk te laat op de avond? Dankzij Netflix bepaal je zelf wanneer je de serie kijkt en zet je alle afleveringen achter elkaar, of geniet je daar iedere week van. Je kunt een keuze maken uit tal van films en series, waardoor er ook voor jou bij Netflix voldoende te ontdekken valt. Natuurlijk bieden providers als Online interactieve TV aan waarbij het ook mogelijk is televisie te kijken wanneer je dat wilt, maar zij hebben uiteraard niet het aanbod aan series en films waarover Netflix beschikt. Met name de series zijn populair en een aantal hiervan zijn ook speciaal voor Netflix gemaakt.

Kijken op tal van apparaten

Je kunt met een groot aantal verschillende apparaten gebruik maken van Netflix. Heb je bijvoorbeeld een PS3, een Wii of een Xbox? Met deze consoles heb je de mogelijkheid om een speciale applicatie van Netflix te gebruiken. Kom je de applicatie nog niet tegen? Zorg er dan voor dat je de laatste firmware voor je apparaat downloadt. Je kunt inloggen bij Netflix, om de films en series te streamen en ervoor te zorgen dat je daar onbeperkt de beschikking tot hebt. Daarnaast kun je gebruik maken van bijvoorbeeld een PC of Mac, zodat je ook via je computer kunt genieten van alles dat er te zien valt.

Wil je mobiel gebruik maken van het aanbod van Netflix? Je kunt onder andere gebruik maken van een mobiele telefoon of een tablet. Je zorgt er op die manier voor dat je ook onderweg of onderuit op de bank kunt genieten van de series en films die er beschikbaar zijn bij Netflix. Maak je thuis gebruik van een smartTV, bijvoorbeeld van Philips of Samsung? Dan is daar een app van Netflix beschikbaar. Je kunt die aanklikken om gewoon via je televisie naar de series en films te kijken. Netflix maakt gebruik van je internetabonnement om je beelden op je apparaat te tonen.

Streamen via internet

Maak je gebruik van het abonnement van Netflix? Zorg er dan voor dat je een werkende internetverbinding tot je beschikking hebt. Je gebruikt deze om de films en series te streamen, je hoeft ze vooraf niet te downloaden. Dit betekent onder andere dat je direct kunt beginnen met kijken, zodat je het aanbod aanklikt kun je daarmee van start gaan. Thuis maak je gebruik van een wifi-verbinding, onderweg kun je Netflix kijken via een mobiele verbinding. Houd er uiteraard rekening mee dat je databundel daarvoor voldoende groot dient te zijn.

Wil je gebruik maken van Netflix en ben je benieuwd wat je daarvoor nodig hebt? Je hebt voldoende aan een abonnement bij Netflix, net als een apparaat waarop je de beelden kunt bekijken en een werkende internetverbinding. Deze elementen zorgen er samen voor dat je kunt kijken naar het uitgebreide aanbod dat er beschikbaar is, zoveel als je wilt en zo lang als je wilt. Wil je een zondag lang series kijken, of avond aan avond een nieuwe film in starten? Dankzij Netflix heb je de keuze uit tal van films en series, die je de eerste maand gewoon gratis kunt bekijken.

Netflix zonder verplichtingen

Je kunt bij Netflix een maand lang gratis kijken naar het aanbod, waardoor je al direct gebruik kunt maken van de eerste korting die er beschikbaar is. Je maakt nog geen kosten, terwijl je er al wel voor kunt zorgen dat je de verschillende series en films kunt gaan ontdekken. Wat dat betreft zorg je er met Netflix voor dat je heel eenvoudig kennis kunt maken, zonder dat je enig risico hoeft te nemen of je enige kosten hoeft te maken. Na die maand betaal je een scherp bedrag per maand, bovendien kun je het abonnement iedere maand desgewenst opzeggen. Netflix heeft tegenwoordig natuurlijk een tegenhanger in de vorm van Videoland, waarbij het concept redelijk overeen komt en je Videoland gratis kunt proberen voor de periode van een maand. Precies dezelfde aanbieding biedt Netflix ook, dus het is vrijblijvend om eens uit te proberen.

De flexibiliteit met betrekking tot het abonnement bij Netflix zorgt ervoor dat je daar op ieder gewenst moment weer vanaf kunt. Wil je het abonnement uitbreiden naar meer schermen, of ervoor zorgen dat je ook in UltraHD kunt kijken? Je kunt probleemloos wisselen tussen de verschillende abonnementen. Wij houden de kortingen bij Netflix scherp voor je in de gaten, zodat je altijd het eerst op de hoogte bent van eventuele nieuwe aanbiedingen. Op die manier betaal je een zo laag mogelijke prijs voor de films en series, die je zowel thuis als onderweg kunt bekijken wanneer het jou uitkomt.