De Gelderlander kortingen

 • De-Gelderlander aanbieding

  Lees De Gelderlander nu een jaar lang met 18% korting en betaal slechts €22,50 per maand

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!
 • De-Gelderlander aanbieding

  Ontvang 84% korting op een proefabonnement op De Gelderlander – 6 weken voor slechts €9,95

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Aanbiedingen vergelijkbaar met De Gelderlander

Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Over De Gelderlander

De Gelderlander de lokale nieuwssite voor de omgeving van Gelderland. Je vindt er allereerst het nieuws uit de regio, bijvoorbeeld op het gebied van misdaad en sport. Daarnaast vind je er een gedeelte met algemeen nieuws, naast bijvoorbeeld het specifieke sportnieuws, misdaad en een aantal extra artikelen. Het aanbod is er ruim, je komt bij De Gelderlander verder ook de familieberichten tegen.

Kortingen bij De Gelderlander

Je kunt een abonnement nemen op De Gelderlander, of het nieuws gratis online lezen. Wat dat betreft bepaal je zelf hoe je het nieuws tot je wilt nemen, je kunt regelmatig rekenen op aantrekkelijke aanbiedingen. Dat betekent bijvoorbeeld dat je het abonnement bij De Gelderlander met tientallen procenten korting af kunt sluiten. Je kunt dan heel voordelig gebruik maken van de krant, waarmee je altijd op de hoogte bent van het lokale nieuws.

Ga naar De Gelderlander


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

De Gelderlander

De Gelderlander is een regionale krant, waar je online het nieuws tot je kunt nemen en waar je kunt rekenen op een webwinkel met aantrekkelijke aanbieding. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een set luisterboekjes, of wil je graag voordelig een dagje uit? Wij houden de aanbiedingen bij De Gelderlander voor je in de gaten, zodat je daar automatisch van kunt profiteren. Daarnaast houden we ook de kortingen bij andere regionale kranten voor je in de gaten, zodat je geen actie meer hoeft te missen.

De Gelderlander biedt je een brede verzameling nieuws, bijvoorbeeld zowel vanuit de regio als het meer algemene nieuws uit binnen- en buitenland. Wil je weten wat er speelt of zoek je naar wat meer achtergrond bij het nieuws? Je kunt bij De Gelderlander rekenen op een breed aanbod, waar je op je gemak doorheen kunt bladeren. Bovendien vind je er specifieke onderdelen zoals over sport of misdaad, zodat je heel gericht naar artikelen van De Gelderlander kunt zoeken. Dankzij het regionale karakter vind je er verder er familieberichten en een aantal extra zaken, die in een landelijke krant waarschijnlijk geen plaats zouden hebben.

Regio en algemeen nieuws bij De Gelderlander

De Gelderlander is een regionale krant, wat betekent dat de nadruk er duidelijk ligt op het nieuws uit de regio. Wil je graag weten wat er speelt in de directe omgeving en welk nieuws er ontstaat? Je vindt er de regionale artikelen waarvoor geen ruimte is in de landelijke kranten, zodat je goed op de hoogte bent van alles uit de regio. Dat betekent bovendien dat je vanuit De Gelderlander regelmatig kunt rekenen op aanbiedingen en kortingen in de regio, iets dat wij dan weer goed voor je in de gaten houden. Je kunt er op die manier eenvoudig van profiteren, wij houden de De Gelderlander scherp voor je in het oog.

Ben je aan de andere kant op zoek naar het meer algemene nieuws, bijvoorbeeld uit binnen- en buitenland? Ook dat vind je bij De Gelderlander, waardoor het niet nodig is om meerdere kranten naast elkaar te leggen. De regionale krant zorgt voor een goede verdeling tussen het regionale en algemene nieuws, zodat je overal goed van op de hoogte bent. Je weet goed wat er speelt en wat er aan de hand is, waarmee de De Gelderlander er graag voor zorgt dat je niets hoeft te missen. Wat dat betreft sluit De Gelderlander uitstekend aan bij onze filosofie, wij zorgen er immers voor dat je geen kortingscode of actie hoeft mis te lopen. Dit is niet alleen bij deze regionale krant het geval, maar bijvoorbeeld ook bij De Stentor en bij De Limburger.

Sport en misdaad

Ben je specifiek geïnteresseerd in sport, zowel uit de regio als op landelijke schaal? Wil je weten hoe het gaat met NEC en Vitesse, of vind je het aan de andere kant van belang dat je goed weet wat de lokale clubs presteren? Je kunt De Gelderlander daar uitstekend voor gebruiken, je vindt er veel nieuws op het gebied van sport. Dat betekent dat je goed op de hoogte bent en je weet wat er gaande is, je krijgt bovendien meer specifieke informatie dan in een landelijke krant.

Een ander onderdeel van De Gelderlander is de sectie over misdaad, je vindt er nieuws op het gebied van politiewerk en andere zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Wil je weten wat er laatst aan de hand was in de straat of hoe de ontwikkelingen in het winkelcentrum ervoor staan? Van diefstal tot persoonlijke aanvallen, het nieuws verschijnt in De Gelderlander. Dat betekent dat je er kunt rekenen op een breed aanbod aan nieuws op het gebied van misdaad, zodra er kortingen of aanbiedingen bij komen kijken zorgen wij ervoor dat je daarvan op de hoogte bent.

Familieberichten en extra

Als regionale krant heeft De Gelderlander de mogelijkheid om bijvoorbeeld familieberichten te plaatsen, waardoor je daar op je gemak doorheen kunt gaan. Zoek je zelf naar een korting op de reguliere tarieven om een familiebericht te plaatsen, of wil je graag bijhouden wie er in je omgeving is overleden? Je kunt daar de familieberichten voor gebruiken in de De Gelderlander. Uiteraard betaal je een lagere prijs dan in een landelijke krant, ook wanneer er geen sprake is van een aanbieding of een korting.

Tenslotte vind je bij De Gelderlander een aantal extra onderdelen, waar zowel nieuws als aanbiedingen verschijnen. Ben je benieuwd naar de kortingen die lokale verkopers te bieden hebben of zoek je naar een sectie met het nieuws dat eigenlijk nergens anders binnen de categorieën past? In dat geval ben je binnen de categorie ‘extra’ van De Gelderlander aan het juiste adres. Wij houden met name die onderdelen specifiek voor je in de gaten, zodat je de aanbiedingen daarvan direct onder ogen krijgt. We helpen je er op die manier voor te zorgen dat je geen korting of actie hoeft te missen, we brengen je direct op de hoogte zodra er een kortingscode verschijnt.

Webwinkel van De Gelderlander

Wil je graag met korting winkelen en ben je benieuwd waar wij de aanbiedingen bij De Gelderlander vandaan halen? Het gaat over het algemeen om de webwinkel, waar je heel voordelig kunt winkelen op het gebied van bijvoorbeeld wijn of eten en drinken. Wil je graag een goedkope fles wijn bestellen, die je iemand cadeau kunt doen of waar je zelf van kunt genieten? Je vindt in de webwinkel van De Gelderlander een groot aantal aanbiedingen en kortingen. Wij houden de acties goed voor je in de gaten en plaatsen de meest interessante voor je.

De aanbiedingen bij De Gelderlander zorgen ervoor dat je bijvoorbeeld voordelig inkopen kunt doen voor je huis en de tuin, of dat je de mogelijkheid hebt om boeken en multimedia met korting aan te schaffen. Het aanbod is er zeer uitgebreid, van tickets voor een dagje weg tot aan complete reizen en kunst en historie om jezelf verder te ontwikkelen. Wat dat betreft is het de moeite waard om de webwinkel van De Gelderlander goed in de gaten te houden, of je in ieder geval te richten op de kortingen die we hier op de site met je delen.