Categorie Geschenken

Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Geschenken ontvangen we graag, maar zijn aan de andere kant ook hartstikke leuk om weg te geven. Wat dat betreft ben je hier aan het juiste adres, aangezien we zorgen voor het complete overzicht van aanbiedingen en kortingen op dit gebied, waarbij je kortingen van onder meer Greetz tegen zult komen. Wil je een van de geschenken graag cadeau doen, maar daar aan de andere kant liever niet teveel voor betalen? Dankzij de voordelige geschenken kun je wellicht nog een extra kleinigheidje bestellen, of ook iemand anders zomaar een keer verrassen.

Je vindt de kortingen voor geschenken bij een groot aantal verschillende webshops. Wat dacht je bijvoorbeeld van EuroFlorist op het moment dat je een mooie bos bloemen wilt bestellen, of de Wehkamp waar je standaard een korting krijgt op je eerste bestelling? Daarnaast kun je onder andere terecht met een korting bij KaartWereld of bij Hallmark, om voordelig een mooie kaart te verzenden. Tenslotte presenteren we bijvoorbeeld merken als Hugo Boss met kleding en fijne geuren, zodat je een keuze kunt maken uit de kortingen voor tal van verschillende geschenken die je online kunt bestellen.


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Bloemen met korting

Binnen de geschenken die je met korting kunt bestellen vinden we onder andere bloemen. Bloemen doen het altijd goed, mensen houden van bloemen en bloemen houden van mensen. Weet je niet goed waar je de ander mee wilt verrassen? Een mooie bos bloemen zorgt voor een uitstekende keuze, die de ander hoe dan ook zal waarderen. Het is wat dat betreft de moeite waard om online op zoek te gaan naar een korting op geschenken, wanneer je een mooie bos bloemen wilt uitzoeken zonder dat je daar aan de andere kant meteen een hoge prijs voor betaalt.

Je kunt op het gebied van bloemen onder andere gebruik maken van de geschenken die vallen binnen de koopjes van de week of de koopjes van de dag. We presenteren je onder andere de aanbiedingen bij Frederique’s Choice, net als van een aantal andere online bloemisten. Je kunt er voordelig bloemen en andere geschenken bestellen, die je iemand cadeau kunt doen of waar je zelf op een leuke manier van kunt genieten. Wat dat betreft kun je online tal van geschenken bestellen, of zowel iemand verrassen als een exemplaar voor jezelf aanschaffen. Met name dankzij de aanbiedingen betaal je voor de combinatie vaak een verrassend scherpe prijs.

Leuke cadeaus met korting

Ben je op zoek naar geschenken en cadeaus, waar je dankzij een korting op een voordelige manier gebruik van kunt maken? Je hebt online de keuze uit tal van mooie geschenken, wat dacht je bijvoorbeeld van een parfum om de ander mee te verrassen van Parfumerie.nl? Wij zorgen ervoor dat je de beschikbare kortingen in één oogopslag naast elkaar kunt zetten. Dit betekent dat je eenvoudig online kunt winkelen en je als het ware heel vlot door de volledige digitale winkelstraat kunt lopen. Je bent direct op de hoogte van de kortingen op de geschenken, zodat je deze online voordelig kunt bestellen.

We houden een groot aantal webwinkels in de gaten, om je de kortingen op de geschenken het eerst aan te kunnen bieden. We richten ons bijvoorbeeld op specialisten op dit gebied zoals ICI PARIS XL, maar zorgen ook voor een uitgebreid aanbod van bijvoorbeeld de warenhuizen, zoals de Bijenkorf. Op die manier weet je zeker dat je geen enkele aanbieding over het hoofd zal zien. In plaats daarvan zorg je ervoor dat je de geschenken met een mooie korting kunt bestellen. Je betaalt online een scherpe prijs, dankzij het hoge percentage aan korting of de speciale aanbiedingen die er gelden voor een deel van de collectie.

Goedkoop een kaartje versturen

Wil je graag zorgen voor een kleinigheidje om iemand een hart onder de riem te steken, of iemand gewoon laten weten dat je met hem of haar meeleeft? Je kunt naast de geschenken natuurlijk ook een kaartje versturen. Ook hiervoor zijn er online kortingen beschikbaar. Je kunt op die manier voordelig een kaart uitzoeken, of je eerste kaartje gewoon helemaal gratis versturen. Wat dat betreft vormen kaarten mooie online geschenken, die je op een heel leuke manier persoonlijk kunt maken zonder dat je daar en hoge prijs voor hoeft te betalen.

De kaarten en geschenken met korting vind je bijvoorbeeld bij CardDreams. Dit zijn twee aanbieders die regelmatig zorgen voor aantrekkelijke kortingen, waardoor je er voordelig een kaartje kunt versturen. Uiteraard betaal je ook bij veel andere aanbieders een scherpe prijs, vooral wanneer je de aanbiedingen hier op de site goed in de gaten houdt. We zorgen er op die manier voor dat je optimaal kunt profiteren van de kortingen op geschenken en bijvoorbeeld een briefkaart of fotokaart. Blader rustig door het aanbod van kortingen om inspiratie op te doen op bijvoorbeeld Geschenkbezorgen, of wacht aan de andere kant een korting af bij de aanbieder waar je graag kaartjes en andere geschenken bestelt.

Aanbiedingen voor geschenken

Wij zorgen altijd het eerst voor de aanbiedingen voor de diverse geschenken, zodat je daar online meteen van kunt profiteren. Uiteraard kun je rekenen op een uitgebreid assortiment, waarmee we ervoor zorgen dat je online voordelig een keuze kunt maken uit de diverse geschenken, zoals op Kadowereld het geval is. Je betaalt een scherpe prijs, terwijl je iemand daar op een leuke manier mee kunt verrassen of je ervoor kunt zorgen dat je jezelf een keer kunt verrassen. Uiteraard kun je eenvoudig gebruik maken van de kortingscodes en de aanbiedingen, we zorgen voor duidelijke buttons die je kunt aanklikken om de geschenken te bestellen.

Een kortingscode voor een van de geschenken kun je online invoeren, op het moment dat je je bestelling af gaat rekenen. Je zal dan zien dat de totale prijs van je aankopen daalt, op basis van de korting die je ontvangt. Maak je gebruik van een van de aanbiedingen voor geschenken? Dan betaal je al meteen een scherpe prijs, waardoor je daar verder nog minder omkijken naar hebt. Bekijk direct de kortingen voor de diverse geschenken, of zorg ervoor dat je regelmatig kijkt of er al een nieuwe korting beschikbaar is om daar iemand anders mee te verrassen.