7 Redenen om een iPhone te kopen

Wist je dat de iPhone één van de best verkochte smartphones ter wereld is? Dit is ook niet voor niets. Deze smartphone biedt je namelijk ontelbaar veel mogelijkheden. Zo beschikt de nieuwste iPhone 6 over een aantal nieuwe features die niet op andere smartphones te vinden zijn. Lees hier de vijf redenen om een iPhone aan te schaffen.

Bestel voordelig en snel een iPhone bij Wehkamp

Bestel voordelig en snel een iPhone bij Wehkamp

Reden 1: De beste store

De App Store van Apple is eigenlijk de beste en meest grootste store die er bestaat. Je kunt hier meer dan een miljoen apps vinden. Verder controleert Apple elke app voordat deze wordt toegelaten in de App store. Er is dan ook meer controle op de apps en dit maakt deze store net iets beter dan de Android stores.

Reden 2: Het snelste besturingssysteem

Apple maakt gebruik van het besturingssysteem iOs. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk systeem, welke goed integreert met andere producten van Apple, zoals de iMac, iPod en iPad.

Het nieuwste besturingssysteem van Apple, iOs 8, is net uitgekomen. Op de iPhone 6 is dit systeem al automatisch geïnstalleerd. Op oudere iPhones kan dit systeem handzaam worden geïnstalleerd.

Reden 3: Een goede veiligheid

In vergelijking met andere smartphones, is de iPhone het meest veiligst. Het risico op virussen is erg klein, omdat Apple alle apps goed controleert.

Verder beschikken de meeste iPhones over een speciale app, welke je laat zien waar je iPhone is. Hiermee kan de locatie van je iPhone nauwkeurig bepaald worden. Als je smartphone gestolen is of je hebt deze verloren dan kan je je iPhone met deze app weer terugvinden.

Reden 4: Het allersnelste internet (4G)

Het internet op de iPhones is het allersnelste. De laatste modellen, zoals de 5, 6 en 6Plus zijn geschikt voor 4G, het nieuwste netwerk. Hier kunnen nog niet alle smartphones, zoals Android telefoons, gebruik van maken. De iPhone is hierin dus een voorloper.

Reden 5: Het Retina display

De laatste vier iPhones van Apple, de 5c, 5s, 6 en 6Plus beschikken over een Retina display. Dit is één van de betere touchscreens, welke een scherp, helder en nauwkeurig beeld weergeeft. In dit display kun je de pixels niet zien. De iPhone 5c, 5s en 6 hebben 326 pixels per inch en de 6Plus heeft er zelfs 401 per inch. Hiermee kan je de pixels dan ook niet met je blote oog zien.

Reden 6: Het vingerafdrukscherm

De laatste modellen, zoals de iPhone 5 en 6 beschikken over een Touch-ID screen, oftewel een vingerafdrukscanner. Met deze scanner kun je je smartphone ontgrendelen of online een aankoop doen. Aangezien de smartphone alleen jouw vingerafdruk herkent, kunnen anderen dus geen gebruikmaken van jouw telefoon.

Reden 7: De goede camera

Het laatste model iPhone, de 6 en 6 Plus, beschikt over een 8 megapixel camera aan de achterkant en een 2.1 megapixel camera aan de voorkant. De technologie van deze camera’s is zeer goed. Zo bevat de camera Focus Pixels, waarmee je deze goed en snel kunt scherpstellen.

Verder biedt de iPhone 6 je veel mogelijkheden om foto’s en video’s te bewerken. Je kunt foto’s gemakkelijk bewerken en de iPhone 6 kan gezichten goed herkennen. Als je een foto maakt van je vrienden dan kan deze smartphone je vertellen wie er op de foto staat en waar je deze foto hebt gemaakt.

VIND DE NIEUWSTE IPHONE 6 VOORDELIG BIJ PHONEHOUSE

Vind de nieuwste iPhone 6 voordelig bij Phone House

Ook overtuigd om een iPhone aan te schaffen? Dan hoeft dit nog helemaal niet zo duur te zijn als je denkt. Veel webshops, zoals Media Markt, Bol.com, Wehkamp, Phone House,  Phoneshop en Paradigit hebben vaak fijne aanbiedingen waarmee je voordelig een iPhone kunt aanschaffen. Maak hierbij gebruik van de handige kortingsbonnen op deze en deze pagina en je vindt al snel een voordelige iPhone.

(bron) (bron)

Reageer op dit bericht!


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!
Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!