Een babyshower organiseren

Is je vriendin of je zus zwanger? Dan wil je haar natuurlijk verrassen met een babyshower. Je bezorgt de toekomstige mama dan een geweldige dag. Voordat de baby er is, wordt ze dan nog eventjes flink in de watten gelegd.

Een babyshower is overgewaaid uit Amerika en is sinds een aantal jaren ook in Nederland populair. Tijdens zo’n feestje krijgt de aanstaande mama cadeaus en worden er speciale spelletjes georganiseerd. Het is een verrassingsfeestje dat door de zus, vriendin of moeder van de zwangere wordt georganiseerd. Ben je van plan om een babyshower te organiseren? Dan kan je vast wel wat tips gebruiken. Je leest ze hier!

Bedenk een thema

Het is natuurlijk helemaal leuk als je de babyshower in een thema organiseert. Dit kan een voor de hand liggend thema als meisje/jongen of blauw/roze zijn. Verder kun je ook denken aan een onderwerp dat met de moeder te maken heeft, zoals party, fashion of glamour. Kleed het verrassingsfeestje dan helemaal aan in de stijl van het thema.

VIND ALLES VOOR DE BABYSHOWER BIJ PRENATAL

Vind alles voor de babyshower bij Prénatal

Iedereen op tijd uitnodigen

Nodig iedereen op tijd uit. Doe dit minimaal drie weken van tevoren. Hiermee voorkom je dat de vriendinnen van de zwangere iets anders te doen hebben op de dag van de babyshower. Stuur de dames uitnodigingen in de stijl van het thema waarin je het feestje organiseert. Je kunt online voordelig uitnodigingen samenstellen en bestellen. Zo kun je dit onder meer doen bij Greetz.

De laatste 2/3 maanden van de zwangerschap

Organiseer de babyshower twee tot drie voor de verwachte bevalling. Rond deze periode voelen de meeste zwangere vrouwen zich redelijk fit. De mama in spé is dan volop zwanger en ze weet ook wat het geslacht van de baby is.

Bedenk leuke spelletjes

Een babyshower is niet compleet zonder spelletjes. Organiseer drie spelletje die iets met zwangerschap te maken hebben. Voorbeelden van bekende spellen zijn: een babyquiz, een babybuik nabootsen of babyvoorwerpen raden.

Verras de aanstaande moeder met cadeautjes

Het is natuurlijk ook de bedoeling dat jullie de aanstaande mama verrassen met een of meer geschenken. Persoonlijke en bruikbare cadeaus zijn favoriet onder de meeste vrouwen, zoals cadeaubonnen, persoonlijke geschenken, boeken,  een bon voor een verwendag- of weekend, babykleding en handige babyspullen.

Cadeaubonnen

De meeste aanstaande moeders vinden cadeaubonnen van bekende (baby)zaken als Prénatal, Zalando en HEMA erg leuk. Ze kunnen dan zelf bepalen wat ze aanschaffen en kunnen deze bonnen besteden aan babyspullen die ze nog niet hebben.

Persoonlijke geschenken

Cadeaus die persoonlijk door vriendinnen zijn uitgezocht zijn ook favoriet. Je kunt hierbij denken aan schoentjes, rompertjes, vestjes, jasjes, dekens of slofjes. Persoonlijke cadeaus vind je onder meer online bij Prénatal, HEMA en H&M.

Boeken

Schaf boeken aan die de aanstaande moeder graag leest, zoals chicklits of thrillers. Of verras haar met een speciaal babyboek waarin meer te lezen is over de ontwikkeling van kinderen. Verder kun je natuurlijk voorleesboeken geven. Dit is leuk voor als het kindje wat ouder is.

Een bon voor een verwendag- of weekend

Een ander leuk cadeau waarmee je de toekomstige mama mee verrast is een dagje of avondje uit of een weekendje weg. Verras haar bijvoorbeeld met een wellnessdag- of weekend en regel een oppas voor de baby.

Babykleding

Babykleding is natuurlijk iets dat niet mag ontbreken aan de lijst met geschenken. Koop kleding in verschillende maten. Er zijn heel veel leuke dingen verkrijgbaar voor kleintjes. Bij babykleding kun je onder meer denken aan rompertjes, mutsjes, sokjes, broekjes en shirtjes. Babykleding kun je voordelig met een kortingsbon aanschaffen bij onder meer H&M, Prénatal, HEMA en Zalando.

VIND TRENDY BABYKLEDING WEHKAMP

Vind trendy babykleding bij Wehkamp

Handige babyspullen

Handige babyspullen, zoals baby-nagelvijlen, vaseline, babyolie of babycrème doen het ook altijd goed. Deze spullen kun je online in tal van winkels bestellen, zoals Prénatal, HEMA, Wehkamp en Bol.com.

 (bron) (bron)

Reageer op dit bericht!


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!
Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close