Jumbo kortingen

Aanbiedingen vergelijkbaar met Jumbo

Verlopen acties

Hieronder vind je onlangs verlopen kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties.

  • Ontvang bij aankoop van 2 actieproducten van hetzelfde merk een actiecode op een aparte kassabon, en maak kans op 2 kaartjes voor de Toppers in concert 2015 Verlopen op: 12 mei 2015
  • Jumbo is tijdelijk op zoek naar testers voor gratis producten. Wees er snel bij! Verlopen op: 06 april 2015
Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Over Jumbo

Jumbo is een van de grootste supermarktketens in het land, iets dat het bedrijf in slechts enkele jaren tijd voor elkaar heeft gekregen. De supermarkt begon in het zuiden van het land met een enkele vestiging en wist dat vervolgens uit te bouwen tot een totale keten die de concurrentie met de marktleider aan kan. Jumbo staat bekend om de laagste prijs garantie, net als het uitgebreide aanbod met zowel A-merken, B-merken als huismerken.

Kortingen bij Jumbo

Jumbo organiseert zo min mogelijk kortingsacties, omdat het standaard de laagste prijs rekent voor haar producten. Dat neemt aan de andere kant echter niet weg dat je er kunt profiteren van de superdeals, waardoor je bijvoorbeeld vleeswaren of andere boodschappen voordelig kunt bestellen. Doe je voor het eerst een bestelling op Jumbo.com? Dan krijg je bovendien meteen €5 korting op het bedrag dat je af dient te rekenen.

Ga naar Jumbo


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Jumbo

Jumbo is een van de grootste ketens van supermarkten in Nederland, je vindt de winkels in haast iedere plaats en stad. Je kunt er rekenen op producten van hoge kwaliteit, waar je aan de andere kant een Hollands prijsje voor betaalt. Wil je voordelig online je boodschappen doen, of gebruik maken van de aanbiedingen en acties die er beschikbaar zijn? Je bent bij Jumbo aan het juiste adres, wij zetten de kortingen netjes voor je op een rij.

Uiteraard kun je bij Jumbo online door de verschillende boodschappen bladeren, bijvoorbeeld om na te gaan wat je nodig hebt of wat je meteen online wilt bestellen. Heb je zelf geen tijd om de deur uit te gaan, of wil je online alvast nagaan welke aanbiedingen er bij Jumbo beschikbaar zijn? Je kunt daarnaast op je gemak door de verschillende recepten bladeren, of er met de acties voor zorgen dat je weet waar je op kunt rekenen. Verder vind je online bij Jumbo een handige winkelvinder en kun je rekenen op goede service, of kun je online inloggen bij Mijn Jumbo.

Jumbo boodschappen en aanbiedingen

Je vindt bij Jumbo online allereerst de boodschappen, zoals je die ook in de winkel tegen zou komen. Heb je een boodschappenlijstje gemaakt, of sta je voor de koelkast en merk je dat je toe bent aan een grote kar vol met nieuwe voedingsmiddelen? Geen probleem, je kunt de boodschappen bij Jumbo eenvoudig online bestellen, je hoeft daar de deur niet voor uit. Dit werkt heel gemakkelijk en snel, zodat je kunt rekenen op een mand vol heerlijke producten. Bovendien kun je het boodschappenlijstje eenvoudig digitaal bewaren, om aan de hand daarvan ook de volgende keer eenvoudig je boodschappen bij Jumbo te doen. Een andere supermarkt, Albert Heijn, maakt het nu mogelijk om zelf je boodschappen te scannen met je mobiele telefoon. Hiervoor heb je dan wel de app nodig die de supermarkt heeft uitgebracht.

Wil je specifiek gebruik maken van de aanbiedingen die er beschikbaar zijn, zodat je bij Jumbo een scherpe prijs betaalt? Je kunt ook daarvoor goed online terecht, je kunt er op je gemak doorheen bladeren. Ben je benieuwd naar de verschillende aanbiedingen en kortingen, of wil je nagaan of je favoriete producten wellicht onderdeel uitmaken van de acties die er op dit moment beschikbaar zijn? Je vindt de aanbiedingen bij Jumbo gewoon online, wat betekent dat je er de deur niet voor uit hoeft om er doorheen te bladeren.

Recepten en acties bij Jumbo

Houd je van lekker koken, of wil je gewoon een keer wat anders op tafel zetten? Dan is het de moeite waard om ook de recepten van Jumbo goed te bekijken. Je komt er op die manier eenvoudig achter wat je online kunt bestellen voor een heerlijke maaltijd, of hoe je wellicht kunt variëren ten opzichte van de gerechten die je normaal gesproken op tafel zet. Wil je voor de feestdagen zorgen voor een bijzonder diner, of houd je er gewoon van om in de keuken te staan? Je kunt online door de recepten van Jumbo bladeren, uiteraard in combinatie met de producten die je bij Jumbo kunt bestellen.

Met name binnen de acties bij Jumbo heb je er de mogelijkheid om eens flink te experimenteren. Je kunt er dan heel voordelig unieke producten in huis halen, waarmee je ervoor zorgt dat je op een andere manier kunt koken. Wil je ervoor zorgen dat er een bijzondere maaltijd op tafel komt, waar je aan de andere kant toch een scherpe prijs voor betaalt? Bekijk dan de acties en aanbiedingen die er beschikbaar zijn bij Jumbo, je zorgt er daarmee voor dat je heel voordelig gewoon eens wat anders uit kunt proberen.

Winkelvinder en service

Uiteraard heb je online de beschikking over een handige winkelvinder, waarmee je ervoor zorgt dat je zelf bij Jumbo langs kunt gaan. Kom je er normaal gesproken eigenlijk nooit, of ben je benieuwd waar in de buurt je een winkel kunt vinden? Het is online voldoende om bijvoorbeeld je postcode of woonplaats op te geven. Aan de hand daarvan kun je eenvoudig nagaan waar je een winkel van Jumbo kunt vinden. Je kunt daar vervolgens zelf naartoe gaan om je aankopen te doen. Wil je liever online bestellen? Je kunt bij Jumbo in de beide gevallen gebruik maken van de aanbiedingen en acties die er beschikbaar zijn, zodat je de producten met korting aan kunt schaffen. Wil je graag eten online bestellen, maar heb je geen zin om zelf nog iets te moeten gaan bereiden? Dat kan natuurlijk, en ook daarvoor hebben we hier op Kortingen.nl goede alternatieven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een maaltijd bestellen via Thuisbezorgd.nl? Op die manier hoef je zelf niets meer te bereiden en kun je meteen aanvallen op het moment dat je eten bezorgd wordt.

Kom je er zelf niet helemaal uit bij Jumbo, of sta je achterin een lange rij wanneer je wilt gaan afrekenen? Je kunt bij Jumbo rekenen op een goede service, ondanks de lage prijzen die je er voor de producten betaalt. Dat betekent dat je er heel voordelig je boodschappen kunt doen en je altijd een medewerker om hulp kunt vragen. Heb je vragen over de producten van Jumbo, of wil je meer weten over de acties die er beschikbaar zijn? Je kunt online contact opnemen met de klantenservice, of langsgaan bij een winkel bij je in de buurt.

Online kortingen en Mijn Jumbo

De online kortingen bij Jumbo zetten we overzichtelijk voor je op een rij, binnen de sectie waarin we ook de overige supermarkten presenteren, zoals de online kortingen die er gelden bij C1000. Je kunt er op die manier eenvoudig voor zorgen dat je heel voordelig je boodschappen in huis kunt halen. Je maakt hiervoor weinig kosten, terwijl je aan de andere kant wel kunt rekenen op de heerlijke verse producten die er beschikbaar zijn. Wij houden de kortingen en acties bij Jumbo goed voor je in de gaten, zodat je altijd goed op de hoogte bent van de aanbiedingen die er beschikbaar zijn.

Winkel je regelmatig bij Jumbo, of maak je graag gebruik van de recepten die je er online kunt vinden? We adviseren je om dan een account aan te maken bij Mijn Jumbo. Je zorgt er op die manier voor dat je de recepten op kunt slaan en je bijvoorbeeld een abonnement op de nieuwsbrief kunt nemen. Daarnaast houden wij de acties en kortingen bij Jumbo natuurlijk goed voor je in de gaten. Dit betekent dat je heel voordelig je boodschappen kunt doen, onafhankelijk van of je die graag online bestelt of dat je daarvoor liever naar een Jumbo bij jou in de buurt gaat.