Algemeen Dagblad kortingen

 • Algemeen-dagblad gratis

  Gratis Samsung Galaxy Tab 3 en tot 46% korting bij een abonnement van 24 maanden op het Algemeen Dagblad

  Bekijk gratis actie Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!
 • Algemeen-dagblad aanbieding

  Proefabonnement Algemeen Dagblad: 6 weken voor €15,-

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Algemeen-dagblad aanbieding

  35% korting – Ontvang het Algemeen Dagblad Zaterdag+ voor slechts €12,95 per maand en toegang tot AD Digitaal

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Algemeen-dagblad aanbieding

  Lees het Algemeen Dagblad nu 1 jaar van €7,60 per week voor slechts €4,60 per week en ontvang 12 1/5e staatsloten cadeau

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • Algemeen-dagblad aanbieding

  Proefabonnement Algemeen Dagblad: Nu 12 nummers voor €5,-

  Bekijk aanbieding Deel korting

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Aanbiedingen vergelijkbaar met Algemeen Dagblad

Verlopen acties

Hieronder vind je onlangs verlopen kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties.

 • Kies nu jouw regiokrant (bijvoorbeeld het AD) en lees deze nu 2 weken helemaal gratis! Verlopen op: 03 juli 2015
Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Over Algemeen Dagblad

Het Algemeen Dagblad is een van de grootste landelijke kranten, die is ontstaan na de samenvoeging van de verschillende regionale dagbladen. Dat betekent dat het Algemeen Dagblad nog altijd een sterke focus heeft op het regionale nieuws, in de papieren versie is daar zelfs een apart deel voor gereserveerd. Verder vind je in het Algemeen Dagblad bijvoorbeeld het binnenlandse en buitenlandse nieuws, net als een grote sectie met sport. De sportkrant wordt apart aangeboden en door veel mensen gelezen.

Kortingen bij het Algemeen Dagblad

Wil je je graag abonneren op het Algemeen Dagblad? Dan kun je rekenen op een aantrekkelijke korting, ook op het moment dat je kiest voor de digitale versie van de krant. Je betaalt dan een scherpe prijs per krant, die lager ligt dan wanneer je de krant los zou kopen. Het is wat dat betreft de moeite waard om een abonnement af te sluiten op het Algemeen Dagblad, zodat je de krant voortaan altijd op je gemak kunt lezen.

Ga naar Algemeen Dagblad


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Algemeen Dagblad

Het Algemeen Dagblad is een van de grote landelijke kranten, al is deze voortgekomen uit een fusie van verschillende regionale dagbladen. Dat zorgt ervoor dat je bij het Algemeen Dagblad zowel het algemene nieuws kunt lezen, als de verschillende stukken bij jou uit de regio. Uiteraard kun je de krant op papier lezen, of kun je bij het Algemeen Dagblad een abonnement nemen op de digikrant die er beschikbaar is. Je kunt online het nieuws lezen, of er met een abonnement voor zorgen dat je dit altijd het eerste tot je beschikking hebt.

Je vindt bij het Algemeen Dagblad uiteraard het nieuws uit Nederland, net als nieuws uit het buitenland dat je niet mag missen. Verder kun je bij het AD rekenen op sportnieuws en shownieuws, naast bijvoorbeeld het nieuws uit de regio en de verschillende katernen die er beschikbaar zijn. Uiteraard kun je online profiteren van aanbiedingen en acties, die ervoor zorgen dat je heel voordelig een abonnement op het Algemeen Dagblad kunt afsluiten. Je betaalt een scherpe prijs, in ruil voor het laatste nieuws op een luchtige en toegankelijke wijze.

Nederland en buitenland

Je vindt bij het Algemeen Dagblad uiteraard het nieuws uit Nederland, zodat je daar het eerst van op de hoogte bent. De gedrukte versie van het AD verschijnt al vroeg in de morgen, zodat je daar aan het ontbijt gebruik van kunt maken. Je kunt de dag goed van start gaan met het Algemeen Dagblad, dankzij de aanbiedingen en acties betaal je daarvoor een scherpe prijs. Wil je de krant digitaal lezen? Dan kun je bij het Algemeen Dagblad ook de rest van de dag rekenen op het laatste nieuws, zodat je daar altijd goed van op de hoogte bent.

Daarnaast kun je bij het Algemeen Dagblad uiteraard rekenen op nieuws uit het buitenland, zodra zich daar ontwikkelingen voordoen ben je er meteen van op de hoogte. Algemeen Dagblad brengt je vooral het nieuws van dit moment, al zijn er af en toe ook artikelen beschikbaar die meer de diepte ingaan en zorgen voor meer achtergronden bij het nieuws. Op die manier maakt het Algemeen Dagblad het mogelijk om verder te lezen. Je kunt gebruik maken van de aanbiedingen en kortingen voor de digitale versie van de krant, of voordelig gebruik maken van de papieren variant met de langere verhalen.

Algemeen Dagblad sport- en shownieuws

Ben je gek op sport? Dan maak je met het Algemeen Dagblad in ieder geval een goede keuze. Je kunt er rekenen op een uitgebreide sportredactie, die ervoor zorgt dat je het sportnieuws eenvoudig tot je kunt nemen. Het sportnieuws richt zich op zowel het voetbal als de verschillende andere sporten. Uiteraard zorgt het Algemeen Dagblad ervoor dat je op de hoogte bent van de uitslagen, al vind je er ook meer uitgebreide artikelen die je op de hoogte houden van wat er gaande is binnen de wereld van sport.

Hetzelfde geldt voor het shownieuws dat je bij Algemeen Dagblad kunt vinden. In de papieren versie van de krant vind je een apart gedeelte voor het shownieuws, net als voor alles op het gebied van sport. Dankzij de aanbiedingen en acties zorgt het Algemeen Dagblad ervoor dat je ook die onderdelen van de krant op een voordelige manier kunt lezen. Je betaalt een scherpe prijs voor artikelen van goede kwaliteit, die je aan de andere kant gewoon op je gemak kunt lezen. Ben je gek op sport- en/of shownieuws? Dan is een abonnement op het Algemeen Dagblad zeer de moeite waard.

Nieuws uit de regio en katernen

Verder komt het Algemeen Dagblad voort uit een aantal regionale kranten, waardoor ook het regionale nieuws er natuurlijk niet mag ontbreken. Maak je met korting gebruik van een papieren abonnement op het Algemeen Dagblad? Dan kun je afhankelijk van waar je woont rekenen op de regionale bijlage, waarin je kunt lezen wat er in de buurt gebeurt en welke ontwikkelingen er op stapel staan. Zo ben je dankzij het Algemeen Dagblad altijd goed op de hoogte, terwijl je daarnaast ook meteen heel voordelig de rest van het nieuws door kunt bladeren om daar niets van te hoeven missen. Mocht je nu echt specifiek nieuws willen lezen uit jouw regio en vind je de rest minder interessant, dan is een abonnement op een regionale krant wellicht goed geschikt, zoals bijvoorbeeld een abonnement op De Gelderlander, maar ook bijvoorbeeld regionale kranten zoals Tubantia en De Stentor.

Verder vind je met name in het weekend (op zaterdag) een aantal katernen bij het Algemeen Dagblad. Je kunt dan bijvoorbeeld rekenen op nieuws over geldzaken, net als op het gebied van muziek en auto’s. Verder vind je er nieuws op het gebied van reizen of kun je rekenen op handige tips voor een van de mooie bestemmingen. Je kunt er lezen over wetenschap en je gezondheid, of over de digitale ontwikkelingen. Het Algemeen Dagblad is daarmee een brede krant, dankzij de aanbiedingen en acties kun je deze op een voordelige manier lezen en zorgen dat je altijd op de hoogte bent.

Goedkoop abonnement op het Algemeen Dagblad

Wil je gebruik maken van een goedkoop abonnement op het Algemeen Dagblad? Dankzij de online aanbiedingen betaal je hiervoor een scherpe prijs, onafhankelijk van of je de digitale krant wilt lezen of je een abonnement wenst op de papieren variant. Heb je een iPad of een andere tablet en wil je er daarmee voor zorgen dat je de krant kunt lezen, of sla je die liever op papier open wanneer je aan het ontbijt zit? Je hebt bij het Algemeen Dagblad verschillende keuzes, om het nieuws te lezen op de manier die jij prettig vindt. Ook bij landelijk dagblad De Telegraaf en andere dagbladen heb je vaak de optie om te kiezen voor een digitaal abonnement of voor de fysieke krant, of beiden.

De kortingen en aanbiedingen bij het Algemeen Dagblad zorgen ervoor dat je voordelig de krant kunt lezen. Je kunt gebruik maken van de handige buttons die ervoor zorgen dat je direct op de goede pagina terecht komt, om een bestelling te plaatsen. Gaat het om een kortingscode die je kunt gebruiken om het Algemeen Dagblad op een voordelige manier te lezen? Je kunt de code online overnemen en die invoeren tijdens je bestelling. Het Algemeen Dagblad zal de prijs automatisch voor je aanpassen, zodat je op een heel voordelige manier kunt rekenen op het nieuws dat je graag wilt lezen.