Een pretpark bezoeken in de winter

Zin om naar een pretpark te gaan? Of heb je een familiedag/weekend gepland en lijkt het je wat om dan naar een pretpark te gaan? Dan hoef je echt niet te wachten op het voorjaar. Ook in de winter zijn er genoeg pretparken open in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Het is zeker de moeite waard om een pretpark te bezoeken in de winter. Vaak worden deze parken omgetoverd tot een sfeervol, winters park, zoals de Efteling. Dit park krijgt in de winter een metamorfose en veranderd dan in de sfeervolle Winter Efteling. In dit artikel geven wij je een overzicht van vijf pretparken in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland die in de winter zijn geopend.

De Efteling

De Efteling hebben we al hierboven genoemd. Het is het bekende pretpark van Nederland en één van de oudste pretparken ter wereld. Jaarlijks wordt dit park in Kaatsheuvel door ruim 3 miljoen mensen bezocht. Het park beschikt over 63 attracties voor jong en oud. Ga lekker wandelen met de kleintjes door het Sprookjesbos, leef je uit in de Bob, Vogel Rok, Villa Volta of in de Baron 1898. Of bezoek een leuke show. In de wintermaanden zijn bijna alle attracties gewoon geopend en doet het park sfeervol aan. Combineer een bezoekje aan het park met een overnachting in het Efteling Hotel of Efteling Bosrijk. Zin om de Winter Efteling te bezoeken? Klik dan hier voor korting.

BEZOEK DE WINTER EFTELING MET KORTING

Bezoek de Winter Efteling met korting

Toverland

Toverland in Sevenum wordt steeds populairder. Dit park heeft meer dan 500.00 bezoekers per jaar. Het is een indoor en outdoor park en is geschikt voor het hele gezin. Tijdens de wintermaanden kun je het indoorpark ‘Het Land van Toos’ bezoeken. In de kerstvakantie zijn ook diverse outdoorattracties geopend. Wil je een dagje naar Toverland? Doe dit dan met korting.

Slagharen

In Slagharen beleef je een echt warm wintergevoel. In de winter wordt dit park namelijk omgetoverd tot WinterSlagharen. Bezoek hier de kerstmark, ga schaatsen op de ijsbaan of ga in een van de spannende attracties. WinterSlagharen start eind november en duurt tot de laatste dag van de kerstvakantie. Ga naar WinterSlagharen met een kortingsbon en beleef een geweldige dag voor een voordelige prijs.

Disneyland Parijs

Het is echt een aanrader om Disneyland Parijs in de winter te bezoeken. Vooral wanneer je hier heengaat rond de kerstperiode. Alles is helemaal aangekleed in winterse sferen en je beleeft hier het ultieme kerstgevoel. Zo is er een kerstdorp, een winterwonderland en zijn er tal van parades te zien met magische verrassingen. Het lijkt net een sprookje. Ook in de winter is een dagje in Disneyland te kort. Het park is gewoonweg te groot om in een middag te bekijken. Kies dan ook voor een voordelig hotelarrangement in een van de hotels rondom het park. Klik hier voor fijne kortingen.

BELEEF KERST IN DISNEYLAND PARIJS

Geniet van een onvergetelijke Kerst in Disneyland Parijs

Phantasialand

Net over de grens, bij Keulen ligt Phantasialand. In de winter is dit park erg fascinerend. Wandel hier door de sprookjesachtige landschappen, ga in een van de vele attracties, bezoek de prachtige show Tiempo de Fuego of een van de  winterspecials en beleef een onvergetelijke ervaring. Of geniet op de geweldige ijsbaan van het prachtige landschap. Hier kan je geweldig schaatsen. Bekijk ’s avonds de show op de Kaiserplatz welke wordt afgesloten met een spetterend vuurwerk. Zin om het sprookjesachtige Phantasialand te ontdekken? Ga hier dan voordelig naar toe met een kortingsbon.

BELEEF EEN HEERLIJKE DAG IN PHANTASIALAND

Beleef een heerlijke dag in Phantasialand

Plopsaland de Panne

Plopsaland de Panne in België ligt op rijafstand van Nederland. Tijdens de wintermaanden verandert dit park in een prachtig winterwonderland met schitterend kerstbomen, twinkelende lichtjes, winterse attracties, geweldige animaties en een fijne schaatsbaan. Je beleeft hier werkelijk een onvergetelijke dag met de kids. Zin om naar Plopsaland de Panne te gaan? Doe dit dan met korting.

Op deze pagina vind je tal van kortingsbonnen van bekende en minder bekende attractieparken, dierentuinen en pretparken in Nederland, België en Duitsland. Vind hier voordelige entreekaartjes en beleef een geweldige dag met de familie.

(bron) (bron) (bron)

Reageer op dit bericht!


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!
Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!