Categorie Kansspelen & Loterijen

Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Doe je graag mee aan de verschillende Kansspelen, maar betaal je daar aan de andere kant liever niet teveel voor? Wij zetten de verschillende aanbiedingen voor je op een rij, zoals die van de Vriendenloterij. Dit betekent dat je een scherp bedrag betaalt voor een lot of voor je maandelijkse deelname, of dat je aan de andere kant kunt rekenen op een mooi welkomstcadeau. Op die manier kun je voordelig deelnemen aan de Kansspelen die er beschikbaar zijn, waarmee je aan de andere kant kunt rekenen op enorme prijzen.

Wil je bijvoorbeeld met korting meespelen met de Vriendenloterij, of ervoor zorgen dat je een mooi cadeaupakket ontvangt? Wij zorgen voor de online aanbiedingen, zonder dat je de verschillende websites van de loterijen zelf af hoeft te gaan. Het is in plaats daarvan voldoende om onze categorie voor Kansspelen in de gaten te houden. We presenteren je er bijvoorbeeld ook de aanbiedingen van de Postcodeloterij. Verder vind je er aanbiedingen of kortingen voor de Staatsloterij, zodat je binnen onze categorie voor Kansspelen in ieder geval zeker weet dat je de maximale kans maakt op mooie prijzen.


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Welkomstcadeau bij de Vriendenloterij

Wil je graag meespelen met de Vriendenloterij en daarbij het liefst gebruik maken van een korting of een aantrekkelijke welkomstactie? Wij houden de verschillende loterijen goed in de gaten en zorgen er op die manier voor dat je optimaal gebruik kunt maken van de acties die er beschikbaar zijn. Organiseren ze een aanbieding? Wij zijn de eerste die er bijvoorbeeld voor zorgen dat je voordelig mee kunt spelen met de Vriendenloterij. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je een maand lang gratis kunt meespellen met de Vriendenloterij, of je bij aanmelding voor een van de Kansspelen een mooi cadeaupakket ontvangt.

Op die manier kun je op een leuke manier mee gaan spelen met de verschillende Kansspelen, je krijgt als het ware al direct je eerste prijs uitgereikt. Vervolgens zorg je voor een bijdrage aan de verschillende goede doelen, terwijl je daarnaast kans kunt maken op de enorme bedragen die je er kunt winnen. Het is wat dat betreft de moeite waard om de aanbiedingen bij ons op de site te bekijken, voordat je een keuze maakt uit de verschillende Kansspelen. Heb je al een voorkeur voor een loterij? Wacht dan totdat wij je een mooie aanbieding of korting kunnen presenteren.

Voordelig meespelen met Nationale Postcode Loterij

Je kunt op die manier bijvoorbeeld voordelig meespelen met de Nationale Postcodeloterij. We zorgen voor een aantrekkelijke korting op de reguliere prijs van de loten, of zorgen er met een speciale actie voor dat je een extra kans kunt maken op de miljoenen die er te vergeven zijn. Met name de Nationale Postcode Loterij staat bekend om het grote aantal kortingen en acties. Dat betekent dat het de moeite waard is om het aanbod aan Kansspelen hier regelmatig te bekijken. De kans is groot dat je binnen afzienbare tijd kunt rekenen op een mooie aanbieding, waarmee je ervoor zorgt dat je voordelig kunt meespelen.

Uiteraard gelden de kortingen en aanbiedingen vooral op het moment dat je lid wordt van een van de loterijen of Kansspelen, wanneer je er langere tijd mee gaat spelen. Je kunt er dan als het ware alvast rekenen op een eerst beloning, zodat je vervolgens kans kunt gaan maken op de daadwerkelijke prijzen. Het is de moeite waard om online te wachten op een aantrekkelijke korting. Op die manier betaal je een scherpe prijs voor de Kansspelen, zodat je de kans op een winst zo groot mogelijk kunt maken.

Lotto met korting

Speelde je eerder al eens mee met de Lotto, of ben je dat al langere tijd van plan? Zodra zich een mogelijkheid tot korting op de Lotto voordoet zijn we de eerste die je daarvan op de hoogte brengen. We zorgen ervoor dat je bijvoorbeeld gebruik kunt maken van een kraspakket, zodat je als het ware tientallen euro’s korting krijgt op het abonnement dat je aan kunt gaan om de Kansspelen te spelen. Het unieke van de kortingen bij ons op de website is dat we alle aanbiedingen bij elkaar in een overzicht presenteren. Dit betekent dat je voor de kortingen op de Kansspelen zelf niet op zoek hoeft te gaan naar de verschillende aanbieders.

In plaats daarvan is het voldoende om bij ons de site in de gaten te houden, we zorgen ervoor dat je voordelig kunt meespelen met de Kansspelen. Uiteraard kun je aan de andere kant de reguliere kans maken op mooie prijzen. Wellicht ben je binnenkort miljonair, of zorg je er in ieder geval voor dat je wat extra’s te besteden hebt. Lukt het je met de Kansspelen niet om een mooie prijs te winnen? Dan profiteer je in ieder geval van de online kortingen en zorg je voor een bijdrage aan de goede doelen die ze steunen.

Aanbiedingen bij de BankGiro Loterij

Verder presenteren we je online de kortingen voor bijvoorbeeld de BankGiro Loterij en natuurlijk de Staatsloterij, zodat je kunt rekenen op een volledig aanbod op het gebied van Kansspelen. Wij maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk om te profiteren van de aanbiedingen. De loterijen zijn tegenwoordig allemaal online actief, zodat je er de deur niet meer voor uit hoeft. Het is in plaats daarvan voldoende om ons overzicht van aanbiedingen en kortingen op de Kansspelen te bekijken, waarmee je inspiratie kunt opdoen of waarmee je heel specifiek op zoek kunt gaan.

Je kunt de kortingen op de Kansspelen heel eenvoudig verzilveren, het is in de meeste gevallen voldoende om de aanbiedingen en gratis acties aan te klikken, wij brengen je vervolgens meteen naar de website van de specifieke loterij. Is er sprake van een kortingscode voor een van de Kansspelen waaraan je wilt deelnemen? Dan kun je die korting invoeren tijdens het afrekenen. Op die manier betaal je een scherpe prijs voor de Kansspelen. Je verdient daarmee als het ware al direct je eerste prijs, zodat het voordeel en de winst vervolgens alleen nog maar verder op kunnen lopen. Je zou naast de bovenstaande kansspelen ook nog kunnen kiezen om te gaan wedden, bijvoorbeeld via Runnerz. Via Runnerz leg je dan geld in om te wedden op paardenraces en dit is naast meespelen met loterijen dus ook een vorm van kansspelen.