Categorie Energie

Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Spotlight Kortingen

 • spotlight

  Zorgverzekering vergelijken

  Ook KORTING op je zorgverzekering? Vergelijk direct!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Zalando Lounge

  Bij Zalando Lounge koop je kleding en schoenen van topmerken met korting tot 75%!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Online

  Ontvang de eerste 12 maanden tot €10,05 korting per maand bij alles-in-1 van Online

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  HEMA

  HEMA outlet: Scoor tot 50% korting op o.a. kleding en huishoudelijke apparaten

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Telegraaf

  Ontvang nu een Samsung Galaxy A3 t.w.v. €309,- cadeau bij een week- of weekendabonnement!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Typhone

  Ontdek de meest populaire GSM + KADO acties van dit moment

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Breedbandwinkel

  Ontvang nu €10,- eenmalige korting op internet abonnementen en pakketten van diverse providers

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Nuon

  Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. €60,- voor Bol.com, Gamma of Douglas bij energie van Nuon

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  UnitedConsumers

  Vind de goedkoopste autoverzekering én krijg 10% extra korting!

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close
 • spotlight

  Slagharen

  Tot €14,- per entreeticket korting voor Attractiepark Slagharen

  Help iemand besparen!

  Deel direct

  Close

Ben je op zoek naar korting op energie, zodat je daar voordelig gebruik van kunt maken? Je kunt online je energie bestellen, door een contract af te sluiten of gebruik te maken van scherpe aanbiedingen, zoals bij Energiedirect. Je vindt de aanbiedingen dus onder andere bij de verschillende energieleveranciers, net als bij diverse vergelijkers en andere initiatieven. Het valt daardoor niet altijd mee om alle kortingen op energie zelf in de gaten te houden. Wij nemen die taak graag voor je uit handen, zodat je in één overzicht direct ziet waar je maximaal kunt profiteren.

De kortingen op energie zijn onder andere beschikbaar bij de bekende aanbieders, net als de innovatieve partijen die met nieuwe diensten naar voren komen. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om te profiteren van kortingen bij Nuon of bij Essent, terwijl je daarnaast op zoek kunt gaan naar bijvoorbeeld een aanbieding bij Qurrent. Wij houden daarnaast bijvoorbeeld ook de website van UnitedConsumers goed in de gaten. Op die manier zorgen we ervoor dat je een goed beeld krijgt van de korting op energie die je kunt krijgen, door online een nieuw contract af te sluiten.

Energieleveranciers vergelijken

Direct vergelijken


Gratis lid worden van Kortingen.nl Wekelijks op de hoogte van de meest exclusieve kortingen!

Korting op energie

Wil je graag korting op energie? Daarvoor bestaan een aantal verschillende mogelijkheden. Het is in eerste instantie bijvoorbeeld interessant om de afname van stroom en gas te koppelen. Dat lijkt een kleine moeite, maar het zorgt ervoor dat je slechts eenmaal in de administratie van een leverancier terecht hoeft te komen. Dit betekent in de meeste gevallen een aantrekkelijk voordeel op de leveringstarieven. Je kunt besparen op de kosten voor je energie, door gebruik te maken van de aantrekkelijke kortingen die er gelden op het moment dat je zowel gas als stroom afneemt.

Daarnaast kun je korting krijgen op energie door gebruik te maken van de aanbiedingen die er online beschikbaar zijn. Traditioneel maken we gebruik van Nuon, Essent of Eneco, maar sinds het vrijgeven van de markt zijn er tal van partijen bijgekomen. Dat betekent dat je nu de keuze hebt uit een groot aantal energieleveranciers. Zij zorgen ervoor dat er diverse aanbiedingen beschikbaar zijn, waar je online van kunt profiteren. Je hoeft er de deur niet voor uit en dankzij ons handige overzicht weet je in ieder geval zeker dat je online eenvoudig voordelig een nieuw contract voor energie kunt afsluiten, op basis van een aantrekkelijke korting.

Voordelig energiecontract

Wil je korting krijgen op de energie die je afneemt? Dan is het bovendien de moeite waard om de verschillende vormen van de contracten met elkaar te vergelijken. Een contract voor 1 jaar is het meest flexibel, maar brengt in veel van de gevallen niet de laagste prijs met zich mee. Je betaalt een relatief hoge prijs en de kans is klein dat je gebruik kunt maken van speciale aanbiedingen of leuke cadeaus. Wat dat betreft is het voor een korting op energie de moeite waard om ook goed te kijken naar de contracten die voor een langere tijd gelden.

Je kunt korting op de kosten voor energie bedingen door bijvoorbeeld 2 of 3 jaar klant te worden, of door zelfs een contract voor 5 jaar af te sluiten. Je zorgt er op die manier voor dat je zo voordelig mogelijk gebruik kunt maken van de energie. Daarnaast ontvang je over het algemeen een mooi cadeau, het kan bijvoorbeeld gaan om een iPad (zoals bij Oxxio het geval is) die je kunt gebruiken om je energieverbruik in de gaten te houden. Op die manier bespaar je op de kosten voor energie, terwijl je daarnaast kunt rekenen op een leuke extra verrassing.

Groene stroom

Wil je gebruik maken van groene stroom? Ook daarvoor bieden we je de kortingen online aan, zodat je er voordelig voor kunt zorgen dat je bij kunt dragen aan een meer groene wereld en een beter milieu. In veel gevallen kun je korting krijgen op het moment dat je groene stroom afneemt, zoals EON zulke acties bijvoorbeeld veelvuldig aanbiedt, of wanneer je het gas dat je verstookt laat compenseren. Wat dat betreft kan een korting op energie heel goed samengaan met groene stroom en gas. Je zorgt er aan de ene kant voor dat je op de kosten kunt besparen, terwijl je daarnaast iets doet dat ook de rest van de samenleving goed uit zal komen.

We zetten online de aanbiedingen voor groene stroom voor je op een rij, zodat je daar eenvoudig van kunt profiteren. Het gaat in de meeste gevallen om acties waar je direct aan deel kunt nemen, er is bovendien geen sprake van een uiterste termijn. Je krijgt bijvoorbeeld standaard een mooie cashback wanneer je een contract voor energie afsluit, of je kunt rekenen op korting op de prijs voor stroom en/of gas. Bekijk wat dat betreft de verschillende online aanbiedingen op het gebied van stroom en gas, zodat je de energie voortaan met een leuke korting kunt afnemen.

Online energie aanbiedingen

Met name de cashback-acties zijn interessant, ze zorgen ervoor dat de online aanbiedingen voor energie je zomaar een voordeel van €100 – €200 op je energierekening op kunnen leveren. Dit soort acties kom je bijvoorbeeld veel tegen bij sites als Pricewise Neem je zowel stroom als gas af, of gebruik je alleen stroom? Geen probleem, in de beide gevallen zijn er kortingen voor energie beschikbaar, die ervoor zorgen dat je in ieder geval niet teveel betaalt. Wij zetten de aanbiedingen heel duidelijk voor je op een rij, zodat je het overzicht kunt behouden en je zelf niet op zoek hoeft te gaan naar de diverse kortingen.

Wil je profiteren van de kortingen voor energie? Dat is heel eenvoudig, het is voldoende om na te gaan waar je de hoogste korting kunt ontvangen. Wil je graag klant worden bij een van de grote energieleveranciers, of aan de andere kant juist gebruik maken van het aanbod van een van de minder bekende partijen? Wat je keuze ook is, je zorgt er met de aanbiedingen voor energie voor dat je niet teveel betaalt. Je kunt eenvoudig doorklikken naar de websites van de aanbieders, zodat je direct gebruik kunt maken van de acties en kortingen die er beschikbaar zijn voor de levering van energie.